LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Troskę jeszcze bym zrozumiała, ale to jest terror! a ja mam takie samo podejście jak Ty, są rzeczy, które są bezwzględnie zakazane, ale ostatecznie ciąża to nie choroba i jeżeli zachowamy umiar to wszystko jest dla ludzi, nawet dla ciężarnych :p
-
Ja też pije codziennie rano kawę. Co prawda przerzucilam się z rozpuszczalnej na sypana i pije z mlekiem z płaskiej łyżeczki bo lubię smak kawy z mlekiem. Ale też dlatego pije taka słaba bo cierpię w ciąży na bezsennośćStarania od grudnia 2013 roku..
4 lata starań... Piątka Aniołków...
25.02.2015 - 6tc; 4.12.2015 - 7tc; 4.10.2016 - 9tc; 1.12.2017 - 7tc
27.06.2016 - ciąża biochemiczna -
Co do uplawow: mialam duzo sluzu na samym poczatku ciazy teraz juz tylko przy wizycie w kibelku cos tam wyplywa. Ostatnio biore dowcipnie nystatyne i ona brzydko ze mnie wyplywa (na zoltawo)...Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Mena29 jak niedobrze to dobrze a tak serio to wczoraj lekarz polecił mi Imbifem są to krople z imbirem dla ciężarnych na mdłości
Co do kawy to też jedną wypijam bez tego to już w ogóle chyba bym ciągle spała a starszakiem trzeba się zająć
A napojów gazowanych staram się nie pić ale to ze względu na wzdęcia
Śluz mam raczej biały i gęsty..M&M'K lubi tę wiadomość
-
Mi sie dzis snilo, ze na jakiejs karcie badania lekarz wpisal "plec meska" hehe.
Ja chyba nie bede chciala znac plci... dziwne? Czy nie?Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Dziwne nie, ale odważne w przygotowywaniu wyprawki. Choć sama dawno temu obiecała m sobie, że żadnych różòw i błękitow, to teraz widzę jakie to ciężkie. kilka dni temu kupiłam maluszkowi komplet do szpitala. Może to za wcześnie, ale był w kotki i w promocji... no nie mogłam się powstrzymać! I poryczalam się gdy zobaczyłam jakie to wszystko maleńkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 18:25
-
Czerwony Kapelusz wizytę mam 12.12
Tripi też tak uważam z tymi mdłościami:) a z tymi kroplami chyba spróbuję i migdały kupię lub mleko migdałowe ja chciałabym dziewczynę( wcześniej chciałam syna,bo chłopcom lżej w życiu i mam syna)-dziewczynki są dla mamusi:), ubranek nie kupuję, nie myślę na razie,aż tak bardzo do przodu,ale myślę,że to do wizyty, a później się zacznie:) najważniejsze aby serduszko biło i aby zdrowe się urodziło:) -
Ja to się muszę z Wami pożegnać. Jednak to wszystko było zbyt piękne żeby było możliwe... Dzisiejsza beta 46. A dwa tyg temu była 24... Znowu kur... dupa...Starania od grudnia 2013 roku..
4 lata starań... Piątka Aniołków...
25.02.2015 - 6tc; 4.12.2015 - 7tc; 4.10.2016 - 9tc; 1.12.2017 - 7tc
27.06.2016 - ciąża biochemiczna -
Kasiaw przykro mi bardzo, tule mocno.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kasia ja także tule, przykro mi, nawet nie wyobrażam sobie jak musi Ci być teraz ciężko. Doczekasz się jeszcze swojej kruszynki, zobaczysz. los często traktuje nas niesprawiedliwie i nas nie oszczędza, ale nie można się poddawać. Bądź silna, jesteśmy z Tobą:* Mena29, wczoraj zaczęłam 7 tydzien