LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz jestem po pierwszej wizycie. Na razie nie było nic widać na usg, ale lekarz potwierdził, że endometrium ładne, nic się nie okleja.
Na wizytę poszłam w 30dc bo tsh skoczyło mi mocno do góry, mimo że biorę Euthyrox 50.
Teraz dostałam euthyrox 75.
Na kolejną wizytę mam się zgłosić w sobotę rano, a w piątek mam powtorzyc tsh i bete. -
Ja umowilam sie na 14.10 i mam nadzieje ze bedzie serduszko

Czy Wy tez wieczorem czujecie sie gorzej i boli Was podbrzusze?👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ 2 cykl syymulowany - aromek + ovitrelle
🤷♂️ listpad 2025 - bardzo zle wyniki badania nasienia - OAT, diagnostyka i walka o poprawe
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
Nic nie brałam bo teraz jak mnie boli to tak znośnie, wcześniej to był silny ból ale że nie miałam jak do apteki się udać to musiałam przeczekać. Gin mówił że można brać rennie i chyba alumag, nie szkodzą w ciąży.Ulisek1 wrote:Moziii widziałam, że pisałaś w innym wątku o bólu w klatce piersiowej. Mam to samo i to niestety objaw refluksu, nie mam więc typowej zgagi czyli pieczenia w buzi tylko właśnie ten ucisk na klatce, takie drażnienie jakbym miała suchy kaszel
Coś Ci na to pomaga? -
stokroteczka25 wrote:Ja umowilam sie na 14.10 i mam nadzieje ze bedzie serduszko

Czy Wy tez wieczorem czujecie sie gorzej i boli Was podbrzusze?
Na początku tak miałam (1-2 dni przed/po przewidywanym okresie), teraz raz na jakiś czas np. dzisiaj.
W ogóle na początku miałam lekkie mdłości, teraz już ich nie mam - mam nadzieje że to tylko z powodu zmiany duphastonu na luteinę i ze z maleństwem wszystko w porządku
-
Ove wrote:Super, nasze grono rośnie

Macie jakieś objawy? Kiedy informujecie rodzinkę?
Mnie czasami boli brzuch, a przede wszystkim piersi. Wieczorem są strasznie obolałe i ciężkie.
Rodzicom chyba powiemy po serduszku, reszcie po pierwszym trymestrze
👩❤️👨 33&34
🍀 starania od 04.2025
⏳️ 2 cykl syymulowany - aromek + ovitrelle
🤷♂️ listpad 2025 - bardzo zle wyniki badania nasienia - OAT, diagnostyka i walka o poprawe
Suple 💊
prenacaps multi, DHA, inozytol, ubichinol, witamina D -
To tak jak jaOve wrote:My mamy plan powiedzieć w Święta Bożego Narodzenia (zobaczymy czy wytrzymamy:))
Pod koniec listopada mam odróżnieniu służbową wymagająca lotu samolotem - krótko bo co prawda 2 godz. Ale już myślę jak się wymigać. ..
Tez chce w święta powiedzieć
A raczej dac w prezencie zdjecie moje z mezem a obok zdjecie malenstwa 
A objawy .. senność, zmęczenie, ból podbrzusza i krzyża, piersi się ponoc powiekszyly wg męża
, to chyba wszystko
Jak na razie... A i niektóre zapachy czuje mocniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 17:21

-
cześć dziewczyny, z przyjemnoścìą dołączam do lipcowych mamusiek. Według Bbf mój termin porodu to 13 lipca. Jeszcze nie byłam u ginekologa, jestem 4 dni po terminie spodziewane miesiączki, zrobiłam przedwczoraj test i wyszły 2 kreski, mam podwyższoną temperaturę i obolałe piersi, więc narazie wszystko wskazuje na to, że jestem w ciąży. W przyszłym tygodniu zrobię beta hcg.
Barbarossa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - takie małe sprostowanie
Fajnie, że wątek się rozwija, ale razem z jego założycielką przerzuciłyśmy go na "ogólne" (ten wątek jest na I trymestrze) i z tytułem Październikowe testowanie 2017
Jest nas tam znacznie, znacznie więcej, z terminami porodu od końcówki czerwca do lipca
Więc jeśli macie ochotę, to zapraszamy
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Cześć, ja również nieśmiało dołączam do tego grona lipcowego.
Termin mam na 11.08 według ostatniej miesiączki. Byłam dzisiaj na USG (4t5d), lekarz mówił, że pęcherzyk ładnie widoczny,ok 3 dni młodszy niż wynika to z om, ale mówił, że na tym etapie jest to normalne i przyjmuje się nawet 1 tydzień różnicy jako norma. Także jestem pełna nadziei, za 2 tygodnie idę na badanie i ponoc ma być już widać serce.
❤Ada&Pola❤

!!