LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz jestem po pierwszej wizycie. Na razie nie było nic widać na usg, ale lekarz potwierdził, że endometrium ładne, nic się nie okleja.
Na wizytę poszłam w 30dc bo tsh skoczyło mi mocno do góry, mimo że biorę Euthyrox 50.
Teraz dostałam euthyrox 75.
Na kolejną wizytę mam się zgłosić w sobotę rano, a w piątek mam powtorzyc tsh i bete. -
Ulisek1 wrote:Moziii widziałam, że pisałaś w innym wątku o bólu w klatce piersiowej. Mam to samo i to niestety objaw refluksu, nie mam więc typowej zgagi czyli pieczenia w buzi tylko właśnie ten ucisk na klatce, takie drażnienie jakbym miała suchy kaszel Coś Ci na to pomaga?
-
stokroteczka25 wrote:Ja umowilam sie na 14.10 i mam nadzieje ze bedzie serduszko
Czy Wy tez wieczorem czujecie sie gorzej i boli Was podbrzusze?
Na początku tak miałam (1-2 dni przed/po przewidywanym okresie), teraz raz na jakiś czas np. dzisiaj.
W ogóle na początku miałam lekkie mdłości, teraz już ich nie mam - mam nadzieje że to tylko z powodu zmiany duphastonu na luteinę i ze z maleństwem wszystko w porządku -
Ove wrote:Super, nasze grono rośnie
Macie jakieś objawy? Kiedy informujecie rodzinkę?
Mnie czasami boli brzuch, a przede wszystkim piersi. Wieczorem są strasznie obolałe i ciężkie.
Rodzicom chyba powiemy po serduszku, reszcie po pierwszym trymestrze -
Ove wrote:My mamy plan powiedzieć w Święta Bożego Narodzenia (zobaczymy czy wytrzymamy:))
Pod koniec listopada mam odróżnieniu służbową wymagająca lotu samolotem - krótko bo co prawda 2 godz. Ale już myślę jak się wymigać. ..
A objawy .. senność, zmęczenie, ból podbrzusza i krzyża, piersi się ponoc powiekszyly wg męża , to chyba wszystko Jak na razie... A i niektóre zapachy czuje mocniejWiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 17:21
-
cześć dziewczyny, z przyjemnoścìą dołączam do lipcowych mamusiek. Według Bbf mój termin porodu to 13 lipca. Jeszcze nie byłam u ginekologa, jestem 4 dni po terminie spodziewane miesiączki, zrobiłam przedwczoraj test i wyszły 2 kreski, mam podwyższoną temperaturę i obolałe piersi, więc narazie wszystko wskazuje na to, że jestem w ciąży. W przyszłym tygodniu zrobię beta hcg.
Barbarossa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny - takie małe sprostowanie Fajnie, że wątek się rozwija, ale razem z jego założycielką przerzuciłyśmy go na "ogólne" (ten wątek jest na I trymestrze) i z tytułem Październikowe testowanie 2017 Jest nas tam znacznie, znacznie więcej, z terminami porodu od końcówki czerwca do lipca Więc jeśli macie ochotę, to zapraszamyPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Cześć, ja również nieśmiało dołączam do tego grona lipcowego. Termin mam na 11.08 według ostatniej miesiączki. Byłam dzisiaj na USG (4t5d), lekarz mówił, że pęcherzyk ładnie widoczny,ok 3 dni młodszy niż wynika to z om, ale mówił, że na tym etapie jest to normalne i przyjmuje się nawet 1 tydzień różnicy jako norma. Także jestem pełna nadziei, za 2 tygodnie idę na badanie i ponoc ma być już widać serce.❤Ada&Pola❤