LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monamis też się strasznie boję cesarki bo już miałam i to nic fajnego
Jedyne co to że wiesz kiedy urodzisz.. i chyba przez to zaczęły nachodzić mnie wątpliwości.. bardzo obawiam się rozłąki z synem bo to by była nasza pierwsza
Magia a może psycholog? Czasami zwykła rozmowa może zdziałać cuda
Nie smuć się na zapas bo dzidziuś też jest smutny
W ogóle to wróciłam od dentysty i jestem załamana, myślałam że jeden ząb bo pobewał.. a tu 6 znów do robienia.. przecież wszystko przed ciążą zrobiłam co miałam. W takim tempie to zamiast wózka to sztuczne zęby będę musiała kupić hahaha -
Pytałam dziś o cenę implantów tak w razie czego to jeden ząb 2500-3000 zł.. tragedia
Może nie będzie tak źle.. idź teraz do jakiegoś dobrego dentysty.
Dziś pani dentystka powiedziała że ja jako ciężarna mam dużo większy zakres leczenia na NFZ.
Zrobiła mi dziś zęba i jestem trochę w szoku bo powiedziała że da mi teraz plomby na nfz bo jak mi się tak psują w ciąży to szkoda płacić a dała mi normalnie białą, mówiła też że kanałówki itp też mam darmowe.
Także może wybierz się a nuż da się coś z tym zrobić -
mena29 wrote:Ale mam ochotę na winko i jakieś sery do tegoAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Tripi, ja już byłam na tylu konsultacjach, że nie mam prawa mieć złudzeń...
W najgorszym stanie są jednak moje dziąsła. Co prawda byłam u dentysty, dostałam wytyczne, jak z nimi postępować, ale obawiam się, że do lipca ich stan jeszcze ze trzy razy się pogorszy -
No to słabo ale aż tak że wyrwać musisz? co za sadysta Ci ten aparat robił ..
Mi w poprzedniej prawie wszystkie poszły
Teraz mam za to problem z cerą, nie mogę patrzeć na te wypryski.
Macie jakieś specyfiki po których znikają?
Co do zachcianek też mam ochotę na wino są podobno bezalkoholowe i smakują całkiem podobnie i szynkę dojrzewającą bym zjadła i w ogóle to wszystko czego nie można haha -
Doskonale Cie rozumie w poprzedniej miałam od 5 miesiąca do końca zakaz bo szyjka się skracała. Ciekawe jak teraz będzie z tą szyjką
Tysia a Tobie ten lekarz coś w ogóle powiedział więcej o tej macicy dwurożnej ? Czy tak po prostu normalne i nie ma czym się martwić ? -
Haha to jak ja ostatnio swojemu powiedziałam "choć się bzykniemy w ramach rozejmu", usłyszałam: "no Ty chyba nienormalna jesteś! Nie będę dziecka po głowie stukał!".
Oczywiście dalej próbowałam negocjować i mówię "oj tam, oj tam, niech zobaczy stwórcę, niech w coś to dziecko wierzy, a nie tak jak my, ateiści'. No to się popukał w czoło i dupskiem odwrócił I tyle było seksownych uniesień. -
Tripi ja to lubię sobie maseczki oczyszczające pierdyknąć na twarz, jak już stan cery jest gorzej niż zły Ostatnio też kupiłam sobie płyn do demakijażu z olejkiem arganowym Garnier i ładnie oczyszcza, skórę mam taką bardziej wygładzoną, nawilżoną.
-
Tripi no powiedział że może być problem przy porodzie mam wskazanie do cc. Póki co mam być dobrej myśli że wraz ze wzrostem ciąży macica sama się rozciąganie do odpowiednich kształtów a jak nie to później będziemy się martwić. Miejmy nadzieję.ze tak będzie i dziecko będzie miało miejsce aby rosnąć bo jak nie to lipa.
My ogólnie już miesiąc przed ciaza mieliśmy post więc teraz sex to luksus.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 17:33
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Hahahah widzę że chyba każdy facet się tego boi hahaha
A podobno dzidziusie lubią
Zrobiłam węglową i widzę różnice ale w dalszym ciągu dupy nie urywa
Stosowałam wcześniej maść na wypryski i była super no ale teraz chyba nie mogę
Myślałam że minie po 1 trymestrze a tu d**a, nawet przeczytałam że jeśli za te wypryski odpowiedzialna prolaktyna to do końca karmienia mogę mieć takie przeboje z cerą
Maluch ją rozciągnie na pewno brzuchy całe nam rozciągają to z macicą też sobie poradzi
Dokładnie korzystaj bo nie wiadomo kiedy znów będziemy mieć zakazWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 17:40
-
Ciągle jednak czekam aż teściowa powie że dziewczynka bo zbrzydłam ma taką piękną riposte haha ale jędza coś się nie odzywa i nawet miła się stara być
Pójdę za dwa tyg na usg to może się pokaże ale coraz częściej myślę o córciWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 17:43