LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie kompletuje. Dziś przyszła gondola. Piękna jest.
Teraz w koszyku mam już wyprawkę do szpitala oraz rzeczy higieniczne w tym butelki dla dziecka. Pościel oraz łóżeczko dostawne.
Więc to już jest kwota około 800 zł.
Zostały mi ubranka ale je dopiero od kwietnia. Zamierzam w maju już wszystko zamknąć i. Nie wydać więcej jak 1500 zł na wszystko. -
Tripi przyjdę do domu, zasiade przed komputerem i Ci wyślę
Wracam z badań Fotek niestety nie mam, bo lekarz się zapomniało :p, ale najważniejsze że widziałam malutką i wszystko z nią dobrze Zdrowa, ruchliwa - podskakuje, przeciąga się, macha rączkami , pięknie rośnie. Kamień z sercabejb lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny załamujecie mnie ja ani jednych bodziaków nie mam
Może dowiem się niebawem kto się kryje w brzuchu to coś zacznę
W sumie to chyba remont i porządek taki porządny muszę zrobić bo ja to jestem typem " a może się jeszcze przyda" haha
Muminka a co masz do szpitala.. dzielcie się dziewczyny bo ja po 5 latach zapomniałam co potrzebne
Monamis super dobrze że ona ma głęboko w poważaniu tatusia i sobie zdrowo rośnie i się nie stresujeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 17:01
-
Kochane wróciłam z prenatalnych, dopiero teraz wiem jaki to jest stres. Na szczęście usg wyszło dobrze, lekarka nie zauważyła nieprawidłowości, a nawet powiedziała że duża szansa że chłopak (mąż uradowany, a ja po woli porzucam marzenia o sukieneczkach i kokardkach :p a tak serio to najważniejsze żeby zdrowe było,
Chociaż czuje ze to chłopak:) teraz dotrwać do spotkania z genetykiem. Monamis super ze dzidzia zdrowa -
Tripi z genetykiem, bo do niego przyjdzie wynik usg i krwi i to on ma określić ryzyko wad genetycznych, jak będzie miał pelen obraz z badań. Maluszek ma ponad 7 cm rośnie zdrowo:) ja nie jem nic słodkiego przed usg, żeby się nie wiercił maluch w trakcie badania, lekarz sam mi doradzić żeby zabrać coś słodkiego na badanie bo jak będzie źle ułożony to cukier go pobudzi do ruchu
-
Czerwony Kapelusz wrote:Dziewczyny czy Was po prenatalnych też pobolewał brzuch później. Tak mi jeździła mocno ta głowica, że w trakcie badania już miałam dyskomfort
-
Witajcie Dziewczyny:), nie pisałam na tym watku bo nie wiedzialam,ze mamy pidwojne lipcowe watki . Zobaczylam tu kilka znanych mi Dziewczyn a konkretniej wpadlam bo widze,ze Magia tutaj sie udziela.
Magia,trzymam mocno kciuki za Ciebie i Twoje malenstwo.! Jak bedziesz juz po odezwij sie. Czy wzielas fisha?
Milego dnia Dziewczyny! -
Hej. Tropi spokojnie ja też nie mam ani jednych bodziakow
Dziewczyny mam pytanie : "macica dwurożna". Ktoś coś? Bo do kompletu jeszcze to....Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023