LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapelusiku super wieści:)
Tripi wiesz,że dzis też o tym myslałam,że niedawno były początki,a to już połówkowe...czas płynie
Dziewczyny tak myslę,że nasze dzieci to będą geniusze skoro Nam tak rozum odbiera:))
A co z Ciocią Jolą?? Ciotka odezwij się,co z Tobą? -
Moje połówkowe już w piątek i to będzie 20t5d.
A wczoraj poczułam dzidzie jak trzymałam rękę na brzuchu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2018, 20:10
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Też wybieram się do Lidla. Tylko problem w tym że otwarty jest od 7:00 a ja mam kawałek drogi.
Obawiam się że jak przyjadę później to nic już nie będzie...
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze połówkoweja mam za sobą już i nawet nie było takie stresujące.
-
Tripi wrote:
Magia a czy Ty masz jakiś kontakt z Monamis? Martwię się o niąznikła tak nagle
Dziewczyny, a czy to nie czas zapisywac sie do szkoly rodzenia? Bedziecie chodzic?
Magia -
Magia wrote:Niestety nie bardzo mam kontakt. Tez sie o nia martwie. Kiedys dawno zostawila mi telefon, ale nigdy z niego nie korzystalysmy. A poniewaz sama sie tu nie odzywa nie chce sie narzucac I wypisywac do niej... Czasem jest taki czas, ze potrzeba ciszy...sama nie wiem...
Dziewczyny, a czy to nie czas zapisywac sie do szkoly rodzenia? Bedziecie chodzic? -
Mam nadzieję że wszystko dobrze u niej
A u mnie za to nie zaciekawiewróciłam od lekarza i jednak te twardnienia (nawet te boczne i miejscowe) to skurcze
i podczas badania powiedzieli że w ogóle spięty ten brzuch
Dostałam magnez, luteine i nospe doraźnie no i obserwować.
Morfologia też nie fajna dostałam żelazo i w sumie teraz to będę brała 3 różne żelaza.
Za dwa tyg usg i sprawdzimy szyjkę.
Dzidziuś ruchliwy bardzociągle uciekał przy sprawdzaniu tętna
ale się udało
-
Tripi, uszka do gory kochana. Z tego co widze to sporo dziewczyn ma twardnienie brzuszka, leki pomagaja.
Ja szyjke juz badam od miesiaca bo mam z nia problemy.
A tak przy okazji...przeraza mnie moj brzuch...w tydzien mi tak urosl ze to nie jest mozliwe!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 11:52
Tysia11 lubi tę wiadomość
Magia -
Tripi kochanie ja tez biore luteine i to od poczatku ciąży, morfologia od poczatku tez do d... i biore zelazo. I biorę jeszcze garść innych leków i zastrzyk co dzień już teraz w uda bo na brzuchu za duże zrosty już od zastrzykow. Ale to wszystko nic, najważniejsze że dzidziuś rośnie i że wszystko ok, niczym innym sie nie zamartwiaj bo i tak nie masz na to wpływu. Zrób sobie dzisiaj jakąś przyjemność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2018, 14:37
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Tripi nie zamartwiaj się, ja też przez te twardnienia sobie włosy z głowy wygrywałam i nawet stwierdziłam, że pójdę na konsultacje dziś do lekarza, ale od czwartku jak biorę magnez 3x2 to wczoraj już ostatni raz miałam to spiecie brzuszka i narazie cisza, więc konsultacje odpuściłam, bo magnez zaczął działać jak widać. Spokojnie, bo nerwy też wpływają na to:/
-
Dzięki dziewczyny
zawsze podniesiecie na duchu
Boję się powtórkinie mogę sobie teraz pozwolić na szpital
Ale dam radezobaczę jeszcze jak ta szyjka
najwyżej się zaszyje haha
Magia super że rośnieja też się już nieźle zaokrągliłam
Aaa i pytałam jeszcze co do wagi to powiedziała pani że jak nie tyję dużo to ino się cieszyćmam zdrowo jeść i nie objadać się bo to nie zdrowe
a swoje i tak przytyje
-
Dziewczyny, chyba od wczoraj czuję ruchy!! Moje dziecko lubi (lub właśnie nie) jeździć samochodem :p, bo właśnie wczoraj w samochodzie i dziś poczułam w dole brzucha dwa razy pod rząd coś takiego jakby mi bańka pękła lub pęcherzyka powietrza, dziwne uczucie nieporównywalne do niczego innego
jak dziś znów to poczułam to chyba musi być to
muminka83, bejb, Tysia11, Tripi lubią tę wiadomość
-
Tripi, zabraniam się martwić, bo w ucho dostaniesz ! W ciąży nie wolno !
Jak się czujecie dziewczęta ? Jak tam wasze maluszki ?
Ciotka Monamis czule głaszcze wszystkie brzuszki, które już z całą pewnością urosły !
Ja od 17.02 czuję wyraźne ruchy, i to również przez brzuch.Widać też, jak w momencie kopniaczków, brzuch tak jakby lekko faluje.
Niesamowite uczucie i wiem już, że po ciąży będę za tym tęsknić.
12.02 miałam USG, ale niestety malutka nie chciała współpracować i jedyne co nam pokazała to czubek głowy
Najważniejsze jednak, że jest zdrowa
Teraz kolejna wizyta 12.03 i od razu zrobi mi lekarz USG połówkowe, do którego podchodzę na luzie, bo odkąd czuję małą, jestem zdecydowanie spokojniejsza.
Poza tym u mnie bardzo dużo się działo i totalnie nie miałam czasu wchodzić na forum
, ale teraz postaram się to nadrobić.
-
Monamis!!!!!!!!!! Nie rób nam tak więcej!!! Super że czujecie ruchy.
Widzisz kapelusik a tak się martwilas!monamis lubi tę wiadomość
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Hej.
Co taka cisza? Wszystkie buszuja w Lidlu?Ja byłam w zasadzie kupiłam co chciałam ale body 50/56 już się rozeszły zostały tylko chłopięce więc wzięłam 62/68 - no trudno będą na jesień
sukienek dzinsowych było może 5 szt po jednym rozmiarze- Boże co tam się działo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 10:44
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023