LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Teraz w Carrefour też chyba jest taka promocja - gazetkę do domu dostałam. Ja ostatnio wybitnie śpiąca jestem. Raz cierpię na bezsenność raz śpię ile wlezie. Ostatnio oglądałam też sobie ciuszki na aliexpress- tam to dopiero jest kolorowy zawrót głowy;)Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Wyskoczyłam popołudniu kupić sobie majtki bo już wszystkie prawie za małe i przy okazji kupiłam czapeczke za 1.99 i jedne bodziaki na krótki rekaw- całe 6.99. Normalnie matka niskich cenHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
U mnie moja mama czeka na pierwszego wnuka więc już szaleje i kupuje ciuszki myślę że wiele nie będę musiała dokupić
A takie konkretne rzeczy (przewijak, wanienka itp) myślę że będę kupować jak się cieplej zrobi. -
Dzien dobry Kochane, jak super byc znow z Wami ☺ I myslec znow o ciazy a nie o strachach...
Mam pare tematow w ktorych chcialabym sie poradzic... dzis moze o brzuszku I piersiach... czy sie smarujecie I czym, zeby nie bylo rozstepow I skora ekastyczna?
Moze macie doswiadczenie z poprzednich ciaz lub info od znajomych?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 08:06
Magia -
Witam
Magia też się cieszę że wróciłaś
Jeszcze Monamis by mogła się odezwać
Co do smarowania to używam liotonu z Babydreama ma fajny nie toksyczny skład i ładnie pachnie noo i cena nie zabija mam go od początku a mam jeszcze ok połowy rozstępów na brzuchu nie mam na piersiach są z poprzedniej -
Ja też używam babydream, z tym że olejku, bio Oil będę stosować po ciąży jeśli będzie potrzeba, bo zawiera witaminę A, a jej unikam. Magia powiem Ci ze z tym chyba reguły nie ma, koleżanka smarowała się cała ciążę i na sam koniec jej rozstępy wyszły:/ ale profilaktyka nie zaszkodzi:)
-
Cześć dziewczyny. Ja do smarowania tez mam palmers choć smaruje też innymi balsamami które wpadną mi w dłoń dziś o 19 mam wizytę kontrolną- okaże się czy kanał szyjki macicy się zamknął po 2 tyg leżenia plackiem. Mam taka ogromną nadzieję bo zwariuje leżąc dłużej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2018, 12:38
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023