LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Tripi ogolnie dobrze , plec juz znam , chlopaki .
Tez mdlalam i wyszla spora anemia i dostalam zelazo.
Co do ubioru bo widze,ze jest taka dyskusja to powiem Wam ,ze jak rodzilam corke w sierpniu to polozne poprosily zaraz po pirodzie o body z krotkim rekawem i pajaca i owinely core w rozek i do srodka daly pieluche tetrowa jeszcze.
Wydawało mi sie,ze to duzo za duzo,ale taki maluch zaraz po poprodzie musi "nauczyc sie" utrzymywac cieplote ciala a na to potrzebuje troche czasu...mena29 lubi tę wiadomość
-
Czerwony Kapelusz wrote:Tripi ja czytałam że to właśnie nie dzidzia a macica i że ona twardnieje na dole i to jest to stawianie się i nie powinno się głaskać żeby nie pobudzać dodatkowo do skurczy. Zapytam o to lekarza, bo trochę mnie to martwi, żeby mi się szyjka nie zaczęła skracac przez to.Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Widzę, że przewaga chłopaków będzie w lipcu
Kurczę mama też mi mówi że to pewnie anemia myślałam też że to może zaczynają się problemy z cukrem no ale w sumie nigdy nie miałam. Za to anemie często a miesiąc temu takie super wyniki były jem mało mięsa może to się przyczyniło .. no nic pójdę w poniedziałek na krew.
Morfologia i żelazo wystarczą żeby wykryć? -
Pixi ja magnezu nie biorę w ogóle, w zestawie witamin też go nie mam. Za to żelaza jest 60mg nie wiem czy to dużo czy mało..ale chciałabym zacząć brać magnez po konsultacji z lekarzem bo zaczynają mi nogi drętwieć no i tak profilaktycznie będę spokojniejsza chyba czyli rano witaminy a wieczorem magnez dopiero?
Witaj mena widziałam w carrefour też będą i dla mamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 11:29
-
Witajcie,
Nie odzywalam sie przez 3 tyg czyli przez caly czas oczekiwania na wyniki amnio... jutro je odbieram.
Nie bylam w stanie nic pisac, ani nawet czytac...
Jutro sie wszystko okaze... Trzymajcie prosze kciuki...muminka83 lubi tę wiadomość
Magia -
Zadzwoniłam do lekarza w związku z tym twardnienie, powiedziała że mam brać nospe jak się tak robi oraz kupić sobie magnez już teraz, że jelsi dzieje się to raz na jakiś czas to nie jest to groźne ale jelsi często się spina to może być niebezpieczne i mam wtedy przyjść do niego. Te twardnienie czuję głównie jako właśnie taką o piłeczkę kuleczke, a nie cały brzuch.
-
Magia trzymam kciuki i czuję że dziecko jest zdrowe. Życzę Wam tego z całego serca. Jesteś mega dzielna kochana , że tyle czekałaś na wynik.
Jestem po wizycie lekarskiej.
Dzieć nadal na 80% -dziewucha.
Trzeba czekać do połówkowych.
Szyjka super -3,6 cm
bejb, PixiDixi lubią tę wiadomość
-
Hej
Melduje się po połówkowych!
Wszystko dobrze, wymiary prawidłowe. Serduszko prawidłowe.
Na poprzednim USG wstępnie miała być dziewczynka a dzisiaj okazało się na 99% chłopak
Magia trzymam mocno kciuki.