LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magia tak się cieszę! No to teraz już na spokojnie już nie funduj więcej stresów ani dzidziusiowi ani nam
Bejb super wieści!
Dziewczyny polecam na allegro użytkownika HubiWorld w wielu aukcjach nawet tańszy niż magmaris i większy wybór. Ja już dziś zakupiłam trochę kosmetycznych rzeczy i aspirator do noskamuminka83 lubi tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Magia super!! Bardzo się cieszę, domyślam się jaki kamień spadł Ci z serca:) Bejb świetne wiadomości oo chyba same chłopaki u nas ja dziś idę do lekarza chyba, niech mnie zbada bo dziś znów mi się macica śpieła i się martwie czy to że pracuje nie szkodzi dzidzi, bo jak byłam na wolnym było ok.
-
Magia jak dobrze cieszę się ogromnie
Bejb a to niespodzianka super
Tysia dzięki za info bo mam zamiar zacząć zaopatrywać się w takie rzeczy
Kapelusz daj znać po wizycie ja kupiłam dziś magnez bo wczoraj mi pomógł, w środę pójdę do lekarza to podpytam
Możliwe, że z pracy.. ja jak za dużo albo za szybko pochodzę lub po sprzątaniu,schylaniu itp tak miałam. Pora na l4
Zaszalałam dziś i kupiłam w końcu trochę ubranek i rożek i poduchę do karmienia
-
Byłam u lekarza, przyjął mnie z wielką łaska bo wizytę mam dopiero za tydzień (nie w humorze był). Zbadał mnie, na szczęście wszysto ok, szyjka zamknięta, dzidzia zdrowa. Mam się oszczedzać a najpiej iść na l4, no i magnez 3x2 i nospa jesli się spina. Mam obserwować a jak będą za często te skurcze to mam jechać do szpitala, żeby podali mi magnez dożylnie i zatrzymali skurcze.
-
Magia wrote:Dziewczyny jestem znowu z Wami...
...mam wynik... zdrowy dzidzius!!!
I do tego dziewczynka!!!!Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Czerwony Kapelusz wrote:Wiem wiem, wybieram się, szefostwo uprzedziłam już, że niedługo idę odpoczywać, dokończę tylko jedna duża sprawę i na początku marca śmigam na l4:) Kinga co tam u Ciebie, jak samopoczucie?
Czas szybko leci bo ferie się skończyły i trzeba przypilnować młodego bo się trochę rozleniwił A ma test za testem. Ja 23.02 już połówkowe więc już się nie mogę doczekać. A dzidzia codziennne pięknie dokazuje w brzuszku żeby mamusia się nie denerwowała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 00:38
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga cieszę się, że lepiej się czujesz.odezwij się po połówkowych:) zazdroszczę tych ruchów, bo ja jeszcze na swoje czekam. Mena, tak widziałam, faktycznie jest sporo ofert, ale ja jeszcze poczekam z zakupami, bo czesc rzeczy mam dostać od koleżanki.