LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobietki. Ja wczoraj poczułam pierwsze ruchy około 18:20 Nie mam żadnych wątpliwości że to ruchy dzieciątka, w nocy też czułam ❤
bejb, muminka83, kejt0192 lubią tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Ja też już zaczęłam się stresować że nie czuje jeszcze i wyczekiwalam. Wiesz co uczucie takie jakby ktoś od środka do mnie pukal albo jakby pływała taka ryba co ogonem smyra:) ale gwarantuje że jak się poruszy będziesz wiedziała od razuHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Tysia Ty Szczęściaro:) jak się dziś czujecie? u mnie mniejsza zgaga, nie wiem czy to od picia kefiru, czy tak po prostu. Tylko ten ból w dole i w pachwinach. To taki dyskomfort. Jak chodzę to mnie boli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2018, 14:22
-
Ja okropnie synka coś rozkłada (akurat jak się ferie kończą ) i chyba przechodzi na mnie gardło zaczyna mnie drapać może się nie rozwinie mężu rosołek nam ugotował i właśnie robi pizze bo podobno dziś dzień pizzy
Ps. kupiłam pierwsze śpioszki i się w nich zakochałam ciągle na nie patrze hehe -
Dzień dobry
Gardło mi przeszło trochę ale podobno w nocy już kaszleć zaczęłam kurcze boję się że mocny kaszel może wywołać skurcze pokuruję się przez weekend i chyba pójdę do lekarza rodzinnego jak nie będzie poprawy
Bejb wzdęcia to chyba do końca będziemy miały to jest moja zmora w tej ciąży
Kapelusz mnie przy zgadze boli wszystko tzn piecze gardło, przełyk i żołądek też pobolewa, nie jakoś mocno ale czuję że coś tam się dzieje nabiał mi to zazwyczaj łagodzi -
Wzdęcia jakoś zniosę
Dziś się obudziłam z zatkanym nosem i bolem glowy dziewczyny uważajcie na siebie bo panuje grypa i nawet o kilku przypadkach zapalenia płuc słyszałam. A z tym nie ma żartów. -
Część moje ciężarówki :* muminko piękny brzuch!
Czy któraś z Was ma kontakt z Monamis? Bo poważnie już się martwię.
Magia też przycichła(choć myślę że czeka jeszcze na wyniki i zapewne nie ma ochoty na udzielanie się tutaj).
Tak czy siak martwię się o obie dziewczyny.Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Hej ja dalej umieram jutro chyba pójdę do rodzinnego jak nie będzie poprawy
W nocy i rano wymiotowałam z kaszlu, a dziś musiałam wyjść ze sklepu bo nogi mi się ugięły
Tysia jedyny kontakt z Monamis może mieć Magia bo mieszkają chyba gdzieś niedaleko siebie..
Też się martwię nigdy nie znikały na tak długo
-
Tripi to nieźle Cie rozłożyło, idź do lekarza, może coś Ci poradzi. Odpoczywaj i wygrzewaj się, kocyk, herbata z malinami. Też myślę o monamis i o magii. Zakładam że Magia odezwę się po wynikach jelsi będą dobre, oby były. Sama zaczynam już panikować, bo w przyszłym tygodniu mam wizytę u genetyka i odbiore wynika testu Pappa...