LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny pooglądałam wózki, łóżka i inne rzeczy. Polecam wózki obejrzeć na żywo i porozmawiać ze sprzedawcą, bo ja sama przekonałam się że wózki które mi się wizualnie podobały były za ciężkie dla mnie. Osobiście zdecyduje się na jakiś model z bebetto, dość lekki jest i jest dużo wzorów. Co do łóżeczka to chgba jednak zakupie drewniane bo nie znalazlam turystycznego, które by ki się podobało. Pani w sklepie powiedziała że dla noworodków nie zakłada się ochraniaczy na łóżeczko! Tylko pozniej jak dziecko umie się przekręcić. Zakupiłam dziś smoczek mini z lovi, Aspirator do noska i podkładkę do wanienki.
-
mena29 wrote:Masz racje Kapelusiku co do wózków. Trzeba najpierw obejrzeć w realu i wtedy mozna szukać tego modelu taniej w necie. Mi osobiście spodobało się też łóżeczko dostawne. Nie widziałam jeszcze takiego.
Ja takie miałam dla pierwszej córeczki. Jest naprawdę super, bo nei trzeba wstawać w nocy i ma się cały czas dziecko pod okiem. Ale faktycznie starcza na 6 miesięcy tylko, póki nei zacznie siadać. Ale teraz przy drugim dziecku też będę go używać. potem kupiliśmy córce już takie duże bez szczebelków, ale stało zaraz obok naszego, żeby nie spadła. Dzisiaj ma 3 latka i śpi na nim w swoim pokoju. -
Tripi wrote:Witam jak nocka minęła?
Super Kinga a kiedy połówkowe?
Na prawdę wstydliwe te nasze dzieciaczkiAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Dzień dobry u Was też tak biało ?
My uciekamy niebawem na sanki puki jeszcze nie stopniał
Kinga ja chyba będę miała 2 tyg po Tobie ale dowiem się na wizycie dokładnie kiedy będziemy robić
Dziewczyny czy wam też "pulsuje" podbrzusze? Ja od kilku dni tak mam że jak się położę i spokojnie leże to jak dotknę brzuszka to czuję rytmiczne pulsowanie.. nie wiem czy to normalne -
dzień dobry:) u mnie jest troszkę śniegu. Tripi a to nie puls z nadgarstka? Powiem,że też to zauważylam u siebie,ale wytłumaczyłam sobie,że to z nadgarstka. Mnie dziś podbrzusze pobolewa.
Karen właśnie,jak Ty napisałaś o tym dostawnym to mnie zaciekawiło co co za łóżeczko i mi się spodobało. Wiem,że to tylko na krótki okres,bo wiadomo dziecko rośnie i będzie się ruszać,ale wygodne na początku jest, tym bardziej,że przy łóżku swoim raczej nie będę miała miejsca na łóżeczko. Będę musiała postawić w innej części pokoju. A wiadomo,że z wiekiem człowiek wygodny się robi:) hehe -
Cześć Kobiety!
Cieszę się, że wizyty przebiegają pomyślnie i dzieciaczki rosną zdrowo. Oby tak dalej!
Łóżeczko dostawne i mnie się marzy. Mamy drewniane po synu, tylko materac nowy trzeba kupić i tak pomyślałam, że jak kupię dostawne w dobrej cenie, to później sprzedam i będzie na materacyk. Wiadomo, trochę stracę finansowo, ale zyskam komfort. Taki jest plan, a co z tego wyjdzie?
Wiecie... Przepuklina pachwinowa mi wyskoczyła. Bolało i dokuczało, na szczęście po dwóch dniach odpoczynku się schowała. Ja się do bycia w ciąży nie nadaję. :p Może mąż się ze mną zamieni?
Trzymajcie się, nie dajcie grypie!Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Dzień dobry dziewczyny.
U mnie mdłości od rana. Dzieci w domu bo jeszcze tydzień ferii im został, więc sobie mogę spokojnie jeszcze poleżeć w łóżeczku.
Czy któraś dzisiaj wizytuje? Jeśli tak to kciuki zaciśnięte.
Miłego dnia wam życzę.Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Kinga współczuję tych mdłości, ale może to już ich ostatnie wyznanki, bo to już kolejny trymestr odpoczywaj i dbaj o sobie:) ja w tym tygodni też leniuchuje, bo mam wolne od pracy. Co do wizyty w tym tygodniu, to ja idę na prywatną w środę, tak więc trzymaj kciuki, może maluch pokaże klejnoty albo bo innego Jola ty też dbaj o siebie i nie dźwigaj za dużo!
-
Czerwony Kapelusz wrote:Kinga współczuję tych mdłości, ale może to już ich ostatnie wyznanki, bo to już kolejny trymestr odpoczywaj i dbaj o sobie:) ja w tym tygodni też leniuchuje, bo mam wolne od pracy. Co do wizyty w tym tygodniu, to ja idę na prywatną w środę, tak więc trzymaj kciuki, może maluch pokaże klejnoty albo bo innego Jola ty też dbaj o siebie i nie dźwigaj za dużo!
Trzymam kciuki za twoją wizytę.
Ja niestety nadal nie mam pewności co do płci bo w piątek dzieć pokazał nam pupe i plecy, więc czekamy nadalAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Tripi trzymam kciuki, ale zobaczysz że będzie dobrze. Daj znać w czwartek. U mnie już wskoczył 4 miesiąc i też się dziwię, że to już, bo dopiero co odbierałam wynik bety:) zobaczycie jak teraz będzie leciało do porodu, ani się obejrzymy a będziemy po