LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapelusz jak coś jest między nóżkami to raczej nie zniknie
no ale poczekamy jeszcze i zobaczymy
Ty uciekaj już na zwolnienie
Mena super że pomogą z wyprawkąodciążą Cię finansowo troszkę
Tysia a znasz już płeć? Czy teraz się dowiesz?
Kurczę nie pamiętam już kto synusia kto córcięTyle nas tu było że przestałam ogarniać
Ja mam za równy tydzieńnie mogę się doczekać już
-
Nie mamy jeszcze wybranego póki co zastanawiamy się: Hania lub Hana. Ale może jeszcze coś innego nam wleci do głowy. Jeszcze trochę czasu mamyHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Kapelusz, Mena fantastyczne wieści!
U nas prawdopodobnie facet, a imię mamy dla dziewczynki. Dla chłopaka propozycje to Wiktor, Hubert, ja bym chciała Filip.Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Tysia daj znać w poniedziałek wieczorem jak po wizycie, czekamy na wiadomość
ale fajnie ze dziewczynka
! Hania i Hana bardzo ładnie
ja kompletnie nie wiem jak dać na imię jeśli to faktycznie chłopak, jakoś żadne męskie imię mi i się nie podoba, ale jeszcze dużo czasu to może mnie olśni. Tripi trzymam kciuki, żeby maluszek pokazał na następnej wizycie kim jest
-
Witam Was
jak się czujecie?
Ja doszłam w nocy do wniosku, że jestem nienormalna. Dzieciątko od 21 bardzo zaczęło się ruszać, pierw się cieszyłam i nie spałam żeby żadnego ruchu nie przegapić a później zaczęłam płakać, że może coś mu się dzieje że jest takie aktywne. Mąż jak zaczął mnie uspokajać to jeszcze oberwał, że nic nie rozumie hahaha
Mam zamiar spędzić dziś w miarę aktywny dzień z synem, tydzień ferii minął a my tylko dom i osiedlowy sklepik
Jola piękne imionau nas z chłopcem też będzie problem hehe już przy pierwszym był
imię wymyśliliśmy dopiero jak wyszedł
Kapelusz znając moje szczęście to pokaże swoje szanowne 4 litery -
Cześć dziewczyny. Ja dziś samopoczucie mam zdecydowanie lepsze ale może to z powodu niespodzianki- właśnie się pakuje i wyjeżdżamy na weekend w góry do spa. Pooddycham świeżym powietrzem, dzidzi tez to wyjdzie na dobre. Zdążyłam jeszcze zamówić sukienkę dla dziecka przez internet
miłego dnia wszystkim:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 09:35
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
hej:) Tysia Ty to szalona:) spa super pomysł,też myslę aby wyjechać w ferie na 3-4 dni. Mam ochotę nad morze,bo jod, bo po górach i tak nie pochodzę(butów nie mam odpowiednich).Dziś byłam w kościele i wiece co tak mi sie nie dobrze zrobiło,tak jakoś ciężko, słabo.Nie dałam rady torebki nawet trzymać to ją na podłodzę połozyłam. Musiałam wyjsc w połowie mszy. I do tego zmarzłam bo ubrałam się ciepło,ale od podłogi ciągnie. Dziewczyny a może któraś z was zna jakąś fajną miejscówkę nad morzem,ale tak bliżej od granicy zachodniej bo ja niedaleko Poznania mieszkam.
-
Mena mi też się dziś słabo zrobiło, pierwszy raz. Może to ciśnienie atmosferyczne nam się udziela, że takie osłabione jestesmy. Tripi ja też zaczęłam wczoraj schizować po badaniu z kolei w drugą stronę, że moje za spokojne i czemu takie spokojne jak ostatnim razem (jak się najdałam cukierkow chwile wcześniej, a wiemy jakiego kopa daje cukier:p) było aktywne. Jak już teraz swirujemy to ciekawe co będzie po porodzie :p zazdroszcze tego wypadu do spa i w góry, też chętnie bym się wybrała ale mam całą Polskę do przejechania to ciut za daleko. Wybiorę się za to jutro wózki oglądać
-
Mena to aż tak daleko do siebie nie mamy (ja Głogów- dolnośląskie)
wiesz my nad morze jeździmy zawsze do Kołobrzegu ale to bardziej z sentymentu (kiedyś tam mieszkałam przez 3 lata) a później poznałam mojego P. i wylądowalam tu gdzie wylądowalam
ale może Międzyzdroje? Zerknij sobie przez stronę groupon. Naprawdę można dość tanio znaleźć fajny pobyt.nad morzem byliśmy właśnie 3 tyg temu to teraz góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 10:58
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Kapelusz czyżbyśmy mieszkały koło siebie?
Daj znać jak znajdziesz coś fajnego
Tysia my też co roku Kołobrzegmoże się spotkamy za rok/dwa na wakacjach
Mena ja już dwa razy miałam takie uczucie jakbym miała zemdlećmyślę że to i ciśnienie no i nie możemy za długo być w jednym miejscu bo krew do nóg nam odpływa
Dziewczyny tak dziś zgrzeszyłam że aż mi głupioposzłam do MCdonald's
i jeszcze poprawiłam ciepłym pączkiem.
Ale kupiłam w końcu pierwsze śpioszkiniby uniwersalne ale bardziej pod chłopięce
żebym się za tydzień nie zdziwiła
-
Tripi tez zjadłabym pączka,a z Maca to jadłabym frytki
a co lepsze to jakiś czas temu zupkę chińską jadłam. ostatnio kupiłam synowi burgery wołowe w biedronce, dokupiłam bułki do hamburgerów(też w biedronce), pomidor,ogóreczek,ser i jak syn zrobił to mi posmakowało i powiem Wam,że to dobra alternatywa dla hamburgerów,bo naprawdę są dobre:)
-
Aaa to nie myślałam że ta dolna część Polski
Nie wiem właśnie.. ani Ona ani Magia nic się nie odzywająmam nadzieje że wszystko ok.
Mena otworzyli pączkarnie i są robione na miejscu i ze wszystkimi nadzieniami jakie można sobie wymarzyć więc żal nie jeśćzrezygnuję chyba z czekolady i będę chodziła na pączusie
Domowe burgery to super sprawateż lubimy ale mam lenia żeby robić
muminka83 lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj mieliśmy wizytę. Z dzidzią wszystko ok. Smacznie spała i była odwrócona plecami więc dalej nie mamy pewności co do płci. Szyjka długa więc teraz czekamy na połówkowe.
muminka83, bejb lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:My dzisiaj mieliśmy wizytę. Z dzidzią wszystko ok. Smacznie spała i była odwrócona plecami więc dalej nie mamy pewności co do płci. Szyjka długa więc teraz czekamy na połówkowe.
aż serce się cieszy
Kinga40 lubi tę wiadomość