LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kapelusz jak coś jest między nóżkami to raczej nie zniknie no ale poczekamy jeszcze i zobaczymy Ty uciekaj już na zwolnienie
Mena super że pomogą z wyprawką odciążą Cię finansowo troszkę
Tysia a znasz już płeć? Czy teraz się dowiesz?
Kurczę nie pamiętam już kto synusia kto córcię Tyle nas tu było że przestałam ogarniać
Ja mam za równy tydzień nie mogę się doczekać już -
Nie mamy jeszcze wybranego póki co zastanawiamy się: Hania lub Hana. Ale może jeszcze coś innego nam wleci do głowy. Jeszcze trochę czasu mamyHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Kapelusz, Mena fantastyczne wieści!
U nas prawdopodobnie facet, a imię mamy dla dziewczynki. Dla chłopaka propozycje to Wiktor, Hubert, ja bym chciała Filip.Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Tysia daj znać w poniedziałek wieczorem jak po wizycie, czekamy na wiadomość ale fajnie ze dziewczynka ! Hania i Hana bardzo ładnie ja kompletnie nie wiem jak dać na imię jeśli to faktycznie chłopak, jakoś żadne męskie imię mi i się nie podoba, ale jeszcze dużo czasu to może mnie olśni. Tripi trzymam kciuki, żeby maluszek pokazał na następnej wizycie kim jest
-
Witam Was jak się czujecie?
Ja doszłam w nocy do wniosku, że jestem nienormalna. Dzieciątko od 21 bardzo zaczęło się ruszać, pierw się cieszyłam i nie spałam żeby żadnego ruchu nie przegapić a później zaczęłam płakać, że może coś mu się dzieje że jest takie aktywne. Mąż jak zaczął mnie uspokajać to jeszcze oberwał, że nic nie rozumie hahaha
Mam zamiar spędzić dziś w miarę aktywny dzień z synem, tydzień ferii minął a my tylko dom i osiedlowy sklepik
Jola piękne imiona u nas z chłopcem też będzie problem hehe już przy pierwszym był imię wymyśliliśmy dopiero jak wyszedł
Kapelusz znając moje szczęście to pokaże swoje szanowne 4 litery -
Cześć dziewczyny. Ja dziś samopoczucie mam zdecydowanie lepsze ale może to z powodu niespodzianki- właśnie się pakuje i wyjeżdżamy na weekend w góry do spa. Pooddycham świeżym powietrzem, dzidzi tez to wyjdzie na dobre. Zdążyłam jeszcze zamówić sukienkę dla dziecka przez internet miłego dnia wszystkim:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 09:35
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
hej:) Tysia Ty to szalona:) spa super pomysł,też myslę aby wyjechać w ferie na 3-4 dni. Mam ochotę nad morze,bo jod, bo po górach i tak nie pochodzę(butów nie mam odpowiednich).Dziś byłam w kościele i wiece co tak mi sie nie dobrze zrobiło,tak jakoś ciężko, słabo.Nie dałam rady torebki nawet trzymać to ją na podłodzę połozyłam. Musiałam wyjsc w połowie mszy. I do tego zmarzłam bo ubrałam się ciepło,ale od podłogi ciągnie. Dziewczyny a może któraś z was zna jakąś fajną miejscówkę nad morzem,ale tak bliżej od granicy zachodniej bo ja niedaleko Poznania mieszkam.
-
Mena mi też się dziś słabo zrobiło, pierwszy raz. Może to ciśnienie atmosferyczne nam się udziela, że takie osłabione jestesmy. Tripi ja też zaczęłam wczoraj schizować po badaniu z kolei w drugą stronę, że moje za spokojne i czemu takie spokojne jak ostatnim razem (jak się najdałam cukierkow chwile wcześniej, a wiemy jakiego kopa daje cukier:p) było aktywne. Jak już teraz swirujemy to ciekawe co będzie po porodzie :p zazdroszcze tego wypadu do spa i w góry, też chętnie bym się wybrała ale mam całą Polskę do przejechania to ciut za daleko. Wybiorę się za to jutro wózki oglądać
-
Mena to aż tak daleko do siebie nie mamy (ja Głogów- dolnośląskie) wiesz my nad morze jeździmy zawsze do Kołobrzegu ale to bardziej z sentymentu (kiedyś tam mieszkałam przez 3 lata) a później poznałam mojego P. i wylądowalam tu gdzie wylądowalam ale może Międzyzdroje? Zerknij sobie przez stronę groupon. Naprawdę można dość tanio znaleźć fajny pobyt.nad morzem byliśmy właśnie 3 tyg temu to teraz góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 10:58
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Kapelusz czyżbyśmy mieszkały koło siebie?
Daj znać jak znajdziesz coś fajnego
Tysia my też co roku Kołobrzeg może się spotkamy za rok/dwa na wakacjach
Mena ja już dwa razy miałam takie uczucie jakbym miała zemdleć myślę że to i ciśnienie no i nie możemy za długo być w jednym miejscu bo krew do nóg nam odpływa
Dziewczyny tak dziś zgrzeszyłam że aż mi głupio poszłam do MCdonald's i jeszcze poprawiłam ciepłym pączkiem.
Ale kupiłam w końcu pierwsze śpioszki niby uniwersalne ale bardziej pod chłopięce żebym się za tydzień nie zdziwiła -
Tripi tez zjadłabym pączka,a z Maca to jadłabym frytki a co lepsze to jakiś czas temu zupkę chińską jadłam. ostatnio kupiłam synowi burgery wołowe w biedronce, dokupiłam bułki do hamburgerów(też w biedronce), pomidor,ogóreczek,ser i jak syn zrobił to mi posmakowało i powiem Wam,że to dobra alternatywa dla hamburgerów,bo naprawdę są dobre:)
-
Aaa to nie myślałam że ta dolna część Polski
Nie wiem właśnie.. ani Ona ani Magia nic się nie odzywają mam nadzieje że wszystko ok.
Mena otworzyli pączkarnie i są robione na miejscu i ze wszystkimi nadzieniami jakie można sobie wymarzyć więc żal nie jeść zrezygnuję chyba z czekolady i będę chodziła na pączusie
Domowe burgery to super sprawa też lubimy ale mam lenia żeby robićmuminka83 lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj mieliśmy wizytę. Z dzidzią wszystko ok. Smacznie spała i była odwrócona plecami więc dalej nie mamy pewności co do płci. Szyjka długa więc teraz czekamy na połówkowe.
muminka83, bejb lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Kinga40 wrote:My dzisiaj mieliśmy wizytę. Z dzidzią wszystko ok. Smacznie spała i była odwrócona plecami więc dalej nie mamy pewności co do płci. Szyjka długa więc teraz czekamy na połówkowe.
Kinga40 lubi tę wiadomość