X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr LIPCOWE niespodzianki:)
Odpowiedz

LIPCOWE niespodzianki:)

Oceń ten wątek:
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapelusz jak coś jest między nóżkami to raczej nie zniknie ;) no ale poczekamy jeszcze i zobaczymy :D Ty uciekaj już na zwolnienie :P

Mena super że pomogą z wyprawką :) odciążą Cię finansowo troszkę ;)

Tysia a znasz już płeć? Czy teraz się dowiesz?
    Kurczę nie pamiętam już kto synusia kto córcię :P Tyle nas tu było że przestałam ogarniać ;)

Ja mam za równy tydzień <3 nie mogę się doczekać już <3

atdcl6d85txjdq74.png
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam od 10 stycznia;) w brzuszku mieszka mała księżniczka :)

Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
    Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
    Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) może też dowiem się za tydzień <3 albo i nie hehe
    Masz już imię?

Ja byłam pewna od początku że chłopak a od jakiegoś czasu zaś wydaje mi się że córcia :D pozostaje mi czekać aż się ujawni ;)

atdcl6d85txjdq74.png
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy jeszcze wybranego póki co zastanawiamy się: Hania lub Hana. Ale może jeszcze coś innego nam wleci do głowy. Jeszcze trochę czasu mamy :)

• Tripi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne <3 też chciałam jak coś Hanie albo Michaline <3 ale chłopaki uparli się na Maje i zostałam przegłosowana :P

atdcl6d85txjdq74.png
  • CiociaJola Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapelusz, Mena fantastyczne wieści! :) :) :)

U nas prawdopodobnie facet, a imię mamy dla dziewczynki. Dla chłopaka propozycje to Wiktor, Hubert, ja bym chciała Filip.

Adam (21.09.2011)
    Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
    Alicja (09.07.2018)
  • Czerwony Kapelusz Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia daj znać w poniedziałek wieczorem jak po wizycie, czekamy na wiadomość :) ale fajnie ze dziewczynka :)! Hania i Hana bardzo ładnie :) ja kompletnie nie wiem jak dać na imię jeśli to faktycznie chłopak, jakoś żadne męskie imię mi i się nie podoba, ale jeszcze dużo czasu to może mnie olśni. Tripi trzymam kciuki, żeby maluszek pokazał na następnej wizycie kim jest :)

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :) jak się czujecie? :)

Ja doszłam w nocy do wniosku, że jestem nienormalna. Dzieciątko od 21 bardzo zaczęło się ruszać, pierw się cieszyłam i nie spałam żeby żadnego ruchu nie przegapić a później zaczęłam płakać, że może coś mu się dzieje że jest takie aktywne. Mąż jak zaczął mnie uspokajać to jeszcze oberwał, że nic nie rozumie hahaha

Mam zamiar spędzić dziś w miarę aktywny dzień z synem, tydzień ferii minął a my tylko dom i osiedlowy sklepik :(

Jola piękne imiona <3 u nas z chłopcem też będzie problem hehe już przy pierwszym był ;) imię wymyśliliśmy dopiero jak wyszedł ;)

Kapelusz znając moje szczęście to pokaże swoje szanowne 4 litery ;)

atdcl6d85txjdq74.png
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja dziś samopoczucie mam zdecydowanie lepsze ale może to z powodu niespodzianki- właśnie się pakuje i wyjeżdżamy na weekend w góry do spa. Pooddycham świeżym powietrzem, dzidzi tez to wyjdzie na dobre. Zdążyłam jeszcze zamówić sukienkę dla dziecka przez internet ;) miłego dnia wszystkim:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 09:35

• mena29 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) Tysia Ty to szalona:) spa super pomysł,też myslę aby wyjechać w ferie na 3-4 dni. Mam ochotę nad morze,bo jod, bo po górach i tak nie pochodzę(butów nie mam odpowiednich).Dziś byłam w kościele i wiece co tak mi sie nie dobrze zrobiło,tak jakoś ciężko, słabo.Nie dałam rady torebki nawet trzymać to ją na podłodzę połozyłam. Musiałam wyjsc w połowie mszy. I do tego zmarzłam bo ubrałam się ciepło,ale od podłogi ciągnie. Dziewczyny a może któraś z was zna jakąś fajną miejscówkę nad morzem,ale tak bliżej od granicy zachodniej bo ja niedaleko Poznania mieszkam.

oar8rjjg8x7ekuph.png

Wysłany: 2 lutego 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mena mi też się dziś słabo zrobiło, pierwszy raz. Może to ciśnienie atmosferyczne nam się udziela, że takie osłabione jestesmy. Tripi ja też zaczęłam wczoraj schizować po badaniu z kolei w drugą stronę, że moje za spokojne i czemu takie spokojne jak ostatnim razem (jak się najdałam cukierkow chwile wcześniej, a wiemy jakiego kopa daje cukier:p) było aktywne. Jak już teraz swirujemy to ciekawe co będzie po porodzie :p zazdroszcze tego wypadu do spa i w góry, też chętnie bym się wybrała ale mam całą Polskę do przejechania to ciut za daleko. Wybiorę się za to jutro wózki oglądać :)

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mena to aż tak daleko do siebie nie mamy (ja Głogów- dolnośląskie) ;) wiesz my nad morze jeździmy zawsze do Kołobrzegu ale to bardziej z sentymentu (kiedyś tam mieszkałam przez 3 lata) a później poznałam mojego P. i wylądowalam tu gdzie wylądowalam ;) ale może Międzyzdroje? Zerknij sobie przez stronę groupon. Naprawdę można dość tanio znaleźć fajny pobyt.nad morzem byliśmy właśnie 3 tyg temu to teraz góry ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 10:58

• Tripi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapelusz czyżbyśmy mieszkały koło siebie? :D
    Daj znać jak znajdziesz coś fajnego :D

Tysia my też co roku Kołobrzeg <3 może się spotkamy za rok/dwa na wakacjach ;)

Mena ja już dwa razy miałam takie uczucie jakbym miała zemdleć :/ myślę że to i ciśnienie no i nie możemy za długo być w jednym miejscu bo krew do nóg nam odpływa :P

Dziewczyny tak dziś zgrzeszyłam że aż mi głupio :( poszłam do MCdonald's :( i jeszcze poprawiłam ciepłym pączkiem.
    Ale kupiłam w końcu pierwsze śpioszki :D niby uniwersalne ale bardziej pod chłopięce :D żebym się za tydzień nie zdziwiła ;)

atdcl6d85txjdq74.png

Wysłany: 2 lutego 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś znajdę wartego uwagi to się podzielę wiedzą :) Tripi ja mieszkam na Warmii. Od czasu do czasu zrzeszyc można, też pozwalam sobie czasami na takie grzechy jak pizza + paczek :p dziewczyny a gdzie znów podziewa się Monamis?

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • mena29 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tripi tez zjadłabym pączka,a z Maca to jadłabym frytki :) a co lepsze to jakiś czas temu zupkę chińską jadłam. ostatnio kupiłam synowi burgery wołowe w biedronce, dokupiłam bułki do hamburgerów(też w biedronce), pomidor,ogóreczek,ser i jak syn zrobił to mi posmakowało i powiem Wam,że to dobra alternatywa dla hamburgerów,bo naprawdę są dobre:)

oar8rjjg8x7ekuph.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to nie myślałam że ta dolna część Polski ;)
    Nie wiem właśnie.. ani Ona ani Magia nic się nie odzywają :( mam nadzieje że wszystko ok.

Mena otworzyli pączkarnie i są robione na miejscu i ze wszystkimi nadzieniami jakie można sobie wymarzyć więc żal nie jeść ;) zrezygnuję chyba z czekolady i będę chodziła na pączusie <3
    Domowe burgery to super sprawa :D też lubimy ale mam lenia żeby robić ;)

muminka83 lubi tę wiadomość

atdcl6d85txjdq74.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj mieliśmy wizytę. Z dzidzią wszystko ok. Smacznie spała i była odwrócona plecami więc dalej nie mamy pewności co do płci. Szyjka długa więc teraz czekamy na połówkowe.

muminka83, bejb lubią tę wiadomość

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga40 wrote:
    My dzisiaj mieliśmy wizytę. Z dzidzią wszystko ok. Smacznie spała i była odwrócona plecami więc dalej nie mamy pewności co do płci. Szyjka długa więc teraz czekamy na połówkowe.
    To super wiadomość. :-) aż serce się cieszy

Kinga40 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

Wysłany: 2 lutego 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga super wiadomość :)! Ja jakbym spała to też bym nie chciała żeby mi zaglądać między nogi bez moje wiedzy;) a tak serio mam nadzieję że następnym razem pokaże Wam się nie tylko pleckami :) najważniejsze że zdrowo rośnie :)

Kinga40 lubi tę wiadomość

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) jak nocka minęła?

Super Kinga :) a kiedy połówkowe? :)

Na prawdę wstydliwe te nasze dzieciaczki <3

atdcl6d85txjdq74.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ