X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr LIPCOWE niespodzianki:)
Odpowiedz

LIPCOWE niespodzianki:)

Oceń ten wątek:
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapelusz jak coś jest między nóżkami to raczej nie zniknie ;) no ale poczekamy jeszcze i zobaczymy :D Ty uciekaj już na zwolnienie :P

Mena super że pomogą z wyprawką :) odciążą Cię finansowo troszkę ;)

Tysia a znasz już płeć? Czy teraz się dowiesz?
    Kurczę nie pamiętam już kto synusia kto córcię :P Tyle nas tu było że przestałam ogarniać ;)

Ja mam za równy tydzień <3 nie mogę się doczekać już <3

atdcl6d85txjdq74.png
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znam od 10 stycznia;) w brzuszku mieszka mała księżniczka :)

Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
    Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
    Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) może też dowiem się za tydzień <3 albo i nie hehe
    Masz już imię?

Ja byłam pewna od początku że chłopak a od jakiegoś czasu zaś wydaje mi się że córcia :D pozostaje mi czekać aż się ujawni ;)

atdcl6d85txjdq74.png
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mamy jeszcze wybranego póki co zastanawiamy się: Hania lub Hana. Ale może jeszcze coś innego nam wleci do głowy. Jeszcze trochę czasu mamy :)

• Tripi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne <3 też chciałam jak coś Hanie albo Michaline <3 ale chłopaki uparli się na Maje i zostałam przegłosowana :P

atdcl6d85txjdq74.png
  • CiociaJola Przyjaciółka

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapelusz, Mena fantastyczne wieści! :) :) :)

U nas prawdopodobnie facet, a imię mamy dla dziewczynki. Dla chłopaka propozycje to Wiktor, Hubert, ja bym chciała Filip.

Adam (21.09.2011)
    Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
    Alicja (09.07.2018)
  • Czerwony Kapelusz Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia daj znać w poniedziałek wieczorem jak po wizycie, czekamy na wiadomość :) ale fajnie ze dziewczynka :)! Hania i Hana bardzo ładnie :) ja kompletnie nie wiem jak dać na imię jeśli to faktycznie chłopak, jakoś żadne męskie imię mi i się nie podoba, ale jeszcze dużo czasu to może mnie olśni. Tripi trzymam kciuki, żeby maluszek pokazał na następnej wizycie kim jest :)

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was :) jak się czujecie? :)

Ja doszłam w nocy do wniosku, że jestem nienormalna. Dzieciątko od 21 bardzo zaczęło się ruszać, pierw się cieszyłam i nie spałam żeby żadnego ruchu nie przegapić a później zaczęłam płakać, że może coś mu się dzieje że jest takie aktywne. Mąż jak zaczął mnie uspokajać to jeszcze oberwał, że nic nie rozumie hahaha

Mam zamiar spędzić dziś w miarę aktywny dzień z synem, tydzień ferii minął a my tylko dom i osiedlowy sklepik :(

Jola piękne imiona <3 u nas z chłopcem też będzie problem hehe już przy pierwszym był ;) imię wymyśliliśmy dopiero jak wyszedł ;)

Kapelusz znając moje szczęście to pokaże swoje szanowne 4 litery ;)

atdcl6d85txjdq74.png
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Ja dziś samopoczucie mam zdecydowanie lepsze ale może to z powodu niespodzianki- właśnie się pakuje i wyjeżdżamy na weekend w góry do spa. Pooddycham świeżym powietrzem, dzidzi tez to wyjdzie na dobre. Zdążyłam jeszcze zamówić sukienkę dla dziecka przez internet ;) miłego dnia wszystkim:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 09:35

• mena29 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2018, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) Tysia Ty to szalona:) spa super pomysł,też myslę aby wyjechać w ferie na 3-4 dni. Mam ochotę nad morze,bo jod, bo po górach i tak nie pochodzę(butów nie mam odpowiednich).Dziś byłam w kościele i wiece co tak mi sie nie dobrze zrobiło,tak jakoś ciężko, słabo.Nie dałam rady torebki nawet trzymać to ją na podłodzę połozyłam. Musiałam wyjsc w połowie mszy. I do tego zmarzłam bo ubrałam się ciepło,ale od podłogi ciągnie. Dziewczyny a może któraś z was zna jakąś fajną miejscówkę nad morzem,ale tak bliżej od granicy zachodniej bo ja niedaleko Poznania mieszkam.

oar8rjjg8x7ekuph.png

Wysłany: 2 lutego 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mena mi też się dziś słabo zrobiło, pierwszy raz. Może to ciśnienie atmosferyczne nam się udziela, że takie osłabione jestesmy. Tripi ja też zaczęłam wczoraj schizować po badaniu z kolei w drugą stronę, że moje za spokojne i czemu takie spokojne jak ostatnim razem (jak się najdałam cukierkow chwile wcześniej, a wiemy jakiego kopa daje cukier:p) było aktywne. Jak już teraz swirujemy to ciekawe co będzie po porodzie :p zazdroszcze tego wypadu do spa i w góry, też chętnie bym się wybrała ale mam całą Polskę do przejechania to ciut za daleko. Wybiorę się za to jutro wózki oglądać :)

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tysia11 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mena to aż tak daleko do siebie nie mamy (ja Głogów- dolnośląskie) ;) wiesz my nad morze jeździmy zawsze do Kołobrzegu ale to bardziej z sentymentu (kiedyś tam mieszkałam przez 3 lata) a później poznałam mojego P. i wylądowalam tu gdzie wylądowalam ;) ale może Międzyzdroje? Zerknij sobie przez stronę groupon. Naprawdę można dość tanio znaleźć fajny pobyt.nad morzem byliśmy właśnie 3 tyg temu to teraz góry ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 10:58

• Tripi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapelusz czyżbyśmy mieszkały koło siebie? :D
    Daj znać jak znajdziesz coś fajnego :D

Tysia my też co roku Kołobrzeg <3 może się spotkamy za rok/dwa na wakacjach ;)

Mena ja już dwa razy miałam takie uczucie jakbym miała zemdleć :/ myślę że to i ciśnienie no i nie możemy za długo być w jednym miejscu bo krew do nóg nam odpływa :P

Dziewczyny tak dziś zgrzeszyłam że aż mi głupio :( poszłam do MCdonald's :( i jeszcze poprawiłam ciepłym pączkiem.
    Ale kupiłam w końcu pierwsze śpioszki :D niby uniwersalne ale bardziej pod chłopięce :D żebym się za tydzień nie zdziwiła ;)

atdcl6d85txjdq74.png

Wysłany: 2 lutego 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak coś znajdę wartego uwagi to się podzielę wiedzą :) Tripi ja mieszkam na Warmii. Od czasu do czasu zrzeszyc można, też pozwalam sobie czasami na takie grzechy jak pizza + paczek :p dziewczyny a gdzie znów podziewa się Monamis?

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • mena29 Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tripi tez zjadłabym pączka,a z Maca to jadłabym frytki :) a co lepsze to jakiś czas temu zupkę chińską jadłam. ostatnio kupiłam synowi burgery wołowe w biedronce, dokupiłam bułki do hamburgerów(też w biedronce), pomidor,ogóreczek,ser i jak syn zrobił to mi posmakowało i powiem Wam,że to dobra alternatywa dla hamburgerów,bo naprawdę są dobre:)

oar8rjjg8x7ekuph.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to nie myślałam że ta dolna część Polski ;)
    Nie wiem właśnie.. ani Ona ani Magia nic się nie odzywają :( mam nadzieje że wszystko ok.

Mena otworzyli pączkarnie i są robione na miejscu i ze wszystkimi nadzieniami jakie można sobie wymarzyć więc żal nie jeść ;) zrezygnuję chyba z czekolady i będę chodziła na pączusie <3
    Domowe burgery to super sprawa :D też lubimy ale mam lenia żeby robić ;)

muminka83 lubi tę wiadomość

atdcl6d85txjdq74.png
  • Kinga40 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj mieliśmy wizytę. Z dzidzią wszystko ok. Smacznie spała i była odwrócona plecami więc dalej nie mamy pewności co do płci. Szyjka długa więc teraz czekamy na połówkowe.

muminka83, bejb lubią tę wiadomość

Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015

hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci :( . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
    3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
    Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤
  • muminka83 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2018, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga40 wrote:
    My dzisiaj mieliśmy wizytę. Z dzidzią wszystko ok. Smacznie spała i była odwrócona plecami więc dalej nie mamy pewności co do płci. Szyjka długa więc teraz czekamy na połówkowe.
    To super wiadomość. :-) aż serce się cieszy

Kinga40 lubi tę wiadomość

km5stv73rapnq6l1.png

1kk0kqi1j0sm7nn1.png
    f2w3j6yxtqgznue5.png

Wysłany: 2 lutego 2018, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga super wiadomość :)! Ja jakbym spała to też bym nie chciała żeby mi zaglądać między nogi bez moje wiedzy;) a tak serio mam nadzieję że następnym razem pokaże Wam się nie tylko pleckami :) najważniejsze że zdrowo rośnie :)

Kinga40 lubi tę wiadomość

mhsvhdgefzux6fnw.png
  • Tripi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2018, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) jak nocka minęła?

Super Kinga :) a kiedy połówkowe? :)

Na prawdę wstydliwe te nasze dzieciaczki <3

atdcl6d85txjdq74.png
‹‹ 71 72 73 74 75 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ