LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny jestem po wizycie kontrolnej. Wszystko w porządku Tylko przez drastyczną dietę cukrzycową nic nie przytyłam i dowiedziałam się, że muszę więcej jeść! Płci jeszcze nie udało się określić. Może na następnej. Ale dzidziuś ładnie się ruszał i machał do nas Teraz muszę tylko doleczyć przeziębienie. Ale bym zjadła sernik z malinami. Ech, ta cukrzyca...
-
Karen fajnie słyszeć takie informacje.
super, że maluszek zdrowy:) zdrowiej szybko ! Chyba nie jedna chciałaby takie zalecanie żeby jeść więcej, ja muszę się pilnować, bo kg lecą do góry, więc widzisz i tak źle i tak niedobrze. Poza tym też muszę uważać na to co jem i nie wszystko mi wolno, bo mam później dolegliwości chorobowe nie związane z ciąża:/ -
Karen, bardzo się cieszę, że wszystko w porządku.
Dzięki Dziewczyny za Waszą radość! :*
U mnie z kolei wydzieliny niewiele i często mam dyskomfort z tym związany.
Muminka, dziękuję za linki.
A wiecie, że u mnie jeden zakup wyprawkowy za nami? Mianowicie jutro mąż instaluje mi zmywarkę. Hahaha! Tak, tak. To jest zakup wyprawkowy. Normalna nie jestem, ale przynajmniej nie jest nudno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2018, 22:23
muminka83 lubi tę wiadomość
Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Jola właśnie takie mam plan, ale trzeba się pilnować, żebyśmy miały do zrzucenia mniej a nie więcej :p Ty też dbaj o siebie jak i Wy pozostałe dziewczeta Jutro mam wizytę, ciekawe czy lekarz płeć potwierdzi :p oczywiście jak przed każdą się stresuje, ale staram się myśleć, że wszystko jest w porządku.
-
Kapelusz, trzymam kciuki za wizyte! Naturalnie melduj co i jak.
Co do zgagi, to ja ratuje się trzema tik-tacami na raz, ale jest lepszy sposób dość zaskakujący- kapusta kiszona a najlepiej sok z kapusty. O dziwo, kwaśne najskuteczniej neutralizuje kwasy żołądkowe.
Spokojnego dnia Wam życzę! :*Adam (21.09.2011)
Alicja (09.07.2018)
-
Kapelusz też miewam czasem zgagę musimy się z nią polubić chyba bo pewnie niebawem będzie z nami codziennie
Mi pomaga mleko albo jogurt zobaczymy na jak długo
Jak się pokaże to pewnie potwierdzi
Mogłyby się już pokazać te dzieciaki a nie trzymają starych w niepewności
Miłego dnia dziewczyny -
Hej. Właśnie przyszlo łóżeczko 100% zgodne z zamówieniem. Plus pościel plus poszewki plus gratisy. Polecam! Jezu aż nabrałam ochoty na resztę zakupów do wyprawki! Coż za radość Od razu mam tyle energii że hej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 11:31
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Fantastycznie!
Dziś mam gorszy dzień. Jestem zestresowana, jakby coś miało się wydarzyć. Eh... Babą być, babą być z intuicją i barometrem nieszczęść.
Dużo ciepła na dziś. Muszę się wyciszyć...Adam (21.09.2011)
Alicja (09.07.2018)
-
Dzięki dziewczyny za rady, skorzystam jak tylko dopadnie mnie ta niemiła dolegliwość. Jola, zrób coś miłego dla siebie, zajmij czymś myśli. Też miewam takie dni, że zaczynam panikować bez powodu. Sądzę że to hormony robią nam psiakusa i dlatego tak się dzieje, a do tego nie na wszystko mamy wpływ. Tysia pochwal się łóżeczkiem i zakupami jak będziesz miała możliwość
-
Kapelusiku ja tez mam zgagę w nocy. Dziś np obudziłam o 3.00 i spać nie mogłam,najpierw zgaga,później poszłam siku i mam nerki przeziębione bo nadal chciało mi się siku. Wstyd się przyznać ale śpię z kotem i powiem Wam teraz to plus bo kot mi plecki grzał. To sfinks więc jest bardzo ciepły bo futerko nie neutralizuje ciepła jego skóry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 13:30
-
Aha wczoraj wieczorem zauważyłam różową wydzielinę. I teraz jak wróciłam ze spaceru znów. To śladowe ilości ale jest. I tak myślę czy to przez wczorajszy dzień bo się urobiłam i dziś też spacer z zakupami. Muszę poleżeć i obserwować. A czy któraś z Was tak miała po dniu pełnym roboty? -
Kapelutku wklejam link
http://allegro.pl/nowosc-zestaw-lozeczko-tapczanik-wiki-posciel-15el-i6925127499.html
Jola tak już czasem mamy w tej ciazy-jestesmy przewrazliwione. Kapelusik ma racje-zrob sobie jakas przyjemnosc.
Mena poloz sie, odpocznij to pewnie od roboty i zakupów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 13:32
Jolu ja miewam czasem przyspieszone bicie serca i też czuję taki niepokój albo taki przypływ adrenaliny. Myślę, że to albo hormony albo może przez zwiększoną ilość krwi.
Tysia łóżeczko przesłodkie
Mena kładź się do łóżka i obserwuj, jak by się nasiliło to dzwoń do gina.
Możliwe że twój organizm tak reaguje na zwiększony wysiłek.
A bierzesz coś na te nerki?
Mi ginekolog zabroniła dźwigania i przesuwania ciężkich rzeczy.
Jak już jesteśmy przy łóżeczkach to powiedzcie jaki materacyk kupujecie? -
Urocze to łóżeczko mena ja też spałam kilka lat że swoim jamnikiem i gdyby nie to, że mąż go wygonił z naszego łóżka pewnie spałby ze mna nadal :p wygrzewaj nerki, nos się ciepło, żurawina podobno jest dobra na to. Może ta wydzielina to od nerek jelsi masz stan zapalny...
-
Właśnie wynalazlam (jak za darmo) tylko chyba bardziej dla chłopca bo w piłki..
https://jasieczkowo.com/mobile/pl/p/GEORGE-7pak-body-KROTKI-rekaw-pilkarze-56/7598?gclid=EAIaIQobChMI67ThxL6C2QIVBqMYCh2paQHqEAQYAyABEgJBn_D_BwEWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 16:14
Mena, przychylam się do Tripi. Wypocznij, a jeśli dalej będzie taka wydzielina skonsultuj się z lekarzem. Może dobrze by było zrobić badanie moczu?
Dzięki Dziewczyny za zrozumienie i pewnie macie racje, że to hormony itp. Tylko trochę czarownica też ze mnie i ostatnio wyjątkowo to się potwierdza... Poprzednio, jak tak miałam, okazało się że Teściowie nie przyjadą, bo Teściu ma złe wyniki badań. Walczy z nowotworem od kilku lat. A dziś dowiedziałam się, że tato koleżanki zmarł po długiej walce z chorobą. Jest mi bardzo przykro... Jednocześnie odzyskuję spokój, jakby czekała na tą informację. Dziwna jestem...
Tysia, faktycznie bodziaki super! I cena. Wiecie, tak się zastanawiam ile mieć ubranek rozm 56. Mój syn urodził się z wagą 2030 g i nam rozm 50 się przydał, ale teraz "idę na masę" (ze wspomaganiem) i mam nadzieję przekroczyć 2500 g. A dzieci rosną taaaak szybko. Ile szykujecie najmniejszych ubranek?Adam (21.09.2011)
Alicja (09.07.2018)