LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiecie dziś już nie mam problemu z nerkami. Dziwne to. Zauważyłam niteczki krwi. Od razu zadzwoniłam do lekarza. Nie odbiera. Napisałam smsa. Na razie nie ma odzewu,Zawsze odpisywała. Dzwoniłam też do przychodni,gdzie przyjmuje,ale tam nikt nie odbiera. poczekam, bo może mieć w szpitalu dyżur. A jak będę nadal mieć taki śluz z niteczkami krwi to pojadę na IP, bo na razie to za wcześnie.
-
Menuś, żyje! W razie... Krwawienie jest naprawdę silne. Spokojnie, to mogło naczyńko pęknąć jakieś i nic złego się nie dzieje. Rozumiem, że się denerwujesz... Odpoczywaj, jutro wszystko się wyjaśni. Pani doktor kazałaby zapewne migiem stawić się w szpitalu, gdyby było zagrożenie dla Was. Dużo, dużo sił!Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Mena też sądzę że będzie dobrze i gdyby coś złego się działo to kazałaby jechać Ci na IP. Moja koleżanka w trakcie ciąży miała kilkukrotnie plamienie, a to naczynko pękło a to bez większego powodu - urodziła zdrowego chłopaka o czasie, mały ma już prawie rok i ma się dobrze. Tak więc spróbuj się nie denerwować za mocno, bo nocy nie przespisz. Lekarz musi sprawdzić nie może tego ignorować, więc kazala Ci przyjechać. Ps. Tak jesteś normalna, ja też (i pewnie nie tylko ja) się zastanawiam nad tym, nawet cycki macam sprawdzając czy reagują tkliwie na dotyk nadal :p
-
Witam Was
Mena daj znać pewnie jakaś ranka ale lepiej sprawdzić
Spokojnie też codziennie mam takie myśli wszystkie jesteśmy nawiedzone haha
Kapelusz Wy też koniecznie dajcie znać po wizycie
Jola, ja na początek będę kupować większość 56. Poprzednim razem kupiłam 62 bo wszyscy mówili 56 założysz raz i wyrośnie, guzik prawda.. Ponad miesiąc chodził bez problemu w 56.. owszem urodził się długi ale bardzo chudziutki i nawet w 56 się topił. No i w sumie rozmiar rozmiarowi nie równy np. ubranka z HM rosły razem z nim i pamiętam, że koło roczku mieścił się jeszcze w bodziaki 68 także ja stawiam na 56 i kilka 62 głownie na body, śpiochy/półśpiochy i pajacyki
-
Mena i kapelusz trzymam kciuki:* dziewczyny polecam wam detektor tętna płodu. Jak mnie nachodzą jakieś czarne myśli to używam i od razu jestem spokojniejsza. Zaoszczedzony stres dla nas i dla maleństwa!!Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Detektor fajna sprawa, ale tak sobie myślę, że coraz bardziej zaawansowane z nas ciężarówki i za chwilę każda będzie czuła ruchy dziecka. Ale jeśli komuś ma zapewnić spokojny sen, super!
Mena, jestem bardzo ciekawa co lekarka Ci powie. Też mam takie ciągnięcia "od podwozia" i lekarz mi mówił, że tak mam. Tyle, że jak zaczyna boleć, ciągnąć to nie mogę ustać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 14:41
Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Melduję się. Wszystko dobrze. Zbadała mnie ginekologicznie, później usg przez pochwę i zwykłe usg. Szyjka długa zamknięta, żadnych torbieli nie ma. Macica też ok. Wszystko przez to,że za dużo robiłam więc dziewczyny uważajcie,bo jak tylko człowiekowi od tyłka ulży to zaczyna robić bóg wie co a później są tego efekty. A i serduszko też jest ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 16:36
-
ma już 10,74 cm Maleństwo ładnie się ułożyło,Pani Doktor sprawdzała serduszko.
Tripi ja też mam dziś senny dzień. Normalnie napiłam się dziś kawy.Mdliło mnie na samą myśl o jej nazwę,ale dziś pomyślałam,że spróbuje i zaparzyłam zwykłej fusiastej bez kofeiny i wypiłam...ba nawet mi smakowała nie dam rady jeszcze z ekspresu:) ale i tak to już sukces. Aha dostałam jakieś tabletki na zgagę. Może i lepiej się czuję po nich.
Obecnie jestem spokojna. Wiecie sama jak to jest, człowiek po wizycie spokojny jest przez kilka dni, a później znów od nowa heheh
Wczoraj kuzyn dzwonił z gratulacjami i powiedział,że przywiezie dla Nas laktator, podgrzewacz itp Koleżanka po swoim synku odkłada mi rzeczy.Cieszę się,bo mi troszkę od znajomych wyprawka się uzbieraWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 16:31
-
Tropi, mena ja też dziś senna jestem. Śpię cały dzień. Budzę się mija pół godziny i zmaga mnie sen. Teraz jeszcze głowa mnie pobolewa.Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Dziewczyny melduję się i ja. Wszystko ok z dzidziusiem, urósł od ostatniej wizyty i ma ponad 8cm , serduszko bije. Najbliższym tydzień będę odpoczywać od pracy, bo muszę się zregenerować. Dziś też czuję się lewo żywa. Co do płci to nic nie potwierdził poza tym że coś między nogami jest :p bo sprzęt za słaby w tym gabinecie, może za tydzień na wizycie prywatnie się uda mena super wieści, jakie duże już Twoje maleństwo ! Kto teraz ma wizytę?