LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj znalazłam strone wyprawka-do-szpitala.pl Można tam kupić gotowa paczkę, jest to ułatwienie może, aczkolwiek jak podliczylam taniej będzie kupić wszystko osobno, tymbardziej jeśli już coś się zakupilo. Warto jednak spisać sobie te rzeczy z tej paczki, bo ułatwi to zakupy
-
Kapelusz ceny tam rzeczywiście dość wysokie najtaniej wychodzi chyba na allegro jak się zamówi od jednego użytkownika
No i trzeba się zorientować co w szpitalu jest a co potrzeba, bo u mnie np. dla dziecka tylko są potrzebne pampersy i krem do pupki i ubranka na wyjście do domu. -
Cześć dziewczyny. No i masz babo placek- chyba za dużo pospacerowalam w sobote po górach i się przeforsowalam, choć starałam się tuptac w żółwim tempie i oczywiście nie przemeczać się. Czuje sie normalnie nic mnie nie boli itp ale wczoraj mialam wizyte. Dziecko mierzy 10 cm ale mam otwarty kanał szyjki macicy i mam leżeć przez najbliższe 2 tyg przykuta do łóżka. Może to przez tą moją dwurożna macice nie wiem. W tym całym szoku nie wpadło mi do głowy aby zapytać.poki co leżę. Zakupy dom i obiady znowu na głowie mojego P.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2018, 13:14
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Czerwony Kapelusz wrote:Wczoraj znalazłam strone wyprawka-do-szpitala.pl Można tam kupić gotowa paczkę, jest to ułatwienie może, aczkolwiek jak podliczylam taniej będzie kupić wszystko osobno, tymbardziej jeśli już coś się zakupilo. Warto jednak spisać sobie te rzeczy z tej paczki, bo ułatwi to zakupy
-
Muminka dzięki za podpowiedź, zajrzę Tripi, fakt trzeba się zorientować co do szpitala trzeba zabrać, aczkolwiek ja na myśli mam wyprawkę która przyda się też w domu na poczatek Tysia odpoczywaj i leżakuj jak trzeba. Podziwiam Cie że miałaś siłę dreptac po górach, bo ja po zakupach spożywczych mam dość :p
-
Dziewczyny jeśli planujecie karmić piersią to mimo wszystko zamierzacie kupić butelkę? Bo zastanawiam się czy kupić ja wcześniej czy dopiero jak się okaże że jest taka potrzeba i czy wogole będzie potrzeba jej używać (zakładam że nie będę dziecka dokarmiac mlekiem modyfikowanym)
-
Czerwony Kapelusz wrote:Jestem po wizycie, na 99% chłopak dziewczyny jak miałyście prenatalne na NFZ to na połowkowe też dostałyscie skierowanie z tej poradni, bo mi lekarz powiedział że genetyka da mi skierowanie jeszcze i u nich będę miała połowkowe.
Gratuluję! Zauważyliście że prawie same chlopaki ostatnio dwa razy więcej chłopców niż dziewczynek się rodziHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Czerwony Kapelusz wrote:Jestem po wizycie, na 99% chłopak dziewczyny jak miałyście prenatalne na NFZ to na połowkowe też dostałyscie skierowanie z tej poradni, bo mi lekarz powiedział że genetyka da mi skierowanie jeszcze i u nich będę miała połowkowe.
Ja robiłam prenatalne na NFZ i dostałam skierowanie na połówkowe też na NFZAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Tripi czekam na wieści po wizycie co do kg to u mnie jest już 4,5 na plusie, jakoś bardzo się nie objadam, ale jak tylko pozwolę sobie na słodycze czy pizze to waga rośnie i jestem zdziwiona, bo nigdy nie miałam tego problemu. Ale u mnie sedno chyba w tym że za mało się ruszam:/Zapytaj lekarza o tą wagę, będziesz spokojniejsza.
-
hej:) też jestem po wizycie. Maleństwo zdrowe ma już 11,78cm wg usg wychodzi prawie o dwa tyg większe niż z terminu miesiączki. Połówkowe mam 08.03.Wiecie co zobaczyłam, jak moje Maleństwo oddycha!!! Kurcze,ale to był niesamowity widok. Wiadomo serduszko swoją drogą,ale jak oddycha to szok!!! Lekarz powiedziała,że to często się nie zdarza,aby taki widok był na usg, powiedziała,że dzidziuś wtedy oddycha,jak czuje się dobrze i bezpiecznie.
Kapelusiku takie wiadomości,jak Twoje cieszą moje oczy:)
Tripi czekam na wieści po wizycie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2018, 12:42
-
Mena fantastyczne wiadomości:) wow nawet nie wiedziałam że można zaobserwowac coś takiego, ale miałaś szczęście połowkowe na dzień kobiet więc to będzie piękny dzień ! Tripi gratulacje witaj w gronie oczekujących na synka co do monamis sama się zastanawiam co z nią, znikła tak bez słowa:/