Luteina - dawka
-
WIADOMOŚĆ
-
jovi 81 masz mozliwosc kupienia utrogestanu i wyslania po przelewie??? bardzo mi zlezy a zaden lekarz niechce mi dac recepty....bede wdzieczna za inf. [email protected] pozdrawiamsarenka22
-
sylwiob wrote:ja właśnie kupuję w Czeskim Cieszynie i za dwa opakowania 60 zł bez paru groszy.sarenka22
-
You masz jeszcze ten lutinus na sprzedaż? Jaka cena? Jeśli jest aktualne bardzo proszę o informację na maila [email protected]
Pozdrawiam -
Ja tez biorę 2x dziennie. Dawkę 100
-
alinalii a z jakich powodów bierzesz taką dawkę i czy bierzesz dopochwową?
ja własnie sobie taką dawkę zaaplikowałam, bo lekarz mnie nie przyjął, ale mielismy wczesniej omówione ze mam brać luteinę, mam nadzieję, ze krzywdy sobie nie robię
i ze nie za duza dawka, ale was podczytałam i takie dawki bierzecie...
-
nick nieaktualny
-
moze mi coś doradzicie, bo taka sytuacja pojawiła się u mnie po raz drugi..a więc wieczorem, jak idę siusiu to na majtkach pojawiają mi się resztki tabletki. Głęboko ją wkładam, wiecie moze skąd się to bierze?skoro rano biorę jedną dawkę a teraz na noc będę brała kolejną...
wiec to nie robi się od razu, tylko jakąś godzinę przed kolejną dawką?
zaskakujące jest to dla mnie...
miałyście też taką sytuację?
-
nick nieaktualnyHelen wrote:moze mi coś doradzicie, bo taka sytuacja pojawiła się u mnie po raz drugi..a więc wieczorem, jak idę siusiu to na majtkach pojawiają mi się resztki tabletki. Głęboko ją wkładam, wiecie moze skąd się to bierze?skoro rano biorę jedną dawkę a teraz na noc będę brała kolejną...
wiec to nie robi się od razu, tylko jakąś godzinę przed kolejną dawką?
zaskakujące jest to dla mnie...
miałyście też taką sytuację?
Tak, też tak miałam. Widocznie organizm weźmie co trzeba, a reszta to jakiś odrzut. A rano rzeczywiście trzeba trochę pochodzić żeby ta resztka "wyszła".
-
22.10.2015 - Witam, mam do odstąpienia 2,5 opakowania utrogestanu, które zostały mi po ciąży. 1 opakowanie 16tabletek/z30, drugie 28tab/30, trzecie pełne. Zakupione w aptece w Czechach. ps. data przydatności 12/2017. Więcej na maila. Mam nadzieję, że i Tobie przyniosą szczęście4Leena
-
Co do dawki ja biorę 3x1 (100 mg) dowcipną plus 3x1 duphaston. Ale ja jestem po stratach ciaż więc lekarz wolal dać mi większą dawkę niż mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2015, 15:40
Mój Wielki Cud!!!
Oliś, 06/2016 - 3710g, 56 cm - CC 38+4 tc
-
nick nieaktualny4leena wrote:22.10.2015 - Witam, mam do odstąpienia 2,5 opakowania utrogestanu, które zostały mi po ciąży. 1 opakowanie 16tabletek/z30, drugie 28tab/30, trzecie pełne. Zakupione w aptece w Czechach. ps. data przydatności 12/2017. Więcej na maila. Mam nadzieję, że i Tobie przyniosą szczęście
jestem zainteresowana kupnem Utrogestanu.
Proszę szczegóły na e-maila: [email protected]