Lutowe pozytywne wieści .Kto dołączy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny również dołączam do grona przyszłych mam. Wszystkim Wam oczywiście gratuluje:) Ja jutro jestem umówiona na usg mam nadzieje ze juz cos bedzie widac. Widze ze dziewczyny mieszkajace za granica tez sa na tym forum. Ja równiez mieszkam w holandii i troszke sie boje wolałabym w pl prowadzic swoja ciaze ale cóz:/
Bergo lubi tę wiadomość
-
hejka Witaj Martucha w naszym gronie
U nas nikt z rodziny jeszcze nie wie i jak dobrze pójdzie to dowiedzą sie dopiero na koniec marca. Dziewczyny to ja wam współczuje ze nie możecie zrobić bety ja wczoraj dostałam wynik i mam 690,8 a wiec chyba mi sie zgadza bo wg normy wychodzi 3-4 tydzień czyli jestem od ovulacji ponad trzy tygodnieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Witaj Martucha.Ja jeszcze sie nie pochwaliłam nikomu .Poczekam jak pójde do lekarza i co mi powie.Mam troszeczke obawy czy się dogadam itd.Tak to jest zagranica.W nocy baardzo zle spałam bolał mnie brzuch i ten okropny bol piersi.Tak to mam małe ale napuchły jak balony.Miłego dnia kochane.
-
Czesc Dziewczynki:) ja dzis znowu mialam pobudki w nocy z powodu bolu piersi
a w dzien zas mnie ciagnie lewy jajnik i przy schylaniu boli w podbrzuszu
Ja nie umialam dochowac tajemnicy i zaraz jak zobaczylam 2 kreski poinformowalm najblizszych ktorzy mnie teraz bardzo wspieraja bo wiedza jak pragne tego dziecka
Mika GRATULUJE!!Mika85 lubi tę wiadomość