Lutowe pozytywne wieści .Kto dołączy?
-
WIADOMOŚĆ
-
agnes28 wrote:Witam Was dziewczyny i gratuluje kolezanką.ja dziś mam zły dzien od rana nerwy na wszystko.raz mi to płakac się chce raz jestem spiąca.Czy to przez ciąze juz sama nie wiem
-
ja dzisiaj byłam na usg i widac narazie tylko pęcherzyk ciążowy na serduszko niestety za wczesnie ale to dopiero 5 tc i 1 dzien .. co do poinformowania najblizszych to radosc jest ogromna wiec ciezko trzymac buzie na kłódke:) a te uporczywe objawy trzeba zniesc dla maluszka.. jeszcze miesiac temu sama bym o nie prosiła:) dobrej nocki mamuski
Driada0102 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie się boję dzisiejszej wizyty... bo na poprzedniej 5t1d nie było nic widać, ale dużo osób mi mówi, że to zależy kiedy doszło do zapłodnienia więc czekam na betę i wizyte...ale coś mi mówi, że bedzie dobrzeLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Bergo ja to czuje, bo porównując doznania z tej poprzedniej ciąży a z tą to niebo a ziemia. Teraz mam całą masę objawów, i ten pobolewający brzuch... Mój mąż jest cudowny, wspiera mnie, rzuca pracę i jeździ ze mną na wizyty..też się niepokoi ale jest moim cudem daje mi siłę na lepsze jutro i Wy dziewczyny dajecie mi nadzieje :*
Bergo lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Cześć dziewczyny. Ja zrobiłam pierwszy test (z krwi) 11 lutego (w moje urodziny), beta wynosiła 20, po 2 dniach 13 lutego (moje imieniny) było już 80, a po kilku dniach 750:) Pracuję w laboratorium, więc mogę sobie robić badania do woli Progesteron też rośnie:) 20 grudnia poroniłam 7/8 tydzień, więc teraz się jeszcze nie cieszę. Wizyta w poniedziałek, a usg dopiero 7 marca. Mam nadzieję, że tym razem się uda
anka_a lubi tę wiadomość
[/url][/url] -
Ja mam ze spaniem różnie, ale zazwyczaj chce mi się spać prawie cały dzień. Jeśli jednego dnia się wyśpię, to potem w nocy się wiercę i śnią mi się dziwne rzeczy:)Dziewczyny chciałam zapytać co z pracą? Pracujecie czy idziecie na zwolnienie? Ja chyba idę na zwolnienie, po 1 bo 2 m-ce temu poroniła, a po drugie mam dziwną sytuację w pracy po tym poronieniu.[/url][/url]
-
Spanie to teraz moja ulubiona czynnosc zaczynaja mi sie plecy odzywac. A co do wczorajszej wizyty to widac pecherzyk beta super ) dostalam luteine i dalej biore swoje wspomagacze i za 3 tyg wizyta
Eweloka84 lubi tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Dziś niedziela a ja juy spać nie moge.Pisałyscie że wy to odwrotnie .Naszczęscie nie mam mdłości .Czuje się tak jakbym w ciązy nie było.Czekam na wizyte u lekarza .Ciekawe co mi powie.Jeszcze tydzień czekania.A juy bym chciała coś wiedziec.A Wy kochane juz po pierwszych wizytach ?Jak było i czy lekarz kazał Wam zrobić jeszcze jakies badania?