Lutowe pozytywne wieści .Kto dołączy?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa test zrobiłam 19 marca, i był pozytywny, a był to koniec 4 tygodnia. U lekarza byłam w piątek, i na USG było widać czarna plamkę w otoczce. Pani Doktor uprzedzała, że może być widać, ale nie musi. Podobno jak będę na badaniu w 8 tygodniu, to będę już coś słyszeć.
-
Martucha_ dzięki ) ale ja już chyba za dużo przeszłam i nie wiem czy chcę się dalej starać...z ciążą nie kojarzy mi się już nic dobrego. Pierwsza i druga ciąża to nie przypadek. Strasznie się boję, że jestem już za "stara" na dziecko..wiele osób uzna to za potwarz albo że zupełnie zwariowałam, ale najlepszy mój moment na dziecko był 5 lat temu... to głupie może się każdej z was wydać, ale kobieta czuje takie rzeczy także postaram się namówić męża na adopcję... nie chcę być już w ciązy, a dlaczego? Bo sama widzę i czytam, że dla każdej z nas ciąża to pasmo zmartwień, bólu i często niepowodzeń.. może gdyby przydarzyło mi się to raz, nie poddałabym się, ale to już druga moja ciąża... patologia. Dziękuje wszystkim za słowa otuchy ale moja nadzieja umarła. Jednak postanowiłam odejść z forum. Powodzenia dziewczyny! jesteście świętym przykładem, że ciąża w tych czasach to cud. 3majciie się ciepło.Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Magic ja poroniłam 2 razy jako młoda osoba za każdym razem bilo serduszko i przestawało. potem urodziłam córcie po wielu poblemach w ciąży. Kolejna próba tym razem rodzeństwa dla córci zakończyła się poronieniem a teraz znowu walcze i walczę jak Lew żeby było wszystko ok.
happilyeverafter lubi tę wiadomość
-