Lutowe pozytywne wieści .Kto dołączy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wczoraj zapisałam sie na poniedziałek 24.02 ale zastanawiam sie czy to nie jest za wczesnie, z jednej strony chciałbym żeby zobaczyła czy wszystko jest ok ale z drugiej może jeszcze nie byc widać serduszka i bedzie trzeba iść za kilka dni. A znowu jak pójde później to bede sie zastanawiała czy wszystko jest ok bo ja już jedną ciąze straciłam i to własnie koniec siódmego tygodnia. Ale jestem dobrej mysli ze sytuacja sie nie powtórzy i teraz bedzie wszystko dobrze
-
witam Kochane Mamusie życze miłęgo dnia
co do objawów to mnie sutki bolą ojojo, piersi wrazliwe, czasami mnie zemdli ale nie wymiotuję na szczęscie, no i brzuszek pobolewa a raczej podbrzusze , czasami kłuje..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 08:48
-
Ja z głodem nie mam aż takie problemu gorzej z sennością. Bolące piersi coraz bardziej mi przeszkadzają. Byliśmy wczoraj u lekarza. Niestety nie widać jeszcze nic, zrobiłam dziś betę i jeszcze w piątek potem wizyta i się okaże czy mam stan błogosławionyLilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
Kurczę, to samo słyszałam o opiece medycznej w Anglii... Nie wiem czemu tak jest, że nie można zrobić bety, że nie można się dostać do lekarza wcześniej. Nawet prywatnie? Co do chwalenia się rodzinie to nie możemy się doczekać. W weekend dowiedzą się mamy. Za tydzień brat i dziadkowie. I na razie starczy .
-
Dziewczyny ja już znalazłam sobie położna, na pierwszą wizytę mogę się dopiero umówić w 8-9 tyg ciąży, więc jeszcze trochę czasu przede mną. Czuję się dobrze, mam wrażliwe piersi...oj oj
Moja siostra tylko wie, i do końca 1 trymestru nikogo z rodziny nie informujemy, dowiedzą si na Wielkanoc