Lutowe pozytywne wieści .Kto dołączy?
-
WIADOMOŚĆ
-
Martucha ja dziś cały dzień przespałam, nawet prania mi się nie chciało wstawić ciągle chce mi się spać i na nic nie mam energii
Mysz bardzo Ci współczuję ale jednocześnie gratuluję i trzymam kciuki żeby było dobrze kochana -
Hej dziewczyny ... dziś był test 2 krechy.. czekam na wyniki betki - o 20.00 odbieram... ciągle nie mogę w to uwierzyć...
Mam pytanie do dziewczyn,które mieszkają w NL... bo jestem między młotem a kowadłem... gdzie lepiej prowadzić ciąże, rodzić? mam faceta holendra..ja puki co jestem w PL...
Gratuluje wszystkim przyszłym mamuśką -
Mysz86 wrote:A ja własnie zarejestrowałam się do ginekologa. Na 21 marca, to będzie 7t i 5 d. Owulację miałam późno, bo 22 dnia cyklu, więc nie chciałam iść wczesniej, żeby się nie denerwować, że jeszcze nic nie widać.
-
zółwik wrote:Hej dziewczyny ... dziś był test 2 krechy.. czekam na wyniki betki - o 20.00 odbieram... ciągle nie mogę w to uwierzyć...
Mam pytanie do dziewczyn,które mieszkają w NL... bo jestem między młotem a kowadłem... gdzie lepiej prowadzić ciąże, rodzić? mam faceta holendra..ja puki co jestem w PL...
Gratuluje wszystkim przyszłym mamuśką -
Driada0102 wrote:też tak będę chciała iść do lekarza bo już serduszko będzie słychać
Ja poprzednim razem poszłam w 7 tyg, a okazało się, ze ciąża wygląda na 5 tydzień.
Po 3 tygodniach miał być 10 tydzień i serducho, a nie było serducha i ciąża wyglądała na 7 tydzień...
Dlatego teraz nie chcę iść wtedy, gdy moze jeszcez nie być nic widac. -
Witam kobitki.Ja juz 8 tydzien i dopiero poranne mdłości się zaczeły.Chyba wykrakałam bo mówiłam do mojego męza ze nie mam zadnych objawów.Ja ide w poniedziałek do gin i to w Szwajcarii.Troche się boje ,ze się nie dogadam.Mam nadzieje ze wykaze że jestem w 8 tyg.Teraz coraz częsciej jestem głodna i zmęczona .pozdrawiam Was
-
Nieśmiało dołączam Beta 12dpo - 68,45 15dpo - 170,00 strasznie się cieszę, ale dalej do mnie nie dociera, udało się w 10 cyklu starań.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2014, 16:57