Majowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane to i ja się dołączę, pokazuje mi termin 21.05 Teścik zrobiłam szybko bo 4 dni przed miesiączką w ostatni czwartek i to popołudniu - a tu dwie krechy Szok. Jestem niestety po dwóch ciążach gdzie moje Maleństwa usnęły - 6 i 10 tydzień. Aktualne miewam mocne skurcze albo jajników, albo w dole brzucha - szybkie i krótkie - niezbyt czeste - macie tak również? Jutro idę na bete i białko c i s.
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny3 tydz 5 dni - 80. 2 dni wcześniej - 39. Teraz mam 4 tydz 1 dz i już nie patrzę, dopiero za tydzień, przed wizytą u lekarza. Jestem już po dwóch stratach i zbyt wiele mnie to kosztuje. Po odebraniu drugiego wyniku płakałam cały wieczór, bo taka niska.
Twoja beta hcg wydaje się być ok. Przy większych wartościach przyrosty są mniejsze. -
Zapisuje się, termin połowa maja Dopiero sam początek, to moja pierwsza ciąża, nie jestem na nic chora, 29 lat więc mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze...
Na razie z objawów tylko ból brzucha, akurat dziś nasilony, ale biorę nospę i daję radę.
-
nick nieaktualny
-
Pocichutko chcialabym dolaczyc .Jestem po trzech stratach:( 4 dni przed planowana miesiaczka 2 krechy i od razu beta , robilam cztery razy wzrosty nastepujace:
01.09 213 mlu
04.09 860 mlu
07.09 2137 mlu
11.09 5235mlu
obecnie wychodziloby 5tydz i 3 dzien, troche wystraszyl mnie ten ostatni przyrost bo niby powinno wzrosnac wiecej, mialam zrobic jeszcze raz , ale zbyt duzo stresu mnie to kosztuje....oby tym razem malenstwo zdrowo roslo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2017, 11:41
monik84111 -
Ja po dzisiejszym usg, 5t6d a tu tylko pecherzyk 8,7 mm i ciałko żółte 3,1 mm. Lekarz mówi że to źle rokuje bo na ten tydzień wymiary powinny być dużo większe. Więc te moje wolniejsze przyrosty bety chyba jednak o czymś świadczą. Za tydzień sprawdzamy co się dzieje. Czy jednak rośnie czy nic z tego nie będzie.17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
-
Mnie powiedziala p.doktor ze tak ma byc. Ze to b.wczesna ciaza. Ide za tydzien.
Bete robiam 3 razy i rosła zawsze x 3 więc już nie powtarzam, jest w porządku.
Tutaj zadałam pytanie ekspertowi:
https://forum.parenting.pl/ginekolog-poloznik/4178832,wielkosc-pecherzyka-w-ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2017, 06:52
-
Witam Was serdecznie,
Po wczorajszej wizycie u gin jednak przenoszę się tutaj. Termin prawdopodobnie 27.05.2018
Na USG jeszcze mało widać, ale jakieś ziarenko się znalazlo (mąż twierdzi, że widzi wyraźnie, a ja średnio). Następna wizyta za tydzień. Dostałam jeszcze luteinę i już nie mogę się doczekać następnej wizytyW końcu się udało...
-
Witam wszystkie mamusie właśnie dziś dowiedziałam się że jestem w ciąży. W sumie przeczuwałam to od paru dni. Jednak wcześniejsze dwa testy wyszły negatywne. Dopiero dzisiaj jest pozytywny. Niby kreseczka delikatna,ale jest. Według kalendarza termin mam na 31 maja 2018. Jestem w ogromnym szoku. Popłakałam się jak ujrzałam drugą kreskę. Nie planowaliśmy tego z chłopakiem. Ale mam nadzieje że wszystko się jakoś ułoży. Oboje mamy już ponad 30 lat więc to chyba najlepszy moment. Los zdecydował za nas Pozdrawiam
Kasia_82 lubi tę wiadomość
-
I ja też witam wszstkie szczęściary
Ja zrobiłam test wczoraj i był pozytywny dzisiaj wynik bety 9721, kalendarz podpowiada ze to 6-7 tydzień.
Termin porodu wypada na 26 maja. Pierwsza wizyta u lekarza w czwartek.
Starmy się od 16 miesięcy.
Pozdrawiam cała majowa grupe wsparcia!!