Majowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronik@ wrote:Oj dziekuje
jeszcze w to nie wierze
tyle sie czeka na te krechy i reakcje hehe. A jak jest to szczeka do podlogi
Bo już przestałam wierzyć,że po roku bez monitoringu cyklu się uda. A jednak
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Witam mogę dołączyć?właśnie zrobiłam test i są wymarzone kreski.Termin na 25 maja W październiku miałam zacząć Clo ale się udało tylko martwi mnie straszny ból jajników i dusznosci,zastanawiam się czy zaraz nie podjechać na szpital żeby sprawdzili
-
Kajula wrote:Do Mnie też dopiero to dociera. Ale nie zapomnę swojej reakcji na dwie krechy. Najpierw kilka razy patrzałam czy dobrze widzę a później siedziałam z testem w ręce i na zmianę płakałam i się śmiałam
Bo już przestałam wierzyć,że po roku bez monitoringu cyklu się uda. A jednak
Ja to zrobilam test 3 dni przed spodziewana @ cos mnie inaczej piersi bolaly i bola daleji tak mnie tknelo zeby zrobic test. Pojawila sie cieniutka kreseczka. Musialam pokazac siostrze bo akurat bylam u nich w odwiedzinach no i ona tez ja widziala wiec nie zwariowalam hehe... no i ja oczywiscie w placz a ona razem ze mna
cala sie trzeslam tak sie cieszylam. Teraz czekam na wizyte w nastepny czwartek
idziemy z mezem zobaczyc nasza mala kruszynke
-
I ja dołączam do grupy. Pierwsza ciąża, obecnie 8 tydzień- termin z miesiączki na 5 maja z usg na 14 maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 13:52
-
nick nieaktualny
-
A jak się dziewczyny czujecie? Bo mi ostatnio strasznie dokuczają mdłości, wszystko mi śmierdzi, jestem słaba i okropnie bolą mnie łydki(ale dostałam na to leki).
-
Witam przyszle mamy,
Mam nadzieje ze dołączę do waszego grona. W poniedziałek ide na pierwsza wizytę do lekarza i strasznie sie stresuje. Naczytałam sie juz tyle o poronieniami i ciążach pozamacicznych, ze mąż powiedział ze wyłączy mi internet.
Ostatnia miesiączka 23.08, cykle 24-dniowe, test zrobiłam juz 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki ponieważ zawsze miałam regularne, jak juz sie spóźniał to mąkę 2 dni. Test wyszedł chyba pozytywny, druga kreska była bardzo blada. Od tego czasu zrobiłam łącznie 4 testy ciążowe. Na ostatnim, który robiłam jakoś 1,5 tyg temu wyszły juz 2 wyraźnie czerwone kreski.
Bede przeszczęśliwa, jak w pn lekarz powie mi ze jest wszystko wporzadku, póki co stres przeogromny. -
nick nieaktualny
-
Anka1803 wrote:A jak się dziewczyny czujecie? Bo mi ostatnio strasznie dokuczają mdłości, wszystko mi śmierdzi, jestem słaba i okropnie bolą mnie łydki(ale dostałam na to leki).
Delikatne bóle podbrzusza,wrażliwe piersi ale ogólnie super. Ale od wczoraj takie mdłości Mnie złapały
Co jakiś czas mi tak nie dobrze,że nie wiem co zjeść,żeby nie zwrócić
Jak sobie dziewczyny radzicie z mdłościami ?
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r