Majowe mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Weronik@ wrote:Oj dziekuje jeszcze w to nie wierze tyle sie czeka na te krechy i reakcje hehe. A jak jest to szczeka do podlogi
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Witam mogę dołączyć?właśnie zrobiłam test i są wymarzone kreski.Termin na 25 maja W październiku miałam zacząć Clo ale się udało tylko martwi mnie straszny ból jajników i dusznosci,zastanawiam się czy zaraz nie podjechać na szpital żeby sprawdzili
-
Kajula wrote:Do Mnie też dopiero to dociera. Ale nie zapomnę swojej reakcji na dwie krechy. Najpierw kilka razy patrzałam czy dobrze widzę a później siedziałam z testem w ręce i na zmianę płakałam i się śmiałam Bo już przestałam wierzyć,że po roku bez monitoringu cyklu się uda. A jednak
Ja to zrobilam test 3 dni przed spodziewana @ cos mnie inaczej piersi bolaly i bola dalej i tak mnie tknelo zeby zrobic test. Pojawila sie cieniutka kreseczka. Musialam pokazac siostrze bo akurat bylam u nich w odwiedzinach no i ona tez ja widziala wiec nie zwariowalam hehe... no i ja oczywiscie w placz a ona razem ze mna cala sie trzeslam tak sie cieszylam. Teraz czekam na wizyte w nastepny czwartek idziemy z mezem zobaczyc nasza mala kruszynke -
I ja dołączam do grupy. Pierwsza ciąża, obecnie 8 tydzień- termin z miesiączki na 5 maja z usg na 14 maja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2017, 13:52
-
nick nieaktualny
-
A jak się dziewczyny czujecie? Bo mi ostatnio strasznie dokuczają mdłości, wszystko mi śmierdzi, jestem słaba i okropnie bolą mnie łydki(ale dostałam na to leki).
-
Witam przyszle mamy,
Mam nadzieje ze dołączę do waszego grona. W poniedziałek ide na pierwsza wizytę do lekarza i strasznie sie stresuje. Naczytałam sie juz tyle o poronieniami i ciążach pozamacicznych, ze mąż powiedział ze wyłączy mi internet.
Ostatnia miesiączka 23.08, cykle 24-dniowe, test zrobiłam juz 4 dni po terminie spodziewanej miesiączki ponieważ zawsze miałam regularne, jak juz sie spóźniał to mąkę 2 dni. Test wyszedł chyba pozytywny, druga kreska była bardzo blada. Od tego czasu zrobiłam łącznie 4 testy ciążowe. Na ostatnim, który robiłam jakoś 1,5 tyg temu wyszły juz 2 wyraźnie czerwone kreski.
Bede przeszczęśliwa, jak w pn lekarz powie mi ze jest wszystko wporzadku, póki co stres przeogromny. -
nick nieaktualny
-
Anka1803 wrote:A jak się dziewczyny czujecie? Bo mi ostatnio strasznie dokuczają mdłości, wszystko mi śmierdzi, jestem słaba i okropnie bolą mnie łydki(ale dostałam na to leki).
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r