Mamuśie z terminem ma koniec września 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja również mam w poniedziałek wizytę to moja druga pierwszą miałam w czwartym tyg.i 2 dniu niestety nic nie bylo nawet pęcherzyka widać w poniedziałek akurat zacznie mi sie 7 tyg. Tym razem musi cos byc ale stresuje sie czy dzieciątko sie rozwija dobrze. Aby do 12 tyg....
ZielonaWyspa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie około 5 tydzień. Do lekarza wybieram się w przyszłym tygodniu. Samopoczucie dobre .jedynie bóle głowy i brzucha .ale to trwa chwilę i z powrotem jest ok . Termin ok.22 wrzesnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 13:27
VianEthel2, Agucha90s, Jusi 28 lubią tę wiadomość
-
Witaj Ala88 Ciesz się dobrym samopoczuciem, nie każdej jest dane Spokojnej ciąży
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Ja jeszcze u lekarza nie byłam, za tydzien w czwartek jadę.
W poniedziałek beta 350 (2 dni po terminie oczekiwanej miesiączki).
Samopoczucie w miarę dobre, bolą mnie piersi, ale nie tak strasznie, w nocy biegam na siku i mam lekkie mdłości, w dzień trochę senna jestem i pobolewa mnie brzuch.
Termin który wyliczyłam na podstawie ostatniej miesiączki to ok.22 wrzesnia.
Zobaczymy co powie lekarz, jestem tak podekscytowana, że spać nie mogę. Ciągle mi się wydaje, ze to sen... muszę zobaczyć fasolkę i usłyszeć jej serduszko
!
Zakochałam się w kimś, kogo jeszcze nie spotkałam ... Mikołaj:)
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.
Test robiłam 6 stycznia wyszedł bladzioch.
Moja beta z 7 stycznia wynosiła 206, a 10 stycznia 650, kalkulator wylicza, że przyrost jest ok. Co Wy na to?
Dodam, że wizytę miałam 8 stycznia i nie było nic widać. Jurto mam kolejne usg, martwię się trochę, mam nadzieję, że jurto wszystko będzie dobrze zgodnie z terminem.
Może jutro dowiem się też który to dokładnie tydzień i na kiedy będę miała termin. Bo niestety po miesiączce nic nie da się wyliczyć.
Bladzioch 04.01
Beta 07.01 - 206
Beta 10.01 - 650
29.01 -serduszko
Maluszek urodzony 12.09.2019 -
nick nieaktualnyJaga94 wrote:Hej dziewczyny.
Test robiłam 6 stycznia wyszedł bladzioch.
Moja beta z 7 stycznia wynosiła 206, a 10 stycznia 650, kalkulator wylicza, że przyrost jest ok. Co Wy na to?
Dodam, że wizytę miałam 8 stycznia i nie było nic widać. Jurto mam kolejne usg, martwię się trochę, mam nadzieję, że jurto wszystko będzie dobrze zgodnie z terminem.
Może jutro dowiem się też który to dokładnie tydzień i na kiedy będę miała termin. Bo niestety po miesiączce nic nie da się wyliczyć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJusi 28 wrote:Ja również mam w poniedziałek wizytę to moja druga pierwszą miałam w czwartym tyg.i 2 dniu niestety nic nie bylo nawet pęcherzyka widać w poniedziałek akurat zacznie mi sie 7 tyg. Tym razem musi cos byc ale stresuje sie czy dzieciątko sie rozwija dobrze. Aby do 12 tyg....
-
nick nieaktualny
-
Tak cieszę się swoim dobrym samopoczuciem. Nie wiem tylko jak długo utrzymać to w tajemnicy. Ponad rok staran za nami więc cieszymy się bardzo ale pracy nie mam lekkiej i tego się boję. Umowa się kończy nie długo. Nawet nie wiem czy uciekać na zwolnienie czy popracować jeszcze ale powiedzieć szefowi. Ale co razie straty? Tyle tu kobitki piszecie o tym że sama się boję bo to moja pierwsza....
-
Ala88 wrote:Tak cieszę się swoim dobrym samopoczuciem. Nie wiem tylko jak długo utrzymać to w tajemnicy. Ponad rok staran za nami więc cieszymy się bardzo ale pracy nie mam lekkiej i tego się boję. Umowa się kończy nie długo. Nawet nie wiem czy uciekać na zwolnienie czy popracować jeszcze ale powiedzieć szefowi. Ale co razie straty? Tyle tu kobitki piszecie o tym że sama się boję bo to moja pierwsza....
-
Dziewczyny czy wy też nie możecie spać, czy po po prostu wstajecie do pracy? Ja już chyba dziś nie pośpię..
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy