WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
Odpowiedz

Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)

Oceń ten wątek:
  • Aga1234 Nowa

Wysłany: 30 stycznia, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy jak zrobilam 10 testów ciążowych i każdy wyszedł negatywny to czy następny może wyjść pozytywny dodam że 2 dni spóźnia mi się okres

• miki223 Nowa

Wysłany: 16 lutego, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Przeglądam forum od kilku miesięcy, staramy się z mężem o rodzeństwo dla syna. Piszę do was ponieważ pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja i nie wiem co myśleć.
    Za 5 dni powinnam mieć okres, więc z racji dobiegającego cyklu kupiłam wczoraj popołudniu kilka testów ciążowych żeby mieć w zapasie. I przy okazji stwierdziłam że zrobię jeden, wiedziałam że jest stanowczo za wcześnie i będzie negatywny. Jakie bylo moje zdziwienie gdy od razu pojawiła się druga blada kreska. I to nie jakiś cień tylko jasna różowa kreska. Radość ogromna, ale stwierdziłam że potwierdzę to jeszcze rano. I dziś test, taki sam, z porannego moczu negatywny. Żadnego cienia, totalna biel. Czy w takim razie jest jeszcze jakakolwiek szansa że to jednak jest ciąża? A może biochem i od razu powinnam porzucić nadzieję? Beta niestety wchodzi w grę dopiero za kilka dni a pierwszy raz w życiu mam taką sytuację.

• Szalona_93 Nowa

Wysłany: 12 marca, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w trakcie owulacji, śluz miałam delikatnie zabarwiony na taki lekko brązowy może różowawy kolor i to dosłownie trochę, nigdy mi
    Się to nie zdarzyło. brzuch zaczął boleć mnie już dobry tydzień przed datą miesiączki bywały dni, czy wieczory że bolał intensywnie ale tak jak na @. Cykle
    W miarę regularne ale już 5 dni spóźnia mi sie @, testy negatywne, piersi lekko powiększone ale to tyle bez żadnych dolegliwości. I skoro testy negatywne to
    Ok ale czemu od tak dłuższego czasu dokuczają mi te bóle na @ a wcale jej nie mam?

• Janette Autorytet

Wysłany: 12 marca, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona_93 wrote:
    Hej, w trakcie owulacji, śluz miałam delikatnie zabarwiony na taki lekko brązowy może różowawy kolor i to dosłownie trochę, nigdy mi
    Się to nie zdarzyło. brzuch zaczął boleć mnie już dobry tydzień przed datą miesiączki bywały dni, czy wieczory że bolał intensywnie ale tak jak na @. Cykle
    W miarę regularne ale już 5 dni spóźnia mi sie @, testy negatywne, piersi lekko powiększone ale to tyle bez żadnych dolegliwości. I skoro testy negatywne to
    Ok ale czemu od tak dłuższego czasu dokuczają mi te bóle na @ a wcale jej nie mam?
    A jakiej czulosci robilas test?25? Te co pisza ze wykrywaja ciaze 6 dni wczesniej sa bardziej czule,nuestety czasem cos pokaza cien jakis po czasie ktorego juz nie nalezy interpretowac. Te testy o mniejszej czulosci powinny lekka kreske tez juz pokazac po kilku dniach. Okres moze opoznic sie z roznych powodow,najczestszy to stres, w okolicach owulacji lub przed. Moga tez byc zaburzenia hormonalne.

Ja 42
    On 41
    Starania 13 lat
    Poronienie 12 tydz 2020
    Poronienie 7 tydz 2022
    Poronienie 5 tydz 2024 czerwiec
    Amh 0.39
    Dfi 21%
    Wszystkie inne badania ok
    2025 tydz.14+ 4 panorama ok,zdrowa dziewczynka
    Usg polowkowe 20+4 potwierdzona plec,dziewczynka
    Wszystko ok, 366 gram
    TP: 25 lipiec
  • Sajuri Nowa

Wysłany: 23 marca, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Witajcie wspaniale kobiety. Powinnam mieć miesiączkę 16.03 nie ma nic nawet kropeczki. Podbrzusze boli jem więcej piersi pięknie urosły. Zachwyt bo normalnie mam malutkie Rano mdłości małe i ogólnie po jedzeniu. Stosunek był wiele razy przerywany.
    Miałam grypę typu A. W lutym ( mogła wpłynąć na cykl). Testy 3 zrobione z porannego moczu negatywne. Miesiączki brak. Jak pójdę jutro na Betę z krwi to już coś wykryje ? Ale by była heca 🤯🤭. W 1 ciąży test wykrył nadzieję już w 1 dniu spodziewanej miesiączki. Jak tam wasze przeczucia ?

‹‹ 33 34 35 36 37
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ