X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
Odpowiedz

Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)

Oceń ten wątek:
  • Aga1234 Nowa

Wysłany: 30 stycznia, 01:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam czy jak zrobilam 10 testów ciążowych i każdy wyszedł negatywny to czy następny może wyjść pozytywny dodam że 2 dni spóźnia mi się okres

• miki223 Nowa

Wysłany: 16 lutego, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Przeglądam forum od kilku miesięcy, staramy się z mężem o rodzeństwo dla syna. Piszę do was ponieważ pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja i nie wiem co myśleć.
    Za 5 dni powinnam mieć okres, więc z racji dobiegającego cyklu kupiłam wczoraj popołudniu kilka testów ciążowych żeby mieć w zapasie. I przy okazji stwierdziłam że zrobię jeden, wiedziałam że jest stanowczo za wcześnie i będzie negatywny. Jakie bylo moje zdziwienie gdy od razu pojawiła się druga blada kreska. I to nie jakiś cień tylko jasna różowa kreska. Radość ogromna, ale stwierdziłam że potwierdzę to jeszcze rano. I dziś test, taki sam, z porannego moczu negatywny. Żadnego cienia, totalna biel. Czy w takim razie jest jeszcze jakakolwiek szansa że to jednak jest ciąża? A może biochem i od razu powinnam porzucić nadzieję? Beta niestety wchodzi w grę dopiero za kilka dni a pierwszy raz w życiu mam taką sytuację.

• Szalona_93 Nowa

Wysłany: 12 marca, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, w trakcie owulacji, śluz miałam delikatnie zabarwiony na taki lekko brązowy może różowawy kolor i to dosłownie trochę, nigdy mi
    Się to nie zdarzyło. brzuch zaczął boleć mnie już dobry tydzień przed datą miesiączki bywały dni, czy wieczory że bolał intensywnie ale tak jak na @. Cykle
    W miarę regularne ale już 5 dni spóźnia mi sie @, testy negatywne, piersi lekko powiększone ale to tyle bez żadnych dolegliwości. I skoro testy negatywne to
    Ok ale czemu od tak dłuższego czasu dokuczają mi te bóle na @ a wcale jej nie mam?

• Janette Autorytet

Wysłany: 12 marca, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szalona_93 wrote:
    Hej, w trakcie owulacji, śluz miałam delikatnie zabarwiony na taki lekko brązowy może różowawy kolor i to dosłownie trochę, nigdy mi
    Się to nie zdarzyło. brzuch zaczął boleć mnie już dobry tydzień przed datą miesiączki bywały dni, czy wieczory że bolał intensywnie ale tak jak na @. Cykle
    W miarę regularne ale już 5 dni spóźnia mi sie @, testy negatywne, piersi lekko powiększone ale to tyle bez żadnych dolegliwości. I skoro testy negatywne to
    Ok ale czemu od tak dłuższego czasu dokuczają mi te bóle na @ a wcale jej nie mam?
    A jakiej czulosci robilas test?25? Te co pisza ze wykrywaja ciaze 6 dni wczesniej sa bardziej czule,nuestety czasem cos pokaza cien jakis po czasie ktorego juz nie nalezy interpretowac. Te testy o mniejszej czulosci powinny lekka kreske tez juz pokazac po kilku dniach. Okres moze opoznic sie z roznych powodow,najczestszy to stres, w okolicach owulacji lub przed. Moga tez byc zaburzenia hormonalne.

Ja 42
    On 41
    Starania 13 lat
    Poronienie 12 tydz 2020
    Poronienie 7 tydz 2022
    Poronienie 5 tydz 2024 czerwiec
    Amh 0.39
    Dfi 21%
    Wszystkie inne badania ok
    2025 tydz.14+ 4 panorama ok,zdrowa dziewczynka
    Usg polowkowe 20+4 potwierdzona plec,dziewczynka
    Wszystko ok, 366 gram
    TP: 25 lipiec
  • Sajuri Nowa

Wysłany: 23 marca, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej !
    Witajcie wspaniale kobiety. Powinnam mieć miesiączkę 16.03 nie ma nic nawet kropeczki. Podbrzusze boli jem więcej piersi pięknie urosły. Zachwyt bo normalnie mam malutkie Rano mdłości małe i ogólnie po jedzeniu. Stosunek był wiele razy przerywany.
    Miałam grypę typu A. W lutym ( mogła wpłynąć na cykl). Testy 3 zrobione z porannego moczu negatywne. Miesiączki brak. Jak pójdę jutro na Betę z krwi to już coś wykryje ? Ale by była heca 🤯🤭. W 1 ciąży test wykrył nadzieję już w 1 dniu spodziewanej miesiączki. Jak tam wasze przeczucia ?

‹‹ 33 34 35 36 37
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ