Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. Jestem tu nowa. Dzisiaj rano wykonałam test ciążowy, który wyszedł negatywny, jestem cztery dni po spodziewanej @, nigdy wcześniej @ mi się nie spóźniał, wręcz przeciwnie przeważnie pojawiał się dzień, a nawet dwa wcześniej.
Od wczoraj czuje że moje piersi są obrzmiałe i wrażliwe, boli mnie brzuch, czasem czuje ukłucie na przemian to w prawym to w lewym jajniku, zastanawiam się czy to sugeruje nadchodzące dni, czy jednak test wyszedł fałszywie negatywny. Wczoraj czułam, że mogę zjeść konia z kopytami i się nie najem, a dzisiaj nie mogę patrzeć na jedzenie.
Nie planowałam dziecka, ale od tych czterech dni przyzwyczaiłam się do myśli o nim i nawet poczułam rozczarowanie jak zobaczyłam na teście tylko jedną kreskę. Poczekam do końca tygodnia, w piątek zrobię badanie beta hcg, a po przeczytaniu waszych postów widzę że negatywny test ciążowy nie wyklucza ciąży w stu procentach.
Pozdrawiam Was -
Dziewczyny pisze bo już nie zasnę ...... @ nie przyszła rano zatestowalam i SĄ !!!!! Są 2 niebieskie kreseczki w szoku lekkim jestem bo wtedy nic się nie zgadza z testami z owu itc.... 24 robiłam testy i nic oczywiście negatywne a popołudniu poplamilam troszkę wiec byłam pewna ze przychodzi @ - nie przyszła 25 to był 1 termin i nie przyszła 28....ale to nie ważne teraz ważne żeby było wszystko dobrze.... kaszel mam straszny No i antybiotyk miałam przez swieta.....
-
Hej dziewczyny. Zjawiłam się tu zupełnie przez przypadek. Podczas poszukiwania odpowiedzi na moje niepewności mianowicie. Okres spóźnia mi sie 6dzien. Tabletek antykoncepcyjnych nie biore juz od 5 miesięcy. Od razu cykle mialam regularne. Co 26 dni. Niestety tym razem coś jest nie tak. W zasadzie @ spoznia mi sie pierwszy raz w życiu tyle dni. Robilam test ciążowy z wieczora przed wczoraj, wyszedl negatywny. Dodam, że z narzeczonym wspolzyjemy bez zabezpieczenia, i bez stosunku przerywanego (raz na jakiś czas)
Od w zasadzie 4dni jestem ospala, słaba a najmniejsza czynność mnie przerasta. Sama nie wiem czy może byc to powód do radosci czy jednak martwienia sie o to czy nie dopadlo mnie jakies choróbsko. nie wiem czy powtórzyć test juz w najblizszym czasie, czy może jednak jeszcze sie wstrzymać?
Dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam. -
Justa_92 wrote:Hej dziewczyny. Zjawiłam się tu zupełnie przez przypadek. Podczas poszukiwania odpowiedzi na moje niepewności mianowicie. Okres spóźnia mi sie 6dzien. Tabletek antykoncepcyjnych nie biore juz od 5 miesięcy. Od razu cykle mialam regularne. Co 26 dni. Niestety tym razem coś jest nie tak. W zasadzie @ spoznia mi sie pierwszy raz w życiu tyle dni. Robilam test ciążowy z wieczora przed wczoraj, wyszedl negatywny. Dodam, że z narzeczonym wspolzyjemy bez zabezpieczenia, i bez stosunku przerywanego (raz na jakiś czas)
Od w zasadzie 4dni jestem ospala, słaba a najmniejsza czynność mnie przerasta. Sama nie wiem czy może byc to powód do radosci czy jednak martwienia sie o to czy nie dopadlo mnie jakies choróbsko. nie wiem czy powtórzyć test juz w najblizszym czasie, czy może jednak jeszcze sie wstrzymać?
Dziękuję za odpowiedź! Pozdrawiam.
Zrób beta-HCG z krwi BArdzij wiarygodne i czulsze badanie. Trzymam kciuki! -
Kochane.38dc brak @ .odpuscilam cykl wiec temp nie mierzylam jednak mam powyzej 36 (zawsze 35,6-35,.na tescie kreseczka delikatna.bol głowy non stop,powiększone piersi ,5 dni po owu plamienie ,teraz duzo sluzu.Bylam w srode zeby potwierdzic ciaze 6 tydz.Zarodka nie bylo ale pecherzyk byl.kazala isc na bete .bylam wczoraj i negatywna .prosze powiedzcie ze jest szansa . Dopiero za tydzien wizyta a ja zalamanateraz by byl 7 tydzienListopad 2016 początek starań
wrzesień -listopad 2016 CLO
Grudzień 2017 fasolka [*] 6 tc
Pcos -
Hej dziewczyny, wracam po miesiacu. Z zapytaniem następującym. Zrobilam 3dni temu test ciążowy, wyszla druga kreseczka ale baaaardzo bardzo słabo widać na, wręcz w ogole. Na następny dzień zrobilam kolejny i dzis kolejny. Kreseczka z dzisiejszego testy widoczna już gołym okiem ale nadal nie jest jakoś mega konkretna.boli mnie podbrzusz jak na okres i piersi okropnie. Jutro mam wyniki bety. Ale może z własnego doświadczenia któraś mi powie? Jest szansa!? ✋ dzięki za odpowiedzi.
-
nick nieaktualny
-
Justa_92 wrote:Hej dziewczyny, wracam po miesiacu. Z zapytaniem następującym. Zrobilam 3dni temu test ciążowy, wyszla druga kreseczka ale baaaardzo bardzo słabo widać na, wręcz w ogole. Na następny dzień zrobilam kolejny i dzis kolejny. Kreseczka z dzisiejszego testy widoczna już gołym okiem ale nadal nie jest jakoś mega konkretna.boli mnie podbrzusz jak na okres i piersi okropnie. Jutro mam wyniki bety. Ale może z własnego doświadczenia któraś mi powie? Jest szansa!? ✋ dzięki za odpowiedzi.
Scarlet88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny