Oceńcie moja BETĘ ;(
-
WIADOMOŚĆ
-
Sluchajcie moja beta to tak :
31dc beta 66,8 na usg nic nie widac
36 dc beta 779,5
38 dc usg ciezko zlokalizowac ale ciaza jest wg usg 4 tydzien, wg bety 4 tydzien wg @ 5 tydzien 2 dzien
39 dc beta 2122,6
P. doktor mówila ze beta ładnie rosnie ale martwi mnie to ze ciezko zlokalzowac ;(
czy moe za bardzo panikuje ?
-
dorma nie denerwuj się jeszcze jest za wcześnie. Beta ładnie rośnie i to świetna wiadomość
Moje maleństwo było umiejscowione za macicą, lekarz kazał przyjść za 2 tyg i wszystko było OK, kropek zagnieździł się w odpowiednim miejscu. Wtedy też zobaczyłam serduszko, bo to był 6tc4dz. -
Hej, ja po wizycie w klinice.. wieści takie sobie ... beta ciut do góry 139,4, ale lekarz na usg nic nie widział.. mam się nie nastawiać.. powtórzyć betę w pon. (już cała pokuta jestem wyglądam jak narkoman)i wtedy będziemy wiedzieć, chociaż jak ciąża to już powinno być powyżej tysiąca .. u mnie tak jakby się zatrzymało.. ;(
plus tego wszystkiego że było zapłodnienie i zagnieżdżenie a to już do przodu.. -
HEj
A ja jestem z pod samiuśkich tater bo z centrum Zakopanego:) tyle ze mieszkam juz rok w Tychach u męza:) ale niestety w ciazy nie jestem;( 13grudnia poronłam puste jajo płodowe a ze juz moje druge poronienie to teraz czekam do sierpnia na wyniki z Tromboili (zakrzepica)gentyk pow ze tez przez ta trombofilie duzo jest poronien. 3mam za kazda z was kciuki abyście szcześliwie sie cieszyłyz maluszków i zdrowo rosły w was:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 15:02
-
nick nieaktualnymam do was pytanie. we wtorek robiła bete i wynik był 48 636. Powtórzyłam badanie w czwartek i wynik był 59 574. Przyrost strasznie mały.
Byłam wczoraj u gina. Zrobił usg i powiedział, że jest wszystko w normie tzn zarodek ma 15mm, tętno 163 i pęcherzyk 45mm, z macicą też wszystko ok. Jak powiedziałam mu o tych badaniach to powiedział, że na usg będzie widać czy wszystko jest ok. Czy faktycznie nie przejmować się tym małym przyrostem?
Wczoraj jak usłyszałam serduszko to byłam taka szczęśliwa, że zapomniała o tym, a od rana dzisiaj świruję, że może jest jednak coś nie tak....... -
*Sylwia wrote:mam do was pytanie. we wtorek robiła bete i wynik był 48 636. Powtórzyłam badanie w czwartek i wynik był 59 574. Przyrost strasznie mały.
Byłam wczoraj u gina. Zrobił usg i powiedział, że jest wszystko w normie tzn zarodek ma 15mm, tętno 163 i pęcherzyk 45mm, z macicą też wszystko ok. Jak powiedziałam mu o tych badaniach to powiedział, że na usg będzie widać czy wszystko jest ok. Czy faktycznie nie przejmować się tym małym przyrostem?
Wczoraj jak usłyszałam serduszko to byłam taka szczęśliwa, że zapomniała o tym, a od rana dzisiaj świruję, że może jest jednak coś nie tak.......
Sylwia nie martw się beta do 1200 powinna się podwajać co 48 godzin od 1200-6000 podwaja się od 72 do96 godzin a od 6 tys. wzrost bety moze byc jeszcze wolniejszy... bete masz piękną ...ja tez z ciekawości robiłam bete wczoraj i wyszła mi 65456... ale panie w laboratorum powiedziły mi ze nie ma sensu robić bety juz przy tak wysokich jednostakch bo musza cos rozcieńczać i granica błędu sie zaciera...
wiec głowa do gory jest wszytsko git...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 10:56
-
nick nieaktualny
-
och ja tez się wszytskim stresuje ... tym bardziej , że jedną ciąze sraciłam...
Dzisiaj idę do lekarza mam nadzieje, że bedzie Groszek z bijącym serduszkiem... a Ty byłaś juz na usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 12:05
-
nick nieaktualnyna usg byłam wczoraj. Człowieczek ma 15mm wzrostu, tętno 163, pęcherzyk płodowy 45mm. Widziałam i słyszałam serduszko wrażenia niesamowite. Mąż pomimo tego, że wszystko widział i słyszał nadal nie może uwierzyć
Daj znać co u ciebie wyszło na usg. Jestem bardzo ciekawa
Powodzenia!