X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Oceńcie moja BETĘ ;(
Odpowiedz

Oceńcie moja BETĘ ;(

Oceń ten wątek:
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać... :-)

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • agnesik Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam betę w mIU/mL
    Dziś powtórzyłam, po 18 będzie wynik. Jestem przerażona.. nigdy się tak nie bałam :((

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To też daj znać. Moim zdaniem masz dobrą betę, nie masz się czym martwić.
    A masz normy na kartce?
    To też napisz jaki wynik :)

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz jaki wynik jak odiberzesz* :-)

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesik, spojrzalam na Twojego fejsa z rękodziełem i normalnego :-). mieszkamy niedaleko sieibe i mamy prawie to samo wyksztalcenie :-), choc ja obecnie pracuję w sluzbie zdrowia, ale tymczasowo :-)

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja schizuję już przed odebraniem wyników, w ogóle czytam o pustych pęcherzykach, o ciąży pozamacicznej, amsakra :(

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja już jestem! wściekla jak diabli!!! Zrobilam rano bete i mocz, polazlam tam specjalnie po pracy i mam tylko mocz do jasnej chol...ry!!!! a babsko powiedziało rano, że będę wyniki po 17! A teraz jak odbieralam byla inna i mówi, że beta to do odbioru dopieor jutro!! Nigdy tak nie miałam, zawsze byla w ten sam dzień!!!! No szlag mnie trafi! Czekać do jutra! A co by bylo jakby miala iść z wynikami do lekarza! OSZALEJE!!!! :(

A jak u Was ?

M4DZI4 lubi tę wiadomość

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaOvulanka wrote:
    Hej, ja już jestem! wściekla jak diabli!!! Zrobilam rano bete i mocz, polazlam tam specjalnie po pracy i mam tylko mocz do jasnej chol...ry!!!! a babsko powiedziało rano, że będę wyniki po 17! A teraz jak odbieralam byla inna i mówi, że beta to do odbioru dopieor jutro!! Nigdy tak nie miałam, zawsze byla w ten sam dzień!!!! No szlag mnie trafi! Czekać do jutra! A co by bylo jakby miala iść z wynikami do lekarza! OSZALEJE!!!! :(

A jak u Was ?
    to cierpliwości kochana życzę :)!

NowaOvulanka lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M4DZI4 wrote:
    to cierpliwości kochana życzę :)!

Jesteśmy azemw 4 tygodniu i 6 dniu czy mi się wydaje :D ?

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaOvulanka wrote:
    Jesteśmy azemw 4 tygodniu i 6 dniu czy mi się wydaje :D ?
    No nie wydaje Ci się hehe,dokladnie 4 tydz 6 dz :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie :-) Byłaś już u lekarza? Robiłaś betę?

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • agnesik Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana cierpliwości! Ja też miałam wczoraj wynik do odebrania o 18.. pojechałam, a tam wyniku brak, babka widziała, że mi zależy i powiedziała, że mam o 20 zadzwonić. Udało się wynik wyszedł 6038.84 :)
    Beta ładnie przyrosła! :D
    A skąd jesteś dokładnie NowaOvulanka ? :)

http://www.facebook.pl/thehandmadepassion/
    d69ck6nlq9narfhe.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę mieszkać w Rybniku za parę miesięcy bo tam mieszka mój przyszły mąż (za 3 miesiace slub :D) a ja jestem z gór ;) Giewont się kłania :-)

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaOvulanka wrote:
    Fajnie :-) Byłaś już u lekarza? Robiłaś betę?
    U lekarza jeszcze nie byłam.Kazał przyjśc po 3 tyg od pozytywnego testa więc mam wizytę 5 czerwca.Powinno już byc widac serduszko :) A etę robiłam tyljo na początku 2 razy,dzień po teście sikanym czyli 14dpo była niecałe 300mlU/ml i 72h pózniej wyszła 830,4mlU/ml.Teraz czekam tylko na usg :)

Justa2 lubi tę wiadomość

relgh371ssmqv4f3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie zastanawiam się kiedy iść do lekarza :) Chciałam jak najszybciej bo mam różne myśli (ze puste jejo, ze ciaza pozamaciczna), ale moze faktycznie poczekac? Kalendarz podpowiada, żeby na 1 wizyte isc 30 maja! :)

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • Bounia Przyjaciółka

Wysłany: 23 maja 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,

czy to możliwe, żeby w 5tc+0 nie było widać zarodka na USG?
    Mam mentlik w głowie, bo 1 lekarz powiedział, że zarodek jest, ale umiejscowiony za macicą, a drugi powiedział, że nic nie widzi...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:04

82do3e5eb5b6wgpj.png
    hchyw1d33satxrke.png
  • Mua Przyjaciółka

Wysłany: 23 maja 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilonka - nie martw się tak bardzo bo ja mam bardzo słabe wyniki i dostałam duphaston 2x lekarz zabronił mi robić badania bo są niewymierne, prawdopodobnie we krwi tego tak nie widać a hormon powinien być na dobrym poziomie. Masz być dobrej myśli słyszysz! ja jestem w naprawdę trudnej sytuacji od dwóch dni mam do tego delikatne plamienia, ale lekarz kazał leżeć i się nie martwić!!

• NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musimy się razem wspierać! :)
    Mua- widzę, że Ty już masz jednego Maluszka? :)

3jgxyx8dyout0sx3.png
  • M4DZI4 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NowaOvulanka wrote:
    Ja właśnie zastanawiam się kiedy iść do lekarza :) Chciałam jak najszybciej bo mam różne myśli (ze puste jejo, ze ciaza pozamaciczna), ale moze faktycznie poczekac? Kalendarz podpowiada, żeby na 1 wizyte isc 30 maja! :)
    No dokladnie kalendarz proponuje wizytę 30 maja :) ale ja wolę iśc te pare dni pózniej żeby już większa szansa na zobaczenie serduszka była :)Jestem dobrej myśli i nie panikuje, jestem zdrowa i nigdy nie miałam żadnych babskich problemów dlatego wiem ze wszystko jest dobrze i spokojnie czekam do wizyty.Poza tym ja chodze prywatnie bo mój gin co mnie w klinice nieplodności leczył co prawda przyjmuje też na nfz ale czeka się na wizytę po 3 miesiące a ja nie chcę iśc do innego.a wiadomo że wizyty kosztują więc sobie śmigne tego 5 czerwca dopiero :)

relgh371ssmqv4f3.png
  • NowaOvulanka Koleżanka

Wysłany: 23 maja 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj odbieram koło 17 wyniki bety:(
    Juz dzwonilam, maja byc. :(

3jgxyx8dyout0sx3.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ