Oceńcie moja BETĘ ;(
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, ja już jestem! wściekla jak diabli!!! Zrobilam rano bete i mocz, polazlam tam specjalnie po pracy i mam tylko mocz do jasnej chol...ry!!!! a babsko powiedziało rano, że będę wyniki po 17! A teraz jak odbieralam byla inna i mówi, że beta to do odbioru dopieor jutro!! Nigdy tak nie miałam, zawsze byla w ten sam dzień!!!! No szlag mnie trafi! Czekać do jutra! A co by bylo jakby miala iść z wynikami do lekarza! OSZALEJE!!!!
A jak u Was ?M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
NowaOvulanka wrote:Hej, ja już jestem! wściekla jak diabli!!! Zrobilam rano bete i mocz, polazlam tam specjalnie po pracy i mam tylko mocz do jasnej chol...ry!!!! a babsko powiedziało rano, że będę wyniki po 17! A teraz jak odbieralam byla inna i mówi, że beta to do odbioru dopieor jutro!! Nigdy tak nie miałam, zawsze byla w ten sam dzień!!!! No szlag mnie trafi! Czekać do jutra! A co by bylo jakby miala iść z wynikami do lekarza! OSZALEJE!!!!
A jak u Was ?NowaOvulanka lubi tę wiadomość
-
Kochana cierpliwości! Ja też miałam wczoraj wynik do odebrania o 18.. pojechałam, a tam wyniku brak, babka widziała, że mi zależy i powiedziała, że mam o 20 zadzwonić. Udało się wynik wyszedł 6038.84
Beta ładnie przyrosła!
A skąd jesteś dokładnie NowaOvulanka ? -
NowaOvulanka wrote:Fajnie Byłaś już u lekarza? Robiłaś betę?
Justa2 lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny,
czy to możliwe, żeby w 5tc+0 nie było widać zarodka na USG?
Mam mentlik w głowie, bo 1 lekarz powiedział, że zarodek jest, ale umiejscowiony za macicą, a drugi powiedział, że nic nie widzi...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:04
-
ilonka - nie martw się tak bardzo bo ja mam bardzo słabe wyniki i dostałam duphaston 2x lekarz zabronił mi robić badania bo są niewymierne, prawdopodobnie we krwi tego tak nie widać a hormon powinien być na dobrym poziomie. Masz być dobrej myśli słyszysz! ja jestem w naprawdę trudnej sytuacji od dwóch dni mam do tego delikatne plamienia, ale lekarz kazał leżeć i się nie martwić!!
-
NowaOvulanka wrote:Ja właśnie zastanawiam się kiedy iść do lekarza Chciałam jak najszybciej bo mam różne myśli (ze puste jejo, ze ciaza pozamaciczna), ale moze faktycznie poczekac? Kalendarz podpowiada, żeby na 1 wizyte isc 30 maja!