X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Oceńcie moja BETĘ ;(
Odpowiedz

Oceńcie moja BETĘ ;(

Oceń ten wątek:
  • Isi Nowa

Wysłany: 7 sierpnia 2022, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy w dniu spodziewanej miesiaczki beta=126 jest dobra?

Isia
  • Roksi Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2022, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teoretycznie tak. W pierwszej ciąży miałam około 180, teraz 60. Ale i tak najważniejszy jest przyrost po 48 h. Musisz sprawdzic czy rośnie o min 66% 😊

age.png
    23.03.2023 💙
    39+1 3950g | 35+6 3100g | 32+6 2200g | 29+1 1450 g | 24+6 860 g | 22+6 600 g | 21+1 400 g |12+6 👶🏻 6.5 cm | 9+0 👶🏻 2 cm | 6+2 ♥️ |17.07.22 ⏸
    👧🏻 24.04.21
  • Anonimekxd Nowa

Wysłany: 1 października, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobiety...Jestem w 4tc+5d (33dc) to moja pierwsza ciąża w poniedziałek byłam u lekarza i widział pęcherzyk ciążowy ale tylko 2mm...kazał zrobić betę, która wynosi 388...powiedzcie mi czy to normalne i mogę być spokojna czy mam się może martwić... powiedział że na razie to jedno badanie beta wystarczy i że się zobaczy co dalej...już sama nie wiem co mam myśleć.

• Ssilvia Autorytet

Wysłany: 2 października, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anonimekxd wrote:
    Cześć kobiety...Jestem w 4tc+5d (33dc) to moja pierwsza ciąża w poniedziałek byłam u lekarza i widział pęcherzyk ciążowy ale tylko 2mm...kazał zrobić betę, która wynosi 388...powiedzcie mi czy to normalne i mogę być spokojna czy mam się może martwić... powiedział że na razie to jedno badanie beta wystarczy i że się zobaczy co dalej...już sama nie wiem co mam myśleć.

Mogłabyś zrobić po dwóch dniach beta jeszcze raz żeby zobaczyć przyrost 🙂

✨ 32 lata 🎀 | On 34 – wyniki OK 🦸‍♂️✨

🌿 Hashimoto
    💛 czas starań - 12 miesiecy

💊 Leczenie & suplementy
    • 🦋 Euthyrox (T4) 75 mcg
    • 📉 Dostinex – prolaktyna z 23 ➝ 11 ng/mL w 1 miesiąc
    • ☀️ Witamina D, 💉 B12 (z 250 ➝ w górę)
    • 🧠 DHEA, NAC, ubichinol, melatonina – na owulację 🌸
    • 💊 Acard 100 mg w II fazie + Encorton 5 mg

✅ Badania & wyniki
    Profil antyfosfolipidowy – OK
    Trombofilia – wykluczona (PAI hetero)
    AMH – 2.9 🌟
    Helicobacter & pasożyty – brak 🚫
    MUCHA & cytologia – prawidłowe 🧫💖
    Ferrytyna - 90 ng/mL
    CA 125 - negatywny
    🔄
    Jajowody – drożne ✅

29.09.2025 - pierwsze USG = dwa zarodki - jak na razie słychać jedno ❤️ 6mm 🥹

preg.png
  • Calineczkaa Znajoma

Wysłany: 6 października, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Wczoraj dwa testy z bladymi kreskami. Dziś z porannego moczu już ciemniejsza. (Nie umiem wstawić zdjęć). Dzisiaj rano byłam na becie jest 465 U/l. Czy mogę się już cieszyć? 🥺🥺🥺
    Byłam dziś u ginekologa ale niestety nic nie widać :(

5.10 ⏸️
    6.10 betaHCG 465 U/l
    8.10 betaHCG 1050 U/l
    13.10 betaHCG 6518 U/l

preg.png
‹‹ 3 4 5 6 7
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ