Oceńcie moja BETĘ ;(
-
WIADOMOŚĆ
-
http://www.babymed.com/tools/hcg-calculator
Tutaj na forach wielokrotnie był poruszany temat betek, ale najdokładniejsze informacje dziewczyny piszą tutaj https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/rozne-wyniki-bety,832,1.html . Również stąd jest ten kalkulator za pomocą którego można stwierdzić czy beta rośnie prawidłowo -
daisy224, widzę po Twoim kalendarzu ciąży, że jest między nam tydzień różnicy i dzisiaj pierwsza Twoja wizyta ? U mnie pierwsza w tą środę. Bardzo się boję. Powiedz mi, masz jakieś namiary na dobrego ginekologa w Rybniku? Pytam dlatego że póki co teraz jestem w Nowym Targu i tutaj zmaierzam zacząć chodzić do lekarza,gdyż póki co tutaj jestem i mam pracę, ale nie wiem czy w połowie mojej ciąży nie przeprowadzę się do Rybnika i czy nie będę musiała szukać jakiegoś dobrego gina , a to ciężkie:/ Zastanawiam się też nad porodem w Rybniku.
-
hej dziewczyny jestem tu nowa i prosze was o pomoc.
ostatnią miesiaczke miałam 28 kwietnia .
w 31 dniu cyklu beta 66,8 (robiona o 8 rano )
dzis 36 dzien cyklu beta 779,5 ( robiona o 10 rano )
31 dnia cyklu bylam u gina ale powiedzial mi tylko ze jest za wczesnie. powiedzcie jak to jest z tym przyrostem, czy wszystko prawidło ni za duzy ten przyrost jak na 5 dni ?
-
NowaOvulanka wrote:daisy224, widzę po Twoim kalendarzu ciąży, że jest między nam tydzień różnicy i dzisiaj pierwsza Twoja wizyta ? U mnie pierwsza w tą środę. Bardzo się boję. Powiedz mi, masz jakieś namiary na dobrego ginekologa w Rybniku? Pytam dlatego że póki co teraz jestem w Nowym Targu i tutaj zmaierzam zacząć chodzić do lekarza,gdyż póki co tutaj jestem i mam pracę, ale nie wiem czy w połowie mojej ciąży nie przeprowadzę się do Rybnika i czy nie będę musiała szukać jakiegoś dobrego gina , a to ciężkie:/ Zastanawiam się też nad porodem w Rybniku.daisy224
-
daisy224 wrote:Kolejną wizytę mam za tydzień w środę i do tego czasu chyba oszaleję Pęcherzyk ma trochę nietypowy kształt i kurde boję się, że jest coś nie tak A co do gina, to ja chodzę prywatnie do dr. Anny Krzak- Bieńkowskiej Konkretna babka, spokojna, na każde jedno pytanie odpowie Jeżeli u mnie z ciążą będzie wszystko OK, to ja w Rybniku na pewno rodzić nie będę Jak już to w niedalekich Rydułtowach
Dziękuję za informację. Popatrzę na opinie tej ginekolozki
Tez slyszalam, ze w Rybniku to niezabardzo, Rydułtowy lepsze?
-
Hej, ja wczoraj robiłam betę i wynik to 224, 7 według objaśnienia wychodzi 4 tydzień a jak byłam w piątek u gina , to jeszcze nic nie widział. Teraz mam wizytę 18.06 a w środę znowu beta. Powiedzcie mi kochane czy ma to znaczenie czy pójdę rano czy po popołudniu. Bo z rana nie mogę i pójdę dopiero ok 17.BasiaPelasia
-
NowaOvulanka wrote:Dziękuję za informację. Popatrzę na opinie tej ginekolozki
Tez slyszalam, ze w Rybniku to niezabardzo, Rydułtowy lepsze?
Zdecydowanie lepsze! Przede wszystkim jest tam dużo lepsza opieka, położne interesują się kobietami przed i po porodzie Dużo kobiet poza granicami Rydułtów i Rybnika tam rodzidaisy224