Oceńcie moja BETĘ ;(
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dopiero jutro będę wiedzieć po 16. Rano pobiorą mi krew a po pracy odbiorę.
Ilonek - W jakich jednostkach Masz podaną tą betę? Ja mam w mIU/mL.
Dzisiaj zrobilam jeszcze inne badania i czekam na wyniki, bo miałam problem z żelazem przed ciążą;/ Bralam sorfifer, teraz właśnie chcialam sprawdzić , o 14 mam wyniki, a odbieram je w pracy bo pracuję w szpitalu , ale bete nie robilam tutaj, bo to szpital specjalistyczny.
Będzie dobrze, trzymam również kciuki :-* -
NowaOvulanka wrote:Ja dopiero jutro będę wiedzieć po 16. Rano pobiorą mi krew a po pracy odbiorę.
Ilonek - W jakich jednostkach Masz podaną tą betę? Ja mam w mIU/mL.
Dzisiaj zrobilam jeszcze inne badania i czekam na wyniki, bo miałam problem z żelazem przed ciążą;/ Bralam sorfifer, teraz właśnie chcialam sprawdzić , o 14 mam wyniki, a odbieram je w pracy bo pracuję w szpitalu , ale bete nie robilam tutaj, bo to szpital specjalistyczny.
Będzie dobrze, trzymam również kciuki :-* -
Dziewczyny, moja ostatnia miesiączka 06.04.2014 w 29 dniu po owulacji moja beta to 3495,61.
Czy to nie za mało?
Dodam, że w 28dniu po owulacji byłam też na usg i było widać tylko malutki pęcherzyk - 7mm. Moim zdaniem i beta i pęcherzyk są za małe jak na ten wiek ciąży.. Co wy na to? -
Ilonek, ale to tak czy siak swiadczy o ciąży, bo w normach jest (przynajmniej u mnie), że ponizej 2 ciazy brak. U każdej kobiety jest indywidualnie, niektórzy w ogóle nie robią bety i pojęcia nie mają jaki mają poziom. Większość lekarzy też zabrania robić, żeby się nie denerwować. Może zrób jeszcze za 2-3 dni w innym labolatorium? Z wlasnego doświadczenia wiem, że czasem podają złe wyniki!!! Ja jutro też zawału dostane, bo robię becisko. póki co nie martw się na zapas.
A byłaś już u lekarza czy dopieor się wybierasz?
Ja planuję iść za tydzień, dwa. Też bardzo się boją, bo nie bylam chyba ze 3 lata u gina!!! nic mi póki co nie dolega, ale różnie bywa!
Odebralam dzisiaj moje wyniki w szpitalu. Ujdą. Chociaż mocz średniawy, jutro powitórze w tym labolatorium co bede bete robic, tylko założę tampon, bo słysząlam, że wyniki są wiarygodniejsze.
Eh, z nami kobietami, panikarami...Trzymaj się
Ps. Też w służbie zdrowia ? Ale super Tylko ja nie mam wykształcenia medycznego, pracuję w biurze z dokumentacją medyczną i użeram się z pacjentami do przyjecia )
-
NowaOvulanka wrote:Daj znać jak będziesz coś więcej wiedzieć. Powodzenia!
-
NowaOvulanka wrote:Eh, głowa do góry. Nie ma tego złego...ja być może jutro też będę buceć....Wszystkiego dobrego.
Będę tu zaglądać, a jutro dam znać co u mnie:/
I w końcu muszę się wybrać do lekarza.