Plamienie - beżowy śluz w pierwszym trymestrze
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bo np jak za długo chodzę to mam plamieniaPrimaSort wrote:A dlaczego musisz leżeć? Ja nie mam zleconego leżenia jedynie oszczędny tryb życia.
Eh...
znowu ząb boli 
poprostu muszę się oszczędzać. .. może wybierz się do dentysty jak boli może coś zaradzi 
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
nick nieaktualnyTylko że jak ostatnio byłam i nie byłam jeszcze w ciąży to mi dentysta powiedział, że nie można wyrwać zębów w pierwszym trymestrze ale wyrwać będę musiała niedługo bo coraz gorzej z nim. A potem okazało się, że jestem w ciążykamenkaa wrote:Prima idz do dentysty teraz sa znieczulenia da kobiet w ciazy napewno cos CI da
-
no to to ja tez wiem ze nie mozna w 1szym. Wiec musisz troszke pocierpiec ...PrimaSort wrote:Tylko że jak ostatnio byłam i nie byłam jeszcze w ciąży to mi dentysta powiedział, że nie można wyrwać zębów w pierwszym trymestrze ale wyrwać będę musiała niedługo bo coraz gorzej z nim. A potem okazało się, że jestem w ciąży
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojej biedulka to sie musisz łądnie męczyć
Slyszalam ze Woda z czoskiem duzo czosku i woda na ząb pomaga rewelacyjnie. Czosnek nie zaszkodzi a pukanka tymbardziej jak coś to spróbuj Moj syn to wszystkiego probował jak go bolał ząb ale czosnek mu pomogl
zanim poszedl na kanałowe...
-
nick nieaktualnyOooo to masz już takiego dużego syna?kamenkaa wrote:Ojej biedulka to sie musisz łądnie męczyć
Slyszalam ze Woda z czoskiem duzo czosku i woda na ząb pomaga rewelacyjnie. Czosnek nie zaszkodzi a pukanka tymbardziej jak coś to spróbuj Moj syn to wszystkiego probował jak go bolał ząb ale czosnek mu pomogl
zanim poszedl na kanałowe... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny