Plamienie - beżowy śluz w pierwszym trymestrze
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak na razie ustało oczywiście też w panice zadzwoniłam do mojego ginekologa i mnie uspokoił że może sie tak zdarzyć jeśli bedzie tak do jutra to mam do niego zadzwonić to mnie przyjmie . A jak nic to w poniedziałek na wizycie zobaczymy co sie dzieje . teraz mam tylko ciągłe uczucie jakby coś tam płynęło a nic nie ma chodze sprawdzam do toalety czy na pewno wszystko ok .
-
nick nieaktualnyNutka-koloru wrote:Jak na razie ustało oczywiście też w panice zadzwoniłam do mojego ginekologa i mnie uspokoił że może sie tak zdarzyć jeśli bedzie tak do jutra to mam do niego zadzwonić to mnie przyjmie . A jak nic to w poniedziałek na wizycie zobaczymy co sie dzieje . teraz mam tylko ciągłe uczucie jakby coś tam płynęło a nic nie ma chodze sprawdzam do toalety czy na pewno wszystko ok .
Widzę, że jesteś w starszej ode mnie ciąży o 1 dzień U mnie dziś 7 tygodni i 4 dnikamenkaa, ania181111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort wrote:Hej
U mnie nadal plamienie, ale tylko takie na papierze, więc jest zdecydowanie mniej niż wczoraj.
Poza tym ok A u Ciebie?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
hej u Mnie dzisiaj już lepiej pozytywne myślenie jutro wizyta i po podglądam kto tam we mnie rośnie Prima to będziemy mieć maluchy w podobnym wieku . Ja mam torbiel na prawym jajniku .
PrimaSort, ania181111 lubią tę wiadomość
-
U mnie nadal plamienie, ale tylko takie na papierze, więc jest zdecydowanie mniej niż wczoraj.
Poza tym ok A u Ciebie?
powolutku teraz ide spać bo mnie spanie męczy A tak to ogolnie czuje sie świetnie;) oby tak dalej........PrimaSort lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny jak dziś samopoczucie? . Nie wiem jak u Was ale u mnie piękny dzień słońce świeci i lekki mrozek az chce się żyć tylko ja dziś do niczego bo już od rana się zaczynają mdłości zamówiłam sobie na okres ciazy dres i dxis mnie kurier obudził :p[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnyHej
U mnie taka sama pogoda. Mróz i słońce.
Za niecałe 6,5 godziny wizyta u ginekologa.
Staram się jakoś zapełnić sobie czas.
Koło 13 ma przyjechać transport ze stołem i krzesłami kupionymi w piątek. Mąż będzie miał zajęcie na wieczórania181111 lubi tę wiadomość
-
U mnie taka sama pogoda. Mróz i słońce.
Za niecałe 6,5 godziny wizyta u ginekologa.
Staram się jakoś zapełnić sobie czas.
Koło 13 ma przyjechać transport ze stołem i krzesłami kupionymi w piątek. Mąż będzie miał zajęcie na wieczór[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyJa wpadłam w wir pracy. Właśnie zobaczyłam, która godzina i przygotowałam sobie na szybko makaron ze szpinakiem. Po powrocie od ginekologa zrobie porządny obiad
Zjem i zacznę szykować się do ginekologa bo za godzinę mąż po mnie przyjedzie.
Trzymajcie kciuki
Dam znać po wizycie -
nick nieaktualny
-
Prima Sort będzie dobrze. Może się jeszcze oczyszcza. Jest to też znak, że jednak trzeba się oszczędzać, więc nie szalej zbytnio, nawet z porządkami domowymi, poproś kogoś o pomoc w sprzątaniu. Ja miałam tylko raz plamienie i od tego momentu mama zabrania mi cokolwiek robić, ewentualnie tylko wkoło siebie, dziecka. Jak dzidzia podrośnie i już będzie większa połowa ciąży to inaczej już będzie.
U mnie zakończone 4 miesiące. Wizytę mam już dzisiaj za sobą. Krew i mocz prawidłowe. Szyjka wysoko i na moją prośbę zrobił szybkie usg, abym zobaczyła serduszko, bo nie przewidywał dzisiaj dokładnego usg. Będę miała dzień przed wigilią. Serduszko bije 146 razy na minutę. Stwierdził, że jak najbardziej wszystko ok.
Trzymam za was kciukasy dziewczyny. Dawajcie znać. Pona dzisiaj już któraś płeć??? Bo u mnie to nie chciał zgadywać, chociaż zapytał się mnie co już mamy, ale nic nie powiedział, widocznie nie był pewny. -
nick nieaktualny