Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Andie wrote:Od 4 lat staraliśmy się z mężem o dziecko przez ostatni rok podchodziliśmy 8 razy do inseminacji i w czerwcu po usłyszeniu że bez in vitro nie ma żadnych szans odpuściliśmy sobie. Wczoraj na wizycie kontrolnej na monitorze pokazał się mały człowiek 17,3mm 9 tydzień i pięknie bijące serduszko
To jest właśnie CUD, piękne:)Aniu_leczka, madziak2202 lubią tę wiadomość
Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
facebookowaja wrote:Dziekuje Anu-leczka no ja mam boleści podbrzusza czasami tak strasznie mnie kuje lewy jajnik piersi zaczeły mnie po bokach boleć ponad 2 tyg przed miesiączką i tak do teraz , gazy mam straszne ale tłumacze sb ze moze to przez jedzenie
a jeżeli boli brzuch to bierz no spę i spokojnie czekaj, bo jeżeli jest dzidziuś to może przy tych bólach nie przetrwać.Mnie lekarz na to uczulał i jak boli to łykam.Gazy miałam od owu cały czas,piersi większe i bolesne do początku 7 tyg teraz tylko większei jak jakieś przeciwbólowe to tylko paracetamol -
No jak miesiączka zaczęła się 15.09 a plamienie było 2.10 to mogło być tzw. plamienie okołoowulacyjne, bo był 18dc,tak? Zdarza się A zagnieżdżenie jest zazwyczaj między 6-10 dniem od owulacji, czasem nieco szybciej, ale zazwyczaj tak 6-8 dni po owu I nie zawsze są jakieś objawy zagnieżdżenia, a raczej rzadko - no ja akurat w obydwu ciążach miałam plamienie 21-22 dc przy cyklach 28-29 dniowych. Także u Ciebie mogło czasem dopiero dojść do zagnieżdżenia jeśli się udało I dopiero może teraz lub na dniach wyszłaby Ci podwyższona beta, ale to też tylko z krwi12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
mam pewien dylemat. Kochałam się z moim narzeczonym w czasie owulacji kilka razy (stosunek przerywany), od ok 7 dnia po owulacji mam dziwne bóle brzucha, czasem podbrzusze, czasem lewy jajnik, do tego występują lekko żółtawe upławy(bez zapachu), od 2 dni mam przeszywający ból krzyża promieniujący na pośladki, nie wiem co myśleć. Zrobiłam 2 testy: jeden jakos w 10d po stosunku drugi dziś (2 dni po terminie miesiączki) oba wyszły negatywnie i nie bardzo wiem co jest grane. Może ktoś mógłby mi coś doradzić?
Dodam ze od kilku miesiecy miesiączki miałam jak w zegarku co 29dnigiuditta91 -
Natashkova1223 wrote:Dziewczyny wg kalendarza ciąży, jeśli sie udało, to jestem w 5 tyg ciąży a wiek płodu to 2 tydzien . Czy to możliwe żebym miała już objawy?
Moja ciaza byla wykryta wlasnie w piatym tyg najpierw 2 testy pozytywne a potem poszlam na bete, USG bylo dopiero w 7dmym tyg bo bylo za wczesnie -
facebookowaja wrote:Anu-leczka własnie problem w tym ze ja nospy nei moge zaraz wymiotuje po jej zazyciu a do tego jeszcze za granicą jestem Dziekuje za odpowiedz Jacqueline
Jeju to ja nie wiem co tam możesz rozkurczowego brać.To bardzo pomaga.Może tam się dowiedz czy jest jakiś zamiennik.Mam nadzieję, że wszystko będzie ok.Trzymam kciuki -
Ja jiz kilka dni po owulacji mialam przeczucie. Ok. 7 dnia po owulacji mialam jednorazowe plamienie. I zaczelam juz cos podejrzewac. Pobolewalo mnie podbrzusze, poza tym cisza. Test ciazowy pozytywny popoludniu wczoraj (2 dni przed @) i od wczoraj wieczora lekko mnie mdli. Dopoki cos jem to jest ok poza tym - nic.
-
mloda1995 wrote:Ja jiz kilka dni po owulacji mialam przeczucie. Ok. 7 dnia po owulacji mialam jednorazowe plamienie. I zaczelam juz cos podejrzewac. Pobolewalo mnie podbrzusze, poza tym cisza. Test ciazowy pozytywny popoludniu wczoraj (2 dni przed @) i od wczoraj wieczora lekko mnie mdli. Dopoki cos jem to jest ok poza tym - nic.
No to witamy kolejną mamusię.Mi to od samego początku lodówka się prawie nie zamyka haha -
nick nieaktualny
-
A może jakiś magnez ? Działa przeciwskurczowo ogólnie
facebookowaja lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Witam! Chyba nie będę pierwsza jeśli napisze że nie wiem co myśleć. A raczej po tym co przeczytałam boje się myśleć. Generalnie to mam chyba wszystkie mozliwe objawy albo tak intensywnie ich szukam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 23:27
20 cs, II iui , 12 dni po beta 94, 14 dni po beta 325.
-
A w którym dniu cyklu miałaś prawdopodobnie tą owulację ? Bo zdarzają się plamienia w owulację lub tuż po owulacji (no tak do dwóch dni, gin mi tłumaczył) Oczywiście życzę aby wszystko poszło po Twojej myśli12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g