Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli faktycznie owulacja była 13dc to plamienie implantacyjne jest dość prawdopodobne, choć mogą też być jakieś zaburzenia hormonalne. Jeśli prezerwatywa nie była uszkodzona to obstawiam zaburzenia jakieś. C oż, pozostaje czekać czy będzie ta @ czy jednak nie, w internecie krąży mnóstwo różnych historii, jak to ciąży miało nie być a była
Jeśli jednak okaże się ciąża, to cóż, pozostaje uważać na siebie12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
facebookowaja wrote:ja dzisiaj mam boleści podbrzusza jak na okres i strasznie leci ze mnie biały śluz mokro sodłownie mam, i nie za db mi mdli mnie od rana
A zaczęłaś brać ten magnez?Ja w pierwszej ciąży miałam takie odczucie od terminu miesiączki, że się ze mnie leje myślałam, że to okres a tu tyle śluzu.W drugiej dopiero teraz śluz mi się zaczyna.Ja na mdłości nic nie stosowałam, całe szczęście są już sporadycznie,ale dziewczyny coś mówiły o herbatce imbirowej i o tym by zjeść coś przed wstaniem z łóżka.Wieczorem zostawić jakiegoś herbatniczka,sucharka i jak tylko oczy otworzysz to wcinać powoli -
facebookowaja wrote:a jak u Cb Aniu.leczka w którym tyg jestes ?
Ja 7t4d cieszę się bo już serducho widziałam bijące, ale cały czas jakiś strach we mnie siedzi.Pierwszą ciążę miałam zagrożoną.Teraz inny lekarz i moje obawy i bóle ma gdzieś ale już się zapisałam do innego,tylko dopiero na 05.11 także długo jeszcze.Czekam z niecierpliwością -
facebookowaja wrote:to napewno mega uczucie trzymam kciuki za Ciebie napewno wszytsko bedzie w porządku a teraz miewasz jakieś bóle?
Super, nie do opisania,aż łezka się zakręciła.A córa jak się cieszyła fantastycznie po prostu.Niestety mam, jak mnie bardziej boli to no spa 3*1 tabl i jakoś ciągnę.Żeby tylko dzidzia zdrowa była.Tak bardzo Kocham tą moją kruszynę.Uciekam już do mężusia.Dobranoc do jutra:-) -
facebookowaja wrote:Prosze powiedzcie mi czy tak miałyscie, według tego kalendarza jesli jestem w ciązy to 4 tyg , bóle podbrzusza straszne mdłosci niechec do jedzenia bo co zjem to nei db mi i cholernie mnie mdli
Ja w pierwszej ciąży mega bóle i dużo jadłam.Brałam luteinę na podtrzymanie.Teraz w drugiej jakoś w takim terminie jak Ty zawroty głowy,kołatanie serca i mdłości. -
Aniuleczka.U mnie też wyystępują kołotania Serca .Właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży:) pierwszy test nie wykazał nic ani plus ani minus drugi na czczo lekka bladą drugą kreseczkę tak czułam że coś ssię wydarzyło.
galaretowaty mętny śluz już od zapłodnienia-do dziś
temp.37,2
objawy choroby(katar, kaszel)
nocne podjadanie i pobudki ( zawsze przesypiałam cała noc)
a teraz? 2 lub 3 razy na siusiu a przy okazji wita mnie lodówkaAniu_leczka lubi tę wiadomość
Cytrynka -
hej, ja dop 4t3d. Bole glowy, zawroty glowy,bolące piersi i bol brzucha-taki ciagnacy do dolu
dziwne sny i pobudki w nocy,i tem 37,1
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2015, 20:27
malacytrynka, Aniu_leczka lubią tę wiadomość
-
malacytrynka wrote:Aniuleczka.U mnie też wyystępują kołotania Serca .Właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży:) pierwszy test nie wykazał nic ani plus ani minus drugi na czczo lekka bladą drugą kreseczkę tak czułam że coś ssię wydarzyło.
galaretowaty mętny śluz już od zapłodnienia-do dziś
temp.37,2
objawy choroby(katar, kaszel)
nocne podjadanie i pobudki ( zawsze przesypiałam cała noc)
a teraz? 2 lub 3 razy na siusiu a przy okazji wita mnie lodówka
Potem będzie tylko lepiej.Mnie teraz sporadycznie brzuszek boli,dziś takich mdłości rano dostałam,że niewiele brakowało a kibelek byłby grany.I w nocy jak wstaję to tak mnie piersi ciągną jak bym zakwasy miała.Ogólnie ok:-)malacytrynka lubi tę wiadomość
-
Effa wrote:hej, ja dop 4t3d. Bole glowy, zawroty glowy,bolące piersi i bol brzucha-taki ciagnacy do dolu
dziwne sny i pobudki w nocy,i tem 37,1
Musimy cierpliwie znosić nasze dolegliwości bo będziemy miały najpiękniejsze nagrody jakie można sobie wyobrazić
malacytrynka lubi tę wiadomość
-
Dziś mam wizytę u Gin. mam nadzieję że jest wszystko ok Piersi Mnie nic a nic nie bolą tylko są strasznie ciężkie ,przed @ zawsze miałam bardzo bolące sutków dotknąć nie mogłam a teraz nic brzuch napuchnięty jakbym się kapusty najadła hehe i wiecie co ? nigdy w to nie wierzyłam ale węch na prawdę się wyczula i nie za specjalnie się w to wczuwałam po prostu czuję !
Aniu_leczka lubi tę wiadomość
Cytrynka