Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaL wrote:Dziewczyny kiedy wyszedł Wam pozytywny test?
U mnie brak @,powinna być 16eho,17ego najpóźniej i nic.Cykle jak w zegarku.
Jednak dziś test negatywny
U mnie też tak AgaL miałam dostać 17 najpóźniej miesiączkowałam już od dłuższego czasu jak w zegarku a tu 2 dni i nic ;/ test niegatywny -
U mnie @ przyszła...
we wtorek robię zatem badania, całą masę z krwi. A miałam nadzieję, że się udało i finansowo i psychicznie będę już spkojna.
Powodzenia wszystkim czekającym na @, żeby Was nie znalazła!Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualny
-
wannahaveababy wrote:Ja tez w Anglii. Tutaj nikt z moich znajomych o becie nie slyszal. Troche zacofanie pod tym wzgledem tu jest. A moze wiaze sie to z iloscia mieszkancow-jakby kazdy chcial to by nie podolali wiec lepiej nawet nie wspominac ze takie badanie istnieje. Ja na razie czekam juz dwa tygodnie zeby mnie w ogole do lekarza pierwszego kontaktu zapisali zeby jakies skierowanie dostac
a jak jest właśnie teraz do tego ogólnego jakie dokumenty wystarczą bo różnie mi tu ludzie mowią ;/ -
wannahaveababy wrote:Ja juz tutaj jestem dlugo i mialam lekarza ale zmienilam adres i musze sie przerejestrowac i tak czekam i czekam. Juz nie pamietam jakie dokumenty wymagali przy pierwszej rejestracji ale i tak pewnie teraz wszystko sie zmienilo. A ty tutaj od niedawna jestes?
tak ja tu dopiero od 5 tygodni ;/