X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dużo mam symptomów, zauważyłam. Kamil zawsze mówił że chciałby mieć dzieci. Na razie czekamy :)

konieczna
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie kazdy wynik bedzie dobry :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:25

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już bym chciała być mamą:) kiedyś naprawdę wzbraniałam się. Zabezpieczalam. A teraz to było by najlepsze co może mi się zdarzyć. A twoja ciąża w jakim wieku? ;)

konieczna
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rocznik 87.
    Ja tez długo sie wzbraniałam ale kiedy zaczełam chciec i starac sie to udalo sie w pierszym cyklu:)
    Teraz aby wszytsko bylo dobrze z zyciem ktore sie we mnie pojawiło <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:27

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I W którym tygodniu/miesiącu ciąży jesteś?

konieczna
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na dole jest napisane w kazdym moim poscie :)
    6 tydzien/2-gi miesiac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:33

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu kłucie w podbrzuszu :( po prawej stronie. Mocno :(

konieczna
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki, nie zauważyłam, korzystam z telefonu i strasznie malutkie literki :P ciapa że mnie :D

konieczna
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma problemu :) Jak zrobisz test daj znac :)

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniecznie :D nie mogę się już doczekać :* gorzej jak rano wstane, a tutaj okres :<

konieczna
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wariuje cykle mam 28 dniowe, 23 pazdziernika pojawilo mi sie plamienie takie barwiace sluz na brązowo (myslalam ze to @ przyszla tydzien wczesniej ale bylo tego baardzo malo i minelo po 2 dniach). Jak myslicie moglo byc implantacyjne? Dzis powinnam dostać @ ale jej nie widac. Z mężem staramy sie 2 cykl takze nie chce sie nakrecac. Jutro zrobie test oby sie udalo. chociaz bole brzucha mam takie jak na @. dodam jeszcze ze ostatnia@ mialam 1 pazdziernika do 5

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:00

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynia wrote:
    Ja tez wariuje cykle mam 28 dniowe, 23 pazdziernika pojawilo mi sie plamienie takie barwiace sluz na brązowo. Dzis powinnam dostać @ ale jej nie widac. Z mężem staramy sie 2 cykl takze nie chce sie nakrecac. Jutro zrobie test oby sie udalo

Jak widzisz ja sama jestem początkująca :P chociaż jeden dzień się dopiero okres spóźnia. Zmierz temperaturę :)

konieczna
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to cos da bo jestem lekko przeziebiona i moze wyjsc zafałszowany wynik. Chyba. Zreszta nigdy nie mierzylam. Jak sie nie uda to od nastepnego cyklu juz zaczne :)

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to strasznie kłuje. Po prawej stronie podbrzusze. W dzień cały brzuch. A teraz właśnie tylko ta jedna strona. Teraz na serio mnie strasznie mdli. Nie wiem czy uroiłam sobie to wszystko. Ale chce być mamusia :*

konieczna
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tez sie boje ze to urojenia. Fajnie ze dziewczyny sie tu wspieraja bo samemu mozna zwariowac :) Konieczna a kiedy test robisz?

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tynia wrote:
    Ja tez wariuje cykle mam 28 dniowe, 23 pazdziernika pojawilo mi sie plamienie takie barwiace sluz na brązowo (myslalam ze to @ przyszla tydzien wczesniej ale bylo tego baardzo malo i minelo po 2 dniach). Jak myslicie moglo byc implantacyjne? Dzis powinnam dostać @ ale jej nie widac. Z mężem staramy sie 2 cykl takze nie chce sie nakrecac. Jutro zrobie test oby sie udalo. chociaz bole brzucha mam takie jak na @. dodam jeszcze ze ostatnia@ mialam 1 pazdziernika do 5

To plamienie jest najgorsze bo nie wiadomo co przyniesie! Ja dzis zaczelam plamic Wieczorem poszlam do lekarza.
    Mnie sie udalo w pierwszym cyklu co bylo dla mnie i meza mega niespodzianka! A bole podbrzusza w ciazy sa częstym objawem bo rosnie macica.

Daj znac jak jutro bedziesz testowac :)
    Choc moim zdaniem domowe testy nie zawsze sie sprawdzaja u mnie dlugo byl negatyw a bylam w ciazy. Najlepsze jest badanie z krwi beta hcg daje pewnosc w 100%

ma6n13bx3stfpcr8.png
  • MrsKonieczna Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam trochę o tym i właśnie w każdym artykule piszą że temperatura ciała utrzymuje się powyżej 37°. Może to trochę dziecinne Ale ja zainstalowalam sobie kalendarzyk małżeński w tel. Staram się codziennie mierzyć temp ciała i pisać wagę. Właśnie różne uwagi na temat śluzu i wgl też uwzgledniam czy też swoje nastroje objawy. Wiem mniej więcej kiedy mam owulacje. Praktycznie wszystko. I właśnie temp zawsze miałam podwyższona w czasie owulacji. Ale teraz ani nie jestem przeziebiona ani nic a takie objawy.

konieczna
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno dam znac co i jak. Troche mnie martwi ze nie mam innych objawów. Czytalam ze wiele dziewczyn ma bóle piersi itp. U mnie zupełnie nic poza tym plamieniem i może jeszcze tym, że mi się od kilku dni caly czas odbija

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • Tynia Koleżanka

Wysłany: 29 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MrsKonieczna wrote:
    Może to trochę dziecinne Ale ja zainstalowalam sobie kalendarzyk małżeński w tel.
    tez taki mam :)

w5wqroeq2pmwko7d.png
  • Kamila ;) Autorytet

Wysłany: 29 października 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalendarzyk jest super i przydany :) ja juz zmieniłam na kalendarz ciazy :) niektóre apki sa super!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:18

MrsKonieczna, pogodynka172203 lubią tę wiadomość

ma6n13bx3stfpcr8.png
‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ