Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
rocznik 87.
Ja tez długo sie wzbraniałam ale kiedy zaczełam chciec i starac sie to udalo sie w pierszym cyklu:)
Teraz aby wszytsko bylo dobrze z zyciem ktore sie we mnie pojawiłoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 21:27
-
Ja tez wariuje cykle mam 28 dniowe, 23 pazdziernika pojawilo mi sie plamienie takie barwiace sluz na brązowo (myslalam ze to @ przyszla tydzien wczesniej ale bylo tego baardzo malo i minelo po 2 dniach). Jak myslicie moglo byc implantacyjne? Dzis powinnam dostać @ ale jej nie widac. Z mężem staramy sie 2 cykl takze nie chce sie nakrecac. Jutro zrobie test oby sie udalo. chociaz bole brzucha mam takie jak na @. dodam jeszcze ze ostatnia@ mialam 1 pazdziernika do 5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:00
-
Tynia wrote:Ja tez wariuje cykle mam 28 dniowe, 23 pazdziernika pojawilo mi sie plamienie takie barwiace sluz na brązowo. Dzis powinnam dostać @ ale jej nie widac. Z mężem staramy sie 2 cykl takze nie chce sie nakrecac. Jutro zrobie test oby sie udalo
Jak widzisz ja sama jestem początkująca chociaż jeden dzień się dopiero okres spóźnia. Zmierz temperaturękonieczna -
Tynia wrote:Ja tez wariuje cykle mam 28 dniowe, 23 pazdziernika pojawilo mi sie plamienie takie barwiace sluz na brązowo (myslalam ze to @ przyszla tydzien wczesniej ale bylo tego baardzo malo i minelo po 2 dniach). Jak myslicie moglo byc implantacyjne? Dzis powinnam dostać @ ale jej nie widac. Z mężem staramy sie 2 cykl takze nie chce sie nakrecac. Jutro zrobie test oby sie udalo. chociaz bole brzucha mam takie jak na @. dodam jeszcze ze ostatnia@ mialam 1 pazdziernika do 5
To plamienie jest najgorsze bo nie wiadomo co przyniesie! Ja dzis zaczelam plamic Wieczorem poszlam do lekarza.
Mnie sie udalo w pierwszym cyklu co bylo dla mnie i meza mega niespodzianka! A bole podbrzusza w ciazy sa częstym objawem bo rosnie macica.
Daj znac jak jutro bedziesz testowac
Choc moim zdaniem domowe testy nie zawsze sie sprawdzaja u mnie dlugo byl negatyw a bylam w ciazy. Najlepsze jest badanie z krwi beta hcg daje pewnosc w 100% -
Czytałam trochę o tym i właśnie w każdym artykule piszą że temperatura ciała utrzymuje się powyżej 37°. Może to trochę dziecinne Ale ja zainstalowalam sobie kalendarzyk małżeński w tel. Staram się codziennie mierzyć temp ciała i pisać wagę. Właśnie różne uwagi na temat śluzu i wgl też uwzgledniam czy też swoje nastroje objawy. Wiem mniej więcej kiedy mam owulacje. Praktycznie wszystko. I właśnie temp zawsze miałam podwyższona w czasie owulacji. Ale teraz ani nie jestem przeziebiona ani nic a takie objawy.konieczna