Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po test lecę jutro i rano zrobię jeden. I kolejny wieczorem. Trzeba się wspierać. Mnie też przez dwa tygodnie nic nie było. Zaczęło się w tamtym tyg bólem brzucha. Tylko jeszcze nie wiem czy to ciąża. Teraz strasznie piersi zaczęły mnie boleć. Zwłaszcza prawa. Muszę jeszcze zmierzyć temperaturękonieczna
-
Aplikacja naprawdę świetna polecam. Trzeba się wspierać. Opisywać swoje przeżycia, symptomy, oznaki. Mi się też wydawało ze dużo wiem a tutaj proszę. Mój mężczyzna zamiast umyć swojego rycerza wytarl go tylko ręcznikiem papierowym i teraz muszę wam przekazać dalej Co się ze mną dzieje
Tynia lubi tę wiadomość
konieczna -
Tynia wrote:Ale jak wyjdzie jedna kreseczka to sie chyba poplacze. Strasznie mnie nakręciło to plamienie. Ciekawe na ile % zwiastuje ono ciąże. Nigdzie nie znalazłam info na ten temat
Nie dziwię ci się bo mam to samo. Niby we wszystkich artykułach podają plamienie jako objaw ciąży. To pewnie sporo %konieczna -
Teraz tak mówisz o tym plamieniu a ja nie wiem jak to już było. Wiem że miałam bardzo intensywny śluz. Zawsze miałam sucho, nawet nie musiałam używać wkładek bo nie czułam dyskomfortu. A wiem ze przez trzy dni miałam bardzo obfity śluz. Tylko nie pamiętam już koloru. Teraz właśnie cały czas mam uczucie mokrosci Ale śluz jest taki lepki bialykonieczna
-
ja gdzies czytalam ze taki mlecznobialy sluz jest wczesna oznaką ciazy. Ale specem nie jestem i diagnozowac nie bede. Trzymam kciuki oby sie nam udalo Ja nigdy nie mialam takiego plamienia, zdziwilam sie ale nie mialam czasu sprawdzic bo sie przeprowadzamy z mezem. Totez zainteresowalam sie tym dopiero dzisiaj jak okres mi sie zaczął spóźniac no i to denerwujące odbijanie sie. Moze jeszcze troche mnie mdli ale ignoruje to (pewnie sb to wmówilam )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 22:37
-
No to odbijanie się jest najgorsze. Trochę obrzydliwe bo co zjem to czuje że stoi mi w gardle. I to latanie na kibelek. Ja to wzdęcia mam.często puszczam bąki nie wiem czy to normalne, Ale staram się opisać wszystko jak najdokładniej.konieczna
-
Dokładnie to samo myślałam, ale jak już dziewczyny pisały ze to może być ciąża to się mega nakrecilam nie chce się jutro rozczarować. Obym rano nie obudziła się z okresem
Ciekawe jak to jest z tymi mdłościami. Jak się objawiają te wmawiane i te prawdziwe z drugiej strony mdłości są Ale jeszcze ani razu nie wymiotowalam. To nie wiem.konieczna -
MrsKonieczna wrote:Ciekawe jak to jest z tymi mdłościami. Jak się objawiają te wmawiane i te prawdziwe z drugiej strony mdłości są Ale jeszcze ani razu nie wymiotowalam. To nie wiem.