Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny!
Jestem tutaj nowa i mam pytanie
Od niedawana postanowilismy z mezem starac sie o dziecko.
Ostatni okres zaczal mi sie 27.listopada.
Od jakiegos tygodnia bardzo jestem Senna, odrzuca mnie czasem od kawy (zwlaszcza popoludniu), jestem palaczka (ale dziwnie sie czuje po zapaleniu - tez jakby mnie odrzuca), i mam bole podbrusza, jakbym mocniej czula jajniki. Czasami dostaje tez w ciagu dnia lekkie mdlosci (takze rano). Okres powinnam miec za okolo tydzien.
Robilam juz kilka dni temu dwa testy ale wyszly negatywne...
Czy moga to byc objawy ciazy? Czy ktoras z was tak miala na samym poczatku??
Prosze o rade - bardzo bym sie cieszyla, gdybym mogla zrobic niespodzianke mezowi na SwietaAnia -
Dalile wrote:Dziś na aplikatorze do luteiny zauważyłam brązowy śluz. Strasznie się boje ze to koniec.... O 15:30 mam lekarza. Pomodlcie się za Kropka proszę.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Dalile spokojnie, ja też miałam brązowe krwawienie w 13 tygodniu, bo wydawałoby się, że najgorsze mam za sobą. Pojechałam do lekarza, zrobił mi usg i wszystko ok, nie znalazł przyczyny plamienia. Do luteiny dał mi na tydzień jakiś lek 3X1 tabletce, a już następnego dnia od wizyty wszystko ustało. Spokojnie, będzie dobrze.
-
Dalile wrote:Bąbel w porządku. 19.6 mm serce bije. Lekarz mówi ze to chyba naczynko było. Oszczędzać się i nie panikować. Za tydzień planowa wizyta.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
u mnie wizyta 23-go ciekawe jak tam sie ma nasz maly duzy hehe poki co mamy sie dobrze (troche lubimy mamie poprzeszkadzac w snie jak sie polozy i juz swiatla pogaszone hehe) maly sie cieszy ze coraz wiecej 'kolegow/kolezanek' z forum bedzie mial pozdrowienia dla wszystkich fasolkowych i staraczek
ania181111 lubi tę wiadomość
-
Jak mi się ten tydzień wlecze. Mam wrażenie że wszyscy się juz domyślają. A dzis prawie wygadalam się przyjaciółce jak opowiadała jak jej szwagierka w tym samym etapie ma objawy to juz chciailam mówić ze mam tak samo. Byle do piątku.
taka ja lubi tę wiadomość
-
Witajcie przyszłe mamusie
Jestem świeżynką i mam nadzieje ze jakoś sie odnajdę a Wy mi jakoś pomożecie
ja mam pierwsza wizytę 22 grudnia, tydzień spóźnia mi sie @, 3 tesciory z II kreseczkami są, no ale nikomu nic nie mówię, nawet MĘŻULKOWI Moj R. uwielbia święta BN więc pomyślałam że fajnie bedzie zrobić mu taką niespodziankę własnie w Wigilię
Martwi mnie jednak to, że sie przyziębiłam, boję sie przyjmować jakiekolwiek leki wiec działam domowymi sposobami...
Czy któraś z Was też miała/ma taki problem? Czy to żle wpłynęło na dzidziusia? -
a jeśli chodzi o pierwsze objawy to przede wszystkim częste wizyty w WC z siusiuaniem no i Piersi.... o matko kochana jak bolą, podbrzusze kilka dni ćmiło... i okropne nerwy... wszystko doprowadza mnie do szału... zmęczenie choć nie mam męczącej pracy, dziś obudziły mnie mdłości ale poźniej sie uspokoiło...
-
Agsha wrote:Chyba się żegnam...
9dpo 12.12. - beta 11.4
11dpo 14.12 - beta 43.7
13dpo 16.12 - beta 106
14dpo 17.12 - beta 134.....
Kochana robiłaś betę dzień po dniu ostatnio, ona potrzebuję czasu żeby urosnąć min 48 godztaka ja lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz