Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana ja już pisałam nie robi sie bety codziennie, zrób jutro i porównaj z 16, albo idź za 2 dni.
Kochana tutaj każda się leczyła, ja straciłam 3 dzieci, uwierz bardzo boję się nawet nie wiesz jak bardzo, ale staram się wierzyć.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Agsha wrote:No wiem ale przyrosła 28.. Niech nawet nie zacznie spadać a teraz w 24h przyrośnie kolejne 28...to ...? Dalej dramat.
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
mamuusia wrote:Witajcie przyszłe mamusie
Jestem świeżynką i mam nadzieje ze jakoś sie odnajdę a Wy mi jakoś pomożecie
ja mam pierwsza wizytę 22 grudnia, tydzień spóźnia mi sie @, 3 tesciory z II kreseczkami są, no ale nikomu nic nie mówię, nawet MĘŻULKOWI Moj R. uwielbia święta BN więc pomyślałam że fajnie bedzie zrobić mu taką niespodziankę własnie w Wigilię
Martwi mnie jednak to, że sie przyziębiłam, boję sie przyjmować jakiekolwiek leki wiec działam domowymi sposobami...
Czy któraś z Was też miała/ma taki problem? Czy to żle wpłynęło na dzidziusia?
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Agsha wrote:Ale pewnie znasz ten ból kiedy nie wychodzi...
Znam, uwierz mi o tą ciążę też długo się starałam, bo po 3 poronieniu mój organizm zastrajkował, cykl stymulowany, i tak naprawdę nie powinnam być w ciąży, dostałam leki na kolejną stymulację,bo jajeczka nie chciały urosnąć, a poprzednio wogóle jajniki były puste, ale Bóg chciał inaczej.
Kochana musisz uwierzyć. Nie każda ciąża kończy się poronieniem, bo by nikogo nie było.taka ja lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Agsha wrote:Wiem...
To miały być takie piękne Święta...
A skąd wiesz, że nie będą? dlaczego zakładasz najgorsze????????????
Tak naprawdę ważniejsze od bety jest usg, dlatego nie zakładaj najgorszego.
Stres to żadna witaminka dla Fasolki.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Dziewczyny co na mdłości? nie mogę prawie nic jeść wszystko wywołuje u mnie odruch wymiotny
Nie pochwaliłam się Wam. We wtorek byłam na pierwszym usg, widziałam i słyszałam serduszko, a Cudziak ma 8,71mmtaka ja lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Wiem, ale przejrzałam dużo postów tu i dużo blogów i ZAWSZE jak był wolny przyrost to za kilka dni były smutne wieści. ZAWSZE Ani jednej pozytywnej historii tego typu nie znalazłam....Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Nie czytaj takich rzeczy teraz, bedziesz tylko nie potrzebnie się stresować!
Każdy organizm jest inny i nie ma co się porównywać do innych.
Poza tym nie zakładaj, że coś jest nie tak, bo już pisałyśmy, że nie robi się bety codziennie i tak naprawdę nie masz porównania, bo wynik z 17 można uznać za nieważny.Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Dziewczyny co na mdłości? nie mogę prawie nic jeść wszystko wywołuje u mnie odruch wymiotny
Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Tynia wrote:Mi pomagaja zupy goraca woda z cytryna albo pigwa. A i zauwazylam ze fajnie cos przegryzc wtedy mi sie poprawia. Niektorym pomaga tez imbir ale ja nienawidze zapachu i smaku wiec w formie naparu czy herbaty tez by nie przeszedl
Zupy u mnie wywołują odruch wymiotny... herbata z imbirem i cytryną tylko na chwilę.
Po zjedzeniu nie jest lepiejMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Dziewczyny po co wy się tak dołujecie, trzeba być dobrej myśli. Ja się starałam 16 miesięcy to cud że się udało bo byłam pewna że nigdy nie zajdę. Teraz nie powiem mam obawy że coś się stanie, ale staram się do nich nie dopuszczać.
Po co wywoływać wilka z lasu, nakręcać się. Grunt to pozytywne myślenie, musicie wierzyć że się uda że wszystko skończy się dobrze.
Ja chodzę ciągle uchachana choć wszystko mnie wkur*** że mało bym ludzi nie pozabijała!Martynka30 lubi tę wiadomość
-
Martynka30 wrote:Dziewczyny co na mdłości? nie mogę prawie nic jeść wszystko wywołuje u mnie odruch wymiotny
Nie pochwaliłam się Wam. We wtorek byłam na pierwszym usg, widziałam i słyszałam serduszko, a Cudziak ma 8,71mm
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]