Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:oooo jak fajnie też bym w głębi duszy chciała chłopca a Wy na dziewczynkę liczyliscie bardziej ?
ja chcialam dziewczynke, maz chlopca no i chlop jest ale szczerze to najwazniejsze dla nas zeby sie urodzilo zdrowe a co tam reszta -
Dzien przed testem ciążowym mialam taką straszną ochotę na czekolade, że zjadłam polowe tej wielkiej milki. Teraz raz mam ochote na czekolade a raz na zupe ogórkową i wedlug usg u mnie chłopak xD
taka ja, Paula1991 lubią tę wiadomość
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Ja dzisiaj i wczoraj zjadłam prawie całą sałatkę jarzynową u mojej mamy. Na szczęście nie dali tam tony cebuli Ale jak ją jadłam to ogórek kiszony wybitnie się wyróżniał , był zbyt kwaśny. Moja siostra powiedziała że nie jestem obiektywna bo ona tego ogórka nawet nie czuła.
-
Ania_1986 wrote:Ja dzisiaj i wczoraj zjadłam prawie całą sałatkę jarzynową u mojej mamy. Na szczęście nie dali tam tony cebuli Ale jak ją jadłam to ogórek kiszony wybitnie się wyróżniał , był zbyt kwaśny. Moja siostra powiedziała że nie jestem obiektywna bo ona tego ogórka nawet nie czuła.
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ania181111 wrote:no właśnie ! Ja też właśnie będę na swieta przyzadzala potrawy i już się boję ... bo mam takie smaki ze masakra albo mi czegoś za dużo albo za mało i bądź tu mądry i dopasuj się do wszystkich;) jak naprawdę czasami nie wiem co czuję jechałam do domu na swieta i zrobiłam sobie na drogę dwie kanapki :jedna z szynką drugą z Nutellą I zajadam ta z szynką i myślę sobie :dobra ta nutella tylko jakaś slonawa:P patrzę a tam szynka:P ! Tak mam smaki zmienione tak że jak ja im zrobię potrawy na wigilie to hohoho
Ja tylko barszcz muszę jeszcze zrobić to może ktoś go zje
-
Ania_1986 wrote:Mój Mąż mówi ze czuje ze będzie chłopak. A z kolei moja mama mówi ze będzie dziewczyna bo mnie bierze na słodkie. To się w ogóle sprawdza?
NIEEE to sie nie sprawdza sprawdza sie tylko potwierdzone min 2 razy USGolcia_2209 lubi tę wiadomość