Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:Noo przynajmniej tak słyszałam że to nie prawda że slodkie - dziewczyna, kwaśne - chłopiec . Mam dzis tak leniwy dzień ze szok :p
w 1 ciązy jadłam duzo słodyczy i chipsów, teraz w ogóle nie mogę patrzeć na słodycze, tylko kwaśne, odrzuciło mnie od moich wielu ulubionych rzeczy np. czekolada, cola, kawa. ale nie wiem co będzie, czuję ze dziewczynka ale zobaczymy.... jestem w 11tcTynia lubi tę wiadomość
-
Mammija wrote:NIEEE to sie nie sprawdza sprawdza sie tylko potwierdzone min 2 razy USG
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Jestem tu nowa, ale nie ukrywam, że obserwuje Was już takiś czas.
Tak tak każda z Was chciałabym mieć dzieciątko. Okres mam regularny. Cykle 30 -31 dniowe. Ostatni okres miałam 26 listopwada. Przytulaliśmy się z chłopakiem bez zabezpieczenia 6, 8, 9 i 12 grudnia. Jakies 10 dni temu poczułam sie taka cięzka, nie wiem jak to opisac, czułam jakbym była cała spuchnieta, jakby wszystkie narzady nagle mi popuchły, wiec pomyślalam ze to moze cos z wątrobą jest nie tak badź z trzustką wiec polecialam do lekarza, zrobilam badania, wyszły rewelacyjne. Po badaniach wszystkie objawy ustąpiły. Juz 9 dzień temperatura mierzona pod pachą wynosi 37 +. Trzy dniu temu byłam z chłopakiem na zakupach , po przejechaniu sie windą tak zaczeło mi sie w głowie kręcić ze hoho, przed wczoraj po podroży krótkiej samochodem to samo, wczoraj po spaleniu papierosa juz na samym koncu brało mnie na wymioty i tak za kazdym razem. Dzis tylko raz taka sytuacja sie zdarzyla. Wczoraj po 17 znow zaczeło mi sie kręcić w głowie i tak do samiuśkiego wieczora. Na piersiach tzn dookola brodawek mam takie białe plamki, wydaje mi się wcześniej ich nie miałam. A od wczoraj boli mnie brzuch jak na okres ma przyjsc 26 grudnia. Jak myślicie jest jakiś cien szansy, że okres nie nadejdzie? -
nick nieaktualny
-
Uwaga ciotki!
Byliśmy dziś u lekarza i Bąbel ma 3 cm! wyprzedził o dwa dni swój wiek... zapowiada się kawał dziecka.
A jak machał do nas łapkami... z całych sił obiema!
Oczywiście się poryczałam.
Zapisałam się w końcu na prenatalne, mam 11.01.
Bąbel pomachaj do ciotek...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2015, 21:21
ania181111, taka ja, Paula1991, Marta_:), Gagaga lubią tę wiadomość