Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PaMi525 wrote:Kochane,te które niestety poronily, jakie były Wasze objawy? Ja wczoraj miałam plamienia i skrzepy krwi,od wczoraj temp 38,oraz ból brzucha,mięśni,głowy,stawów.
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Na tez bym już siusiala ! Rób test !
dobra wstałam właśnie łaskawie i bije do wc na teścik - ale boję się że zaś negatyw będzie ;/5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
Kochane trzymajcie kciuki..pojawilo sie plamienie zawroty glowy oslabienie..ide na szpital..tzn czekam az moj z zakupami wroci bo sama wole nie ryzykowac..fikac koziolkow nie chce"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
BlueBerry23062015 wrote:Kochane trzymajcie kciuki..pojawilo sie plamienie zawroty glowy oslabienie..ide na szpital..tzn czekam az moj z zakupami wroci bo sama wole nie ryzykowac..fikac koziolkow nie chce
Będzie dobrze
chwilowo plamienie ustalo..pojawilo sie po spacerze z psem czyli po jakims wysilku fizycznym..ale i tak na szpital ide..moze mi tam czegos brakuje? na pewno z koncem grudnia jak robilam badania ogolne to mi wykazalo znaczny brak zelaza a anemie mialam juz kilka lat temu..i mimo proby wynormywania teraz tego na pewno jakies niedobory tam sa..
Kurcze..podobno faceci chodza na szybkie zakupy a tego nie ma..ale sobota..narodowy dzien robienia zakupowo i spacerow po galeriach"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Dobrze, ze jedziesz do szpitala.
Ja na plamienia w 8 tc dostałam luteinę i przeszło. Możesz mieć za niski poziom progesteronu, ale ewentualna anemia pewnie tez nie pozostaje bez wpływu. Na pewno Cie zbadają i coś zaradzą. Trzymam kciuki! Daj znać.
Ja tez ok10 tyg miałam plamienia jak tyko za długo p ochodzilam albo coś robiłam też dostałam luteine do 12 chyba tyg brałam i jest ok do dziś wszystko ok
nick nieaktualny
-
Witajcie Kobietki,
Mam pytanko,kiedy mialyscie pierwsze usg,po którym było już wiadomo czy wszystko jest ok?
U mnie dopiero idzie 5 tydzień ciąży. Sprawdzam bhcg i progesteron.Na następny tydz. Mam omówiona wizytę ginekologiczna i zastanawiam się czy już się coś dowiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 15:54
-
Czytam Wasze wpisy i się uśmiecham sama do siebie twierdząc,że nie jestem sama w swoich objawach ciazowych: nie mogę spać-6 i pobudka,myślę,rozmyślań. Głowa pełna pytań czy wszystko będzie dobrze
Przeziębienie-smarkam jak oszalała i sapie chodząc z osłabienia :p
I poza tym ogroooooomnie szczęśliwa i rozpromieniona,że w końcu się udało i mamy swoją najukochansza krewetek w brzuszku:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2016, 16:00