Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szotka wrote:Darek, Pami - gratuluję kresek i trzymam kciuki za betę )) będzie git!
Lusia - o ja nie mogę xD bałabym się śnić jakbym tak miała xD a mi się mnóstwo rzeczy śni, w ciąży to już w ogóle - mam niegrzeczne sny, choć to chyba z wyposzczenia (póki co nie wolno mi nawet myśleć o "przytulaniu" hehe)
Ania - nie martw się ja pierwsze ruchy poczułam dopiero w 21 tc (mimo że ani nie jestem jakaś grubsza, a łożysko na tylnej ścianie), także spokojnie do 22 tc. Potem niby trzeba iść do lekarza, ale na pewno w międzyczasie będziesz miała jakieś usg i będziesz wiedziała, że wszystko jest ok dzidzia się rozszaleje, zobaczysz
Szotka co tam u Was ?Szotka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
witam Was ponownie
ja tu z walizkami i materacem do Was przychodze - czyli na dłuzej
była wizyta u lekarza (nastepna za tydzien) jest poczatek 6 tygodnia
mieszane uczucia jak cholera (oczywiscie usłyszałam ze to troche za wczesnie) ale ze kaza ciaze da sie poprowadzic i przy tej wystarczy troche bardziej uwazacSzotka lubi tę wiadomość
"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Mam pytanie do tych bardziej zaawansowanych ciężarówek . Jestem w 17tc i nie czuję jeszze ruchów dzidzi to normalne ? Bo nie wiem chyba już powinnam coś czuć ? Ehhh marwie się
Kochana pierworodki pierwsze ruchy czują zwykle około 20 tygodnia a reszta juz w 18 tygodniu. Więc jeszcze chwilka -
Szotka...ja przeszłam straszne zalamanie nerwowe...cała poprzednia ciaza wzorowo a Szymon rodzi sie w stanie bardzo złym i jest z nami tylko 24h35 minut...ja nawet nie miałam czasu sie przygotowac bo z jednego szoku po cesarce drugi szok ze Młody zmarł...
Teraz boje sie ogromnie...ale wiem ze bedzie dobrze
A moj dzidzius bedzie miec swojego Aniołka - starszego brata...
Jeszcze mi sie zdarza (dosc czesto) płakac w poduszke po Szymonku...ale zycie toczy sie dalej - brutalne to ale prawdziwe"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
-
nick nieaktualny
-
wolałabym braciszka ale mam dla siostrzyczki imię juz wybrane a tak na prawde oby wszystko było dobrze i oby Maluch był zdrowy
Szotka, taka ja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hey
a mnie od 3 dni męczą poranne mdłości (budzę się po 4 i do 5.30 spać nie mogę) do tego te piekielne humorki jak przy @ choć jestem 4 dni po, uczucie jak by mnie zalewało a to tylko śluz i dziwaczne uciski w podbrzuszu i sutki jakieś takie ciemniejsze się wydają i średnio co 30 min latam na siku męcząca co jakiś czas czkawka
Niby tyle wskazuje na ciążę ale jakoś mam stracha i nie umiem się ogarnąć by testować.
Wiem że mając @ można być w ciąży - tak było w przypadku znajomej z pracy do 4 mies ciąży miała normalne @.
Na betę nie pójdę nie mam kiedy przez prace.. 8 dzień cyklu i owu +.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2016, 20:17
5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
BlueBerry23062015 wrote:Szotka...ja przeszłam straszne zalamanie nerwowe...cała poprzednia ciaza wzorowo a Szymon rodzi sie w stanie bardzo złym i jest z nami tylko 24h35 minut...ja nawet nie miałam czasu sie przygotowac bo z jednego szoku po cesarce drugi szok ze Młody zmarł...
Teraz boje sie ogromnie...ale wiem ze bedzie dobrze
A moj dzidzius bedzie miec swojego Aniołka - starszego brata...
Jeszcze mi sie zdarza (dosc czesto) płakac w poduszke po Szymonku...ale zycie toczy sie dalej - brutalne to ale prawdziwe
Bozeee jak bardzo Ci wspolczuje;(
nawet nie wiadomo co napisać ...
Masz rację życie toczy się dalej i zobaczysz będzie dobrze[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
miałam dzis odebrac bete...przelezałam cały dzien ( w połowie przespałam) dobrze ze mój był w pracy bo by znowu marudził ze spie całymi dniami i jak facet ma zrozumiec ze to nie ja z własnej woli tylko homrony i to wszystko sprawia ze oczy sa takie ciezkie ?
bete odbieram jutro mam lekkiego stresaSzotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny