Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szotka wrote:O nie, nie strasz, że wcześniej! Ja jak na szpilkach zaciskam nogi, bo mam skurcze i szyjkę miękką i powinna być dłuższa. Jutro zaczynam 6sty tydzień leżenia plackiem.. Jesteśmy z Izką na kwiecień umówione i to tak bliżej połowy
A jakie imię dla dziewczynki miałaś? My też z chłopcem do tej pory mielibyśmy problem xD
O, dobrze, ze piszesz o promocjach w rossmanie, to ślubnego wyślę. Niech poćwiczy hehe bo na razie wszystko "samo się" kupuje i zbiera. Wózek, ze szczęścia powiększenia rodziny, kupili nam rodzice już w drugim miesiącu (neutralny zielony kolor), kołyskę dostaliśmy w prezencie ślubnym od firmy (w sumie sami sobie taki prezent wybraliśmy, żeby było coś pożytecznego) też jakoś w drugim miesiącu. No ale ona jest mała, więc pewnie za pół roku trzeba będzie jednak się łóżeczkiem zainteresować.
Gdyby nie takie prezenty, to też bym odkładała zakupy jakoś na luty/marzec.
Cieszę się, ze skompletowałam listę w aptece gemini (tylko trzeba zamówić), bo to było najmniej przyjemne - takie niekolorowe a Ty masz już część apteczną?
wlasnie tej aptecznej nie mam jeszcze, stwierdzilam ze to kupie na sam koniec. Imie dla dziewczynki to mialo byc Oliwia Zuzanna a z tym 'wczesniejszym' spotkaniem chodzi mi o to ze ja pewnie po terminie urodze.. chociaz nie ma regulySzotka lubi tę wiadomość
-
taka ja wrote:wlasnie tej aptecznej nie mam jeszcze, stwierdzilam ze to kupie na sam koniec. Imie dla dziewczynki to mialo byc Oliwia Zuzanna a z tym 'wczesniejszym' spotkaniem chodzi mi o to ze ja pewnie po terminie urodze.. chociaz nie ma reguly
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Witam Was serdecznie!
Jestem tutaj nowa.
Staramy sie z mężem o dzidziusia. Czytam duzo Waszych postow tutaj o ciazy i jej objawach. Juz powoli do glowy dostaje przez to. Zdecydowalam sie dolaczyc do was. Mam teraz okres dostac. Od wczoraj boli mnie brzuch podobnie jak jak na @. Ale naarazie brak.... Pisalyscie ze zdarzały sie Wam takie objawy wczesnej ciazy. Mam nadzieje ze to wlasnie jest to. Zrobie test jutro jak nie doostane nadal @. Trzymajcie kciuki.Szotka, taka ja lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry jak tam się czujecie ? U mnie pogoda straszna i samopoczucie też dzięki tej pogodzie:/ jak tam dziewczyny które testuja?:)trzymam kciuki
Moja wyprawka się powiększa coraz bardziej hehe.
Mam dziwne smaki i zachcianki :)dziś fasolka[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
PaMi525 wrote:Hej ja jeszcze trzy dni do testu ale coś czuję, że to nie tym razem, znowu:(
co miesiąc mialam objawy ciążowe przed@ i tak naprawdę trochę odpuscilam później bo sobie myślę AAAA co będzie to będzie trudno i udało się i w życiu bym nie pomyslala ze to ciaza tylko ze @się zbliża w końcu gdy się spoznial (a często lubił się spozniac) od niechcenia zrobiłam testy (dwie sztuki kupiłam ) i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam kreski I to już dość wyraźne A test po pracy robiłam tak wieczorem z ciekawości i powiem Wam że nie ma co się nakrecac bo szkoda nerw- czekać jak się okres spóźnia i dopiero robić test
Aniu ja miałam tak samo jak Ty. W tym miesiącu co zaszłam to miałam nastawienie że w tym miesiącu co na pewno nic z tego.
Ale zawsze wszyscy mówili żeby odpuścić to zajdę. Tylko łatwo mówić gorzej zrobić jak się tak pragnie tej dzidzi.taka ja lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Aniu ja miałam tak samo jak Ty. W tym miesiącu co zaszłam to miałam nastawienie że w tym miesiącu co na pewno nic z tego.
Ale zawsze wszyscy mówili żeby odpuścić to zajdę. Tylko łatwo mówić gorzej zrobić jak się tak pragnie tej dzidzi.
Ja odpuscilam bo już nie miałam siły ... bo nic i tak z tego nie wychodziło i wtedy się udało
I doczekalam się I wierzę też w to ze jest coś na górze co czuwa nad nami żeby dac nam małego anioleczka do naszego brzuszka w takim momencie gdzie nie będziemy się tego spodziewać
W tym roku zmarła moja babcia i zaraz po tym zaszlam w ciążę i moja mama mi powiedziala tak : " pamiętasz co babcia zawsze powtarzała? Ze trzeba zrobić miejsce nowym członkom rodziny i odejść z tego świata " ehhh ja wierzę w takie rzeczy - coś w tym musi być
Cześć dziewczyny
U mnie bez zmian. Jajniki, piersi itd.
Jednak wczoraj obudził mnie ostry tępy ból podbrzusza.
Trochę mnie to przestraszyło. Stwierdziłam, że nie będę czekać tylko umówiłam się na jutro do gin, żeby sprawdziła czy wszystko jest ok.
Może od razu odwaze się zrobić betę..
Łapią mnie jakieś złe przeczucia -
Pierwszymi objawami, że dzieje się ze mną coś nie tak i dały mi do myślenia było pojawienie się zajada w kącikach ust (nigdy ich nie miałam) i krew z nosa przy smarkaniu ;p o ile to moze być objaw ciaży, później to co raz bardziej bolące piersi no i już potem pozytywny test.
http://www.photoblog.pl/xunacancionx -
PaMi525 wrote:Darek, a to jeszcze bety nie robiłaś?
Niee. Nie robiłam.
Mam jeszcze 2 dni do @. Postanowiłam, że wytrzymam. Za bardzo bym się chyba zawiodła gdyby wyszła negatywnie.
A jak po prostu przyjdzie @ to jakoś przeżyję...
Nie wiem już co myśleć o tym moim bólu Mam nadzieję, że okaże się to naszym małym kropkiem wtedy to może mnie boleć nawet do końca! -
ania181111 wrote:No dokładnie wiem o czym mówisz ciężko jest odpusic
Ja odpuscilam bo już nie miałam siły ... bo nic i tak z tego nie wychodziło i wtedy się udało
I doczekalam się I wierzę też w to ze jest coś na górze co czuwa nad nami żeby dac nam małego anioleczka do naszego brzuszka w takim momencie gdzie nie będziemy się tego spodziewać
W tym roku zmarła moja babcia i zaraz po tym zaszlam w ciążę i moja mama mi powiedziala tak : " pamiętasz co babcia zawsze powtarzała? Ze trzeba zrobić miejsce nowym członkom rodziny i odejść z tego świata " ehhh ja wierzę w takie rzeczy - coś w tym musi być
Aniu ja dokładnie tak samo myślę z tym miejscem. Dlatego też bałam się że jak zajdę to mojej babci coś będzie ale na szczęście babcia zdrowa i podwójnie szczęśliwa bo moja kuzynka tez w ciąży. Ale jak się okazało to u nas w rodzinie zmarły dwie ciotki takie dalsze. Wiec wszystko się zgadza z naszymi teoriami. -
darek wrote:Niee. Nie robiłam.
Mam jeszcze 2 dni do @. Postanowiłam, że wytrzymam. Za bardzo bym się chyba zawiodła gdyby wyszła negatywnie.
A jak po prostu przyjdzie @ to jakoś przeżyję...
Nie wiem już co myśleć o tym moim bólu Mam nadzieję, że okaże się to naszym małym kropkiem wtedy to może mnie boleć nawet do końca!
To tak jak u mnie dwa dni pozostałyBędzie dobrze musi być dobrze -
darek z tymi testami to jest różnie ja dopiero 7 dni po spodziewanej @ miałam dwie kreski więc na pewno nawet jak wyjdzie 1 to nie ma od razu się co poddawać, tylko po jakimś czasie ponownie sprawdzić. U mnie to było śmiesznie, bo test mówił NIE, objawów nie było (tylko wzdęcia ale to był okreś świąteczno-noworoczny, więc uznałam że to efekt wiecznego przejedzenia i zmiennej diety), ale przeczucie mówiło mi, że jestem na pewno - nawet śniło mi się, przed pierwszym testem, że wyjdzie negatywny, a tak naprawdę będę w ciąży
Szotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny
moja druga kreska na tescie tez była bledsza ale jutro mam pierwsza wizyte u lekarza wiec zobaczymy czy test sie nie mylił jesli lekarz potwierdzi zawitam tu na dłuzejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2016, 21:47
Szotka lubi tę wiadomość
"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
nick nieaktualny
-
BlueBerry trzymam kciuki i daj koniecznie znać co i jak
Jestem ciekawa co Ci lekarze nam jutro powiedzą
Lusia mi się śniło ostatnio, że mi 3 kreski wyszły na teście. Więc strach się bać
Szotka mój by zawału dostał jakbym go obarczyła takim obowiązkiemSzotka lubi tę wiadomość