Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_1986 wrote:Prawda? A jak w wyszukiwarke wpiszesz "Baby Dress Romper" lub "vintage baby dress dots"
to dopiero piękne rzeczy można pooglądać
Ja jak nie znajde tego czego szukam w sklepach to będę do krawcowej szła ale zobaczymy co bedzie, choć cos czuje że chłopak
Oj... chciałabym już byc pewna płci -
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Tak jak napisała Ania. Ja najpierw założyłam sobie konto na stronie rossmana, potem mąż w rossmanie poprosił o kartę rabatową "rossnę" i tę kartę później po zalogowaniu na swoje konto aktywujesz w opcji "aktywuj kartę" i masz. Startuje się chyba z 3% zniżki, a jak zrobisz już zakupy, to zniżka jest większa przez miesiąc czy jakoś tak i tak w kółko. W każdym razie, wszystkie znane mi mamuśki polecają
Szotka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Tak jak napisała Ania. Ja najpierw założyłam sobie konto na stronie rossmana, potem mąż w rossmanie poprosił o kartę rabatową "rossnę" i tę kartę później po zalogowaniu na swoje konto aktywujesz w opcji "aktywuj kartę" i masz. Startuje się chyba z 3% zniżki, a jak zrobisz już zakupy, to zniżka jest większa przez miesiąc czy jakoś tak i tak w kółko. W każdym razie, wszystkie znane mi mamuśki polecają
Tak to czytałam tylko nigdzie nie pisało gdzie dostać tą kartę i jak. No i tam są dwa statusy: "jestem rodzicem" i "spodziewam się dziecka" czy jakoś tak.
W każdym razie dziękuję za pomocSzotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyco do kart rossnę to ja już mam od około roku chociaż wtedy w ciąży nie byłam. przez ten czas to w Rossmannie na ta kartę kupowałam oliwkę dla dzieci (dla mnie najlepszy produkt dla pielęgnacji skory) oraz chusteczki nawilżone dla dzieci (najlepszy produkt do demakijażu) wiec już jakieś większe zniżki już mam naliczone.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Znowu ja. Jak się czujecie?
Ja mam nadal kilka dni do @. A od wczoraj doszły mi mdłości... Ciągle kłują jajniki. Piersi bolą... Mam nadzieje, że @ nie przyjdzie.
Zastanawiam się tylko czy warto już robić test skoro organizm wyrzuca takie objawy
Jeszcze jedno pytanie. Miała któraś z Was tak, że nie mogła spać? Ja się budzę ciągle w nocy i mniej więcej od 6 już oczy jak 5 zł i koniec spania
Pozdrawiam Was cieplutko!