Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
darek wrote:Cześć dziewczyny
Znowu ja. Jak się czujecie?
Ja mam nadal kilka dni do @. A od wczoraj doszły mi mdłości... Ciągle kłują jajniki. Piersi bolą... Mam nadzieje, że @ nie przyjdzie.
Zastanawiam się tylko czy warto już robić test skoro organizm wyrzuca takie objawy
Jeszcze jedno pytanie. Miała któraś z Was tak, że nie mogła spać? Ja się budzę ciągle w nocy i mniej więcej od 6 już oczy jak 5 zł i koniec spania
Pozdrawiam Was cieplutko!
U mnie z tym spaniem podobnie, zasypiam szybko, ale nie daj Boże jak się przebudzę w środku nocy, wtedy minimum godzinę się wiercę, męczę i nie mogę zasnąć. A jesli przebudze się nad ranem, jakieś 40 minut przed budzikiem to juz nie ma opcji zasnąć więc wstaje i chociaż dzięki temu dojeżdzam przed korkami większymi do pracy
Jeśli chodzi o test ja zrobilam w 11 dpo ( 17 stycznia) i wyszła słaba druga kreseczka, 12 dpo beta potwierdziła pozytywny wynik, spodziewany okres mialam na 20 stycznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 12:24
-
Ja w sumie nie miałam żadnych objawów :)ani mdłości, ani bólu piersi czy nawet typowych dolegliwości przed miesiączką. dopiero kiedy pięć dni spóźniał mi się okres zrobiłam pierwszy test ciążowy (negatywny), trzy dni później drugi i już dwie kreseczki w tym jedna słabiutka, dopiero tydzień po pierwszym teście faktycznie wyszedł pozytywny z dwoma grubymi krechami beta potwierdziła
-
Ja wczoraj oglądałam tv do 2 w nocy prawie. Oczywiście co chwilę latanie do wc. Rano wstalam o 9 wzięłam leki na tarczycę i znowu spać i tak spaliśmy z mężem prawie do 13. My jeszcze w górach zimniutko tu ale da się wytrzymać. Nie ma to jak zima, śniegu o wiele więcej niz u nas tak pięknie
-
U mnie po kazdej owulacji piersi Malo ni nie wybuchly i piekielnie bolaly a tym razem nic...następnie odbijalo mi się raz za razem aż mi głupio w kościele bylo stać bo to bylo nie do wytrzymania koszmarny bol żołądka myślałam zebto z przeżarcia po świętach... Oo zawroty głowy byly tak silne ze czasami miałam wrażenie ze sie przewrócę. W dniu spodziewanej @ kropeczka brązowej wydzieliny na bieliźnie no i po tym || na teście.Sachmetka
-
nick nieaktualny
-
Ania_1986 wrote:Ja wczoraj oglądałam tv do 2 w nocy prawie. Oczywiście co chwilę latanie do wc. Rano wstalam o 9 wzięłam leki na tarczycę i znowu spać i tak spaliśmy z mężem prawie do 13. My jeszcze w górach zimniutko tu ale da się wytrzymać. Nie ma to jak zima, śniegu o wiele więcej niz u nas tak pięknie
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ania181111 wrote:ojj zazdroszczę chociaż ja na spacery teraz średnio boooo zaraz mi się słabo robi
My siedzimy teraz w mieszkaniu bo mamy swoje. A ty od miesięcy nie bylo sprzątane wiec wszędzie pełno kurzu. Mam co robic.
Ale zaraz idziemy z mężem na obiadek bo juz glodna jestem. Może go namówię na spacerek zamiast samochodem. -
Dziewczyny jesteście wspaniałe
Dziękuję Wam bardzo :* Na razie czekam. Nie chce się nakrecac. Jednak jeśli (odpukać) @ przyjdzie to i tak będę maszerowac do mojej gin bo te jajniki to raczej nie jest normalny objaw.
Byłam dziś z bratową oglądać wózki dla jej dzidzi.. Dużo bym oddała, żeby wybierać dla naszej
Jak do środy @ nie przyjdzie to ide na betę i wszystko się okaże
Szotka na zgagę zimne mleko podobno najlepsze Możesz spróbowaćSzotka, Ania_1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam 18 lat, od roku współżyje z chłopakiem, dziecko i macierzyństwo nie jest mi ani mojemu chłopakowi straszne aczkolwiek ostatnio miewam różne objawy: bół sutków (minął), gęsty biały śluz (minął), dziwne uczucie ciągnięcia "rozpychania" w macicy (minęło), teraz temperatura, mrowienie nosa (strasznie dziwne uzucie), delikatna linia na brzuchu od pępka w dół.. Czy to moze byc ciaza?Patrycja.Da
-
nick nieaktualnyWitam mam 20 lat.
Mam taki kłopot od 19.01 mam dni plodne i współżyje z chlopakiem bez zabezpieczen a 23.01 mialam owulacje za kazdym razem miał tam wytrysk.
Od 2 dni mam uczucie korzystania ciągle z toalety,ból podbrzusza i senność.
Czy mogę być w ciąży? I po jakim czasie lepiej zrobić test? -
Test - w dniu spodziewanej miesiączki, jakieś 14 dni po owulacji
Wcześniej możesz zrobić badanie z krwi bHCG ale to kosztuje ok 20 zł, więc jeśli wytrzymasz, to test lepszym rozwiązaniem Za to beta da ci wynik wcześniej już od 10 dnia po owulacji. Jest tez on pewniejszy, bo czasem test wychodzi negatywny mimo wysokiej bety, czyli ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 20:30
-
darek wrote:Cześć dziewczyny
Znowu ja. Jak się czujecie?
Ja mam nadal kilka dni do @. A od wczoraj doszły mi mdłości... Ciągle kłują jajniki. Piersi bolą... Mam nadzieje, że @ nie przyjdzie.
Zastanawiam się tylko czy warto już robić test skoro organizm wyrzuca takie objawy
Jeszcze jedno pytanie. Miała któraś z Was tak, że nie mogła spać? Ja się budzę ciągle w nocy i mniej więcej od 6 już oczy jak 5 zł i koniec spania
Pozdrawiam Was cieplutko!5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
dobry wieczór:)
u mnie zero objawów....tzn 12 dni po owulacji jednorazowy rozciągliwy śluz zabarwiony żywo-czerwoną krwią, bardzo miałam wtedy osłabiony dzień. na następy dzień zrobiłam test i wyszły słabe kreski, a w dniu spodziewanej miesiączki i dzień po miałam biegunkę
a tak to zero objawów. u mnie przy każdej ciąży był incydent z plamieniem implantacyjnym. i tym słynnym drugim skokiem temperatury w jednym cyklu. -
Patrycja.Da wrote:Mam 18 lat, od roku współżyje z chłopakiem, dziecko i macierzyństwo nie jest mi ani mojemu chłopakowi straszne aczkolwiek ostatnio miewam różne objawy: bół sutków (minął), gęsty biały śluz (minął), dziwne uczucie ciągnięcia "rozpychania" w macicy (minęło), teraz temperatura, mrowienie nosa (strasznie dziwne uzucie), delikatna linia na brzuchu od pępka w dół.. Czy to moze byc ciaza?
Kochana linia od pępka nie pojawia się tak odrazu ja jestem prawie w 12 tygodniu i owej lini jeszcze nie mam
Mrowienie nosa to raczej tez nie jest objaw ciąży.
Co do śluzu ja miałam na poczatku sucho, dopiero w 2 miesiącu pojawił się śluz.
Spokojnie poczekaj i się nie denerwuj bo nerwy mogą wydłużyć oczekiwania na miesiączkę a ta na pewno niedługo przyjdzietaka ja lubi tę wiadomość
-
Patrycja.Da wrote:Mam 18 lat, od roku współżyje z chłopakiem, dziecko i macierzyństwo nie jest mi ani mojemu chłopakowi straszne aczkolwiek ostatnio miewam różne objawy: bół sutków (minął), gęsty biały śluz (minął), dziwne uczucie ciągnięcia "rozpychania" w macicy (minęło), teraz temperatura, mrowienie nosa (strasznie dziwne uzucie), delikatna linia na brzuchu od pępka w dół.. Czy to moze byc ciaza?
Haha no mrowienie nosa to raczej nie objaw ciazy
zrób test jak masz wątpliwości po terminie spodziewanej miesiączki[link=https://www.suwaczki.com/][/link]