Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szotka wrote:Ja miałam uderzenia gorąca i w sumie chyba się faktycznie przez to bardziej pociłam.
Ania współczuję ja zemdlałam jakoś w 9 tc w autobusie, jak byliśmy z mężem za granicą ... Niestety stałam i ocknęłam się już na podłodze. Na szczęście zdążyłam mężowi powiedzieć, że mi strasznie słabo i mnie podtrzymał, więc z hukiem nie walnęłam, ale trzeba usiąść gdziekolwiek, jeśli się czuje jakiekolwiek osłabienie potem się strachu najadłam, bo będąc za granicą trpchę słabo jakby się coś działo więc uważaj na siebie.
szotka jak się czujecie ? u Was już bliżej niż dalej .
U mnie już widać brzuch
Szotka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ania181111 wrote:A ja dziś prawie zemdlalam na poczcie bozeee w życiu bym nie pomyślała tak mi się słabo zrobiło
Ja tak bym 2 razy w Kosciele zemdlala.. ale jak juz sciemnilo mi sie przed oczami to poprosilam meza zeby mnie wyprowadzil bo glebe zalicze.. -
Ojej to nieciekawie, zwłaszcza jak samemu się gdzieś pójdzie.
Ja kilka tygodni temu szłam z moim siostrzeńcem żeby go do przedszkola zaprowadzić i już przedszkolanka zaraz miała otworzyć drzwi i zabrac małego, a ja do niego mówię że "ciocia musi usiąść" tak mi się słabo zrobiło, szum w uszach , mroczki przed oczami, no ułamek sekundy.
Jak go zabrała przedszkolanka to ja biegiem na dwór i już lepiej było, ale potem przez tydzień bałam sie sama z domu wyjśc. -
taka ja wrote:Ja tak bym 2 razy w Kosciele zemdlala.. ale jak juz sciemnilo mi sie przed oczami to poprosilam meza zeby mnie wyprowadzil bo glebe zalicze..
dlatego ja do kościoła teraz nawet nie chodziłam, bo w środku mdleję , a na zewnątrz za zimno żeby stac godzinę.
taka ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MMM2016 narazie utrzymuje sie na poziomie 36,8-36,9 od paru dniu jutro termin @, przed skokiem 36,5-36,6 dodam ze to moj pierwszy cykl mierzenia wiec za bardzo odniesienia nie mam czy temp sa dobre czy nie..Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Szotka wrote:Ciekawe skąd się to bierze - ja miałam dokładnie to samo. Prawie za każdym razem w kościele robiło mi się słabo ... Na szczęście ani razu nie padłam człowiekiem, ale niewiele brakowało i też się bałam chodzić.
Mi się wydaje że to przez ilość ludzi , co powoduje mniejszą ilość tlenu i taki oto skutek -
Szotka wrote:No to dobrze, trzeba niestety ostrożnie. Teraz, niby zima, a w niektórych miejscach tak grzeją, że "normalny" człowiek może paść...
Miło, że pytasz, dziękuję ja niestety muszę leżeć. Jak tylko wstaję mam skurcze, brzuch się spina. Do tego mam miękką szyjkę (dobrze, ze zamkniętą) i powinna być trochę dłuższa. Na szczęście, od kiedy wylądowałam ze skurczami na patologii w grudniu, szyjka się nie skróciła, no ale skurcze tez nie odpuszczają, więc leżę (w sobotę zacznę szósty tydzień leżenia juhu!). Ale już się nastawiłam, że leżę i zaciskam nogi do kwietnia, wcześniej Izki nie wypuszczę
A Ty w którym jesteś tygodniu?
Jak brzuszek Ci widać, to jest fajnie, bo już się czuje i dociera, że jest się w ciąży u mnie przynajmniej tak było. Ja niestety teraz się brzucholem nie mogę pochwalić i go poeksponować, bo moje wychodzenie ograniczone jest do wizyt u lekarza... No ale taki urok na szczęście to leżenie nie odbija się mocno na wadze, więc nie stękam ważne, żeby nie było gorzej.
Jejjjj wspolczuje ze musisz leżeć ale czego się nie robi dla dziecka . Ja w 10tc musialam leżeć bo plamilam Ale już jest ok . Tak mi się już nudziło w tym łóżku ze szok nadrabialam zaległości w filmach i książkach aaaa i nawet zrobiłam buciki na szydełku dla dziecka bo się nauczyłam
Szotka lubi tę wiadomość
Ania_1986 wrote:Ojej to nieciekawie, zwłaszcza jak samemu się gdzieś pójdzie.
Ja kilka tygodni temu szłam z moim siostrzeńcem żeby go do przedszkola zaprowadzić i już przedszkolanka zaraz miała otworzyć drzwi i zabrac małego, a ja do niego mówię że "ciocia musi usiąść" tak mi się słabo zrobiło, szum w uszach , mroczki przed oczami, no ułamek sekundy.
Jak go zabrała przedszkolanka to ja biegiem na dwór i już lepiej było, ale potem przez tydzień bałam sie sama z domu wyjśc.
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Ja też książki nadrabiam, trochę internetu i robie na szydełku tyle, że ja zrobiłam już dwa kocyki i powłoczki na podusie, a bucików się jeszcze nie odważyłam. Korzystałaś z jakiegoś instruktarzu w internecie?
Niestety leżenie bokiem wychodzi, bo bolą mnie stawy, ale właśnie - czego się nie robi dla naszych pociech
Jeśli dobrze pamiętam, to u mnie też brzuszek zrobił się taki fajniusi pod koniec 4go miesiąca
Są takie fajne poduszki "węże " dla kobiet w ciazy może sobie taką zafunduj - napewno będzie wygodniej leżeć
Szotka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Chętnie bym je wstawila tylko za nic w świecie nie mogę tutaj wstawić już raz probowalam ze zdjęciem usg ale wiesz co na necie jest pełno tego jak zrobić buciki na Youtube wpisz i tam też masz instrukcję
Myyyy kobiety wiele zniesiemy dla naszych dzieciatek
Nie wiem czy dobrze robię ale zaczęłam już kupować rzeczy dla dziecka chociaż nie wiem jaka płeć jeszze i już dostalam po uszach od mojego faceta ze popadam w obsesję haha Ale wydaje mi się ze jest wiecznie za mało wszystkiego i ze nie zdążymy ze wszystkim później
Czeka nas remont od marca calegooo mieszkania nie wiem jak to przeżyjetaka ja lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Noo w marcu będę znała płeć więc wtedy będę szaleć haha. Teraz właśnie w takie neutralne kolorki uderzam:) . Zazdrosze Wam bo już niedlugo będziecie razem III trymestr nooo pięknie ;
Też na allegro zamawialam pajacyki i szczerze mówiąc to wygodne Ale wiadomo zawsze lepiej obejrzeć nooo Ale w Twoim przypadku to pewnie zamawiaj
ciekawe co ja będę miała :)wydaje mi się ze będzie chłopak .
Masz już imię wybrane ????[link=https://www.suwaczki.com/][/link]