X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A tam dziewczyny nie ma co sie przejmowac :) chociaz moj maz oswiadczyl sie rok po urodzeniu naszej corki w tym roku w listopadzie bedzie 3 lata po slubie, jak narazie tylko cywilny bo wiadomo ile wesele kosztuje, a wolalam te pieniadze zainwestowac w remknt naszego mieszkania a i na wesele przykdzie czas hehe, a narazie przyszedl czas na 2 dziecko xD w piatek ide zobaczyc serduszko, bo tydzien temu nie bylo widac ;) jakie bierzecie wiatminy dla ciezarnych? Ja w 1 ciazy bralam femibikn, teraz lekarz zapisal mi Prenalen uno
    My też myśleliśmy o cywilnym bo na kościelny trzeba mieć worek pieniędzy :/
    I też mieszkanko rwmontujemy ;) od soboty remont pełna para :D nie wiem jak ja to zniose:P
    ja cały czas biorę pregna Plus (takie różowe ) i nie wiem czy dzięki nim czy poprostu dlatego że dużo jem :) mam super wyniki badań :)więc polecam ;)
    w pierwszym trymestrze folik mama brałam :)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania to faktm remonty potrafia wykonczyc, ja juz generalnie mam wiekszosc domu wyremontowana, zostaly 2 najgorsze pkmieszczenia korytarz i drzwi wejsciowe do wymiany i o zgrozo lazienka az sie boje, bo przedwczoraj moj maz sie wzial za rozbilrke i remont korytarza i wyglada jak pobojowisko :D ale efekt koncowy najwazjiejszy. To fakt ze nawet jak byc chcial zrobic skromne wesele to i tak musisz miec kopalnie zlotych monet co za czqsy zeby ludzi na wesele stac nie bylo, skandal !

taka ja lubi tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ania to faktm remonty potrafia wykonczyc, ja juz generalnie mam wiekszosc domu wyremontowana, zostaly 2 najgorsze pkmieszczenia korytarz i drzwi wejsciowe do wymiany i o zgrozo lazienka az sie boje, bo przedwczoraj moj maz sie wzial za rozbilrke i remont korytarza i wyglada jak pobojowisko :D ale efekt koncowy najwazjiejszy. To fakt ze nawet jak byc chcial zrobic skromne wesele to i tak musisz miec kopalnie zlotych monet co za czqsy zeby ludzi na wesele stac nie bylo, skandal !
    Nawet jeśli chcesz zrobić skromne wesele to jest koszt dość spory więc też wolimy remont zrobić :)
    Chyba nikt nie lubi remontów :/ my narazie za sypialnie się bierzemy :/ i tam będzie wszystko robione od gładzi do wymiany szaf i łóżka :/
    dziś oddałam moje kochane zwierzątko - króliczka :/ nigdy nie miałam uczuleniaa tu nagle dostałam od jego sierci :/ i oddałam w dobre ręce :/ trochę mi żal go było ale no niestety - wiem ze będzie miał dobrze :)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My lazienke mamy w miarę zrobioną więc dajemy sobie spokój na jakiś czas:) a jak wiadomo w laziece najgorszy bałagan :/i wymaga najwięcej pieniędzy tak jak i z reszta kuchnia

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, remont to studia bez dna, kuchnid mam zrobiona na tip top juz, tylko nowy stol z krzeslami kupic, lazienka to kilka tysiecy do wlozenia, kafelki sa strąaasznie drogie masakra ! No tak wasze zdrowie najwazniejsze a futrzaki wiadomo jak z nimk, ja nie mam zwiefzat bo moja 4 letnia corka by to biedne zwierze zameczyla xD

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam zamiar wyprawic wesele, bo ja i moj maz z 2 koncow polski jestesmy, ja z dolnegoslaska okolice wroclawia a on z pomorsa okolice gdanska, to tutaj tez rodzina sie piznac musi :) a juz ladnych pare lat razem jestesmy, ale jezdzimy w odwiedziny takze zle nie jest :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:32

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Nawet jeśli chcesz zrobić skromne wesele to jest koszt dość spory więc też wolimy remont zrobić :)
    Chyba nikt nie lubi remontów :/ my narazie za sypialnie się bierzemy :/ i tam będzie wszystko robione od gładzi do wymiany szaf i łóżka :/
    dziś oddałam moje kochane zwierzątko - króliczka :/ nigdy nie miałam uczuleniaa tu nagle dostałam od jego sierci :/ i oddałam w dobre ręce :/ trochę mi żal go było ale no niestety - wiem ze będzie miał dobrze :)

Ania ja tez mam króliczka. Angorę, biała sierść i czarne oczy.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja tez mam zamiar wyprawic wesele, bo ja i moj maz z 2 koncow polski jestesmy, ja z dolnegoslaska okolice wroclawia a on z pomorsa okolice gdanska, to tutaj tez rodzina sie piznac musi :) a juz ladnych pare lat razem jestesmy, ale jezdzimy w odwiedziny takze zle nie jest :)

O ja pochodzę z dolnego śląska tez okolice Wrocławia :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Zdaje relację tak jak obiecalam z usg :) wszystko w jak najlepszym porządku :) widziałam już całe maleńkie rączki , buzię i dluuugie nóżki :)

Będzie córka : Hania ;)

Tak się cieszę ;) jest bardzo ruchliwa :)

taka ja, Szotka lubią tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję córeczki :)

To fantastycznie że wszystko ok :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję bardzo :)
    Tak myślałam że będzie córka :)

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Haha napewnooo :P pewnie coś planuje Ale kiedy i cooo to nie wiem :)
    Właśnie powinniśmy najpierw ślub A potem dziecko Ale co tam ... myślę sobie jak będzie dziecko to wtedy będziemy myśleć :)

My staralismy sie o dziecko jeszcze przed slubem :p ale sily wyzsze sprawilo ze zawitalo u nas w sumie rok po slubie :p dzidzia jest z nami od lipca (oczywiscie w innym wymiarze poki co :p) a rocznice w sierpniu mamy

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 17 lutego 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Dziękuję bardzo :)
    Tak myślałam że będzie córka :)

To co? Teraz sukienki w ruch! :p drzyjcie sklepy z ciuszkami hehe (tak prawde powiedziawszy to najcudowniejsze rzeczy sa na dziewczynki, ja zeby cos fajnego dla mojego kawalera kupic musze sie niezle naszukac)

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem ze w 1 ciaazy mialam faze na spioszki i malenkie skarpetki :) sukienki to dla wiekszych dzieci bo dla malych to meka wciskac w te suknie :) a ja dopiero jestem na poczatku a dzis snil mi sie porod haha

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    My staralismy sie o dziecko jeszcze przed slubem :p ale sily wyzsze sprawilo ze zawitalo u nas w sumie rok po slubie :p dzidzia jest z nami od lipca (oczywiscie w innym wymiarze poki co :p) a rocznice w sierpniu mamy
    U Was to że tak powiem "po bozemu " :) Tak jak powinno być ;)

Teraz będę okupowac sklepy z ubrankami dla dziewczynki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:32

ania181111 lubi tę wiadomość

• Dalile Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Zdaje relację tak jak obiecalam z usg :) wszystko w jak najlepszym porządku :) widziałam już całe maleńkie rączki , buzię i dluuugie nóżki :)

Będzie córka : Hania ;)

Tak się cieszę ;) jest bardzo ruchliwa :)

Gratulacje! Też chciałam Hanię :D

ania181111 lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) najważniejsze że mała zdrowa :)
    co do ubranek to fakt dla dziewczynki jest więcej rzeczy :) Ale dla chłopca teraz też można sporo rzeczy kupić ;)

taka ja lubi tę wiadomość

‹‹ 247 248 249 250 251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ