Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:A tam dziewczyny nie ma co sie przejmowac chociaz moj maz oswiadczyl sie rok po urodzeniu naszej corki w tym roku w listopadzie bedzie 3 lata po slubie, jak narazie tylko cywilny bo wiadomo ile wesele kosztuje, a wolalam te pieniadze zainwestowac w remknt naszego mieszkania a i na wesele przykdzie czas hehe, a narazie przyszedl czas na 2 dziecko xD w piatek ide zobaczyc serduszko, bo tydzien temu nie bylo widac jakie bierzecie wiatminy dla ciezarnych? Ja w 1 ciazy bralam femibikn, teraz lekarz zapisal mi Prenalen uno
I też mieszkanko rwmontujemy od soboty remont pełna para nie wiem jak ja to zniose:P
ja cały czas biorę pregna Plus (takie różowe ) i nie wiem czy dzięki nim czy poprostu dlatego że dużo jem mam super wyniki badań :)więc polecam
w pierwszym trymestrze folik mama brałam[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyAnia to faktm remonty potrafia wykonczyc, ja juz generalnie mam wiekszosc domu wyremontowana, zostaly 2 najgorsze pkmieszczenia korytarz i drzwi wejsciowe do wymiany i o zgrozo lazienka az sie boje, bo przedwczoraj moj maz sie wzial za rozbilrke i remont korytarza i wyglada jak pobojowisko ale efekt koncowy najwazjiejszy. To fakt ze nawet jak byc chcial zrobic skromne wesele to i tak musisz miec kopalnie zlotych monet co za czqsy zeby ludzi na wesele stac nie bylo, skandal !
taka ja lubi tę wiadomość
-
sarcia123 wrote:Ania to faktm remonty potrafia wykonczyc, ja juz generalnie mam wiekszosc domu wyremontowana, zostaly 2 najgorsze pkmieszczenia korytarz i drzwi wejsciowe do wymiany i o zgrozo lazienka az sie boje, bo przedwczoraj moj maz sie wzial za rozbilrke i remont korytarza i wyglada jak pobojowisko ale efekt koncowy najwazjiejszy. To fakt ze nawet jak byc chcial zrobic skromne wesele to i tak musisz miec kopalnie zlotych monet co za czqsy zeby ludzi na wesele stac nie bylo, skandal !
Chyba nikt nie lubi remontów my narazie za sypialnie się bierzemy i tam będzie wszystko robione od gładzi do wymiany szaf i łóżka
dziś oddałam moje kochane zwierzątko - króliczka nigdy nie miałam uczuleniaa tu nagle dostałam od jego sierci i oddałam w dobre ręce trochę mi żal go było ale no niestety - wiem ze będzie miał dobrze
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyTo prawda, remont to studia bez dna, kuchnid mam zrobiona na tip top juz, tylko nowy stol z krzeslami kupic, lazienka to kilka tysiecy do wlozenia, kafelki sa strąaasznie drogie masakra ! No tak wasze zdrowie najwazniejsze a futrzaki wiadomo jak z nimk, ja nie mam zwiefzat bo moja 4 letnia corka by to biedne zwierze zameczyla xD
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam zamiar wyprawic wesele, bo ja i moj maz z 2 koncow polski jestesmy, ja z dolnegoslaska okolice wroclawia a on z pomorsa okolice gdanska, to tutaj tez rodzina sie piznac musi a juz ladnych pare lat razem jestesmy, ale jezdzimy w odwiedziny takze zle nie jest
-
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Nawet jeśli chcesz zrobić skromne wesele to jest koszt dość spory więc też wolimy remont zrobić
Chyba nikt nie lubi remontów my narazie za sypialnie się bierzemy i tam będzie wszystko robione od gładzi do wymiany szaf i łóżka
dziś oddałam moje kochane zwierzątko - króliczka nigdy nie miałam uczuleniaa tu nagle dostałam od jego sierci i oddałam w dobre ręce trochę mi żal go było ale no niestety - wiem ze będzie miał dobrze
Ania ja tez mam króliczka. Angorę, biała sierść i czarne oczy. -
sarcia123 wrote:Ja tez mam zamiar wyprawic wesele, bo ja i moj maz z 2 koncow polski jestesmy, ja z dolnegoslaska okolice wroclawia a on z pomorsa okolice gdanska, to tutaj tez rodzina sie piznac musi a juz ladnych pare lat razem jestesmy, ale jezdzimy w odwiedziny takze zle nie jest
O ja pochodzę z dolnego śląska tez okolice Wrocławia -
Hej dziewczyny
Zdaje relację tak jak obiecalam z usg wszystko w jak najlepszym porządku widziałam już całe maleńkie rączki , buzię i dluuugie nóżki
Będzie córka : Hania
Tak się cieszę jest bardzo ruchliwataka ja, Szotka lubią tę wiadomość
ania181111 wrote:Haha napewnooo pewnie coś planuje Ale kiedy i cooo to nie wiem
Właśnie powinniśmy najpierw ślub A potem dziecko Ale co tam ... myślę sobie jak będzie dziecko to wtedy będziemy myśleć
My staralismy sie o dziecko jeszcze przed slubem :p ale sily wyzsze sprawilo ze zawitalo u nas w sumie rok po slubie :p dzidzia jest z nami od lipca (oczywiscie w innym wymiarze poki co :p) a rocznice w sierpniu mamy -
ania181111 wrote:Dziękuję bardzo
Tak myślałam że będzie córka
To co? Teraz sukienki w ruch! :p drzyjcie sklepy z ciuszkami hehe (tak prawde powiedziawszy to najcudowniejsze rzeczy sa na dziewczynki, ja zeby cos fajnego dla mojego kawalera kupic musze sie niezle naszukac) -
nick nieaktualny
-
taka ja wrote:My staralismy sie o dziecko jeszcze przed slubem :p ale sily wyzsze sprawilo ze zawitalo u nas w sumie rok po slubie :p dzidzia jest z nami od lipca (oczywiscie w innym wymiarze poki co :p) a rocznice w sierpniu mamy
Teraz będę okupowac sklepy z ubrankami dla dziewczynki
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:Hej dziewczyny
Zdaje relację tak jak obiecalam z usg wszystko w jak najlepszym porządku widziałam już całe maleńkie rączki , buzię i dluuugie nóżki
Będzie córka : Hania
Tak się cieszę jest bardzo ruchliwa
Gratulacje! Też chciałam Hanięania181111 lubi tę wiadomość