Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:To jest prawidlowa temperatura dla czlowieka, ja w tym tygodniu zmagalam aie z tempka od 37 do !38 , i to byl powod do zmartwien, ale 6 dzien biore antybiotyk i jest ok wszystko
chora jesgtem drugą dobę dopiero5 nie udanych prób IUI - rok 2017
20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
-
nick nieaktualnyCludi wrote:chora jesgtem drugą dobę dopiero
Kochana pamietaj ze jesli jestes w ciazy badz podejrzewasz nie lecz przeziebienia na wlasna reke, tylko idz do lekarza, bo w 1 trymestrze goraczki katary i przeziebienie sa lub moga byc niebezpieczne dla rozwijajacefo sie malucha ! -
nick nieaktualny
-
No ja stawiam ze bedzie 20-22kg na koniec. Ale podobno oprocz brzucha nie widac. Osobiscie widze ze mam szersze i grubsze ramiona, twarz okraglejszą i przynajmniej 2x grubsze nogi :p Ale sie ciesze, bo zawsze mi byly za chude:PBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:No ja stawiam ze bedzie 20-22kg na koniec. Ale podobno oprocz brzucha nie widac. Osobiscie widze ze mam szersze i grubsze ramiona, twarz okraglejszą i przynajmniej 2x grubsze nogi :p Ale sie ciesze, bo zawsze mi byly za chude:P
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Hej,od piatku wyczekuje @,cykle byly 27,30,28.dlaczego podalam 3 cykle,bo odkad przestalam brac plastry wlasnie tyle minelo,a w ostatnim biezacym cyklu ktory trwa a powinien sie skonczyc mam dziwne objawy,takie niby ciazowe,moze to moja wyobraznia dziala,a moze nie,robilam kilka dni temu test i byl negatywny,dzis teoretycznie powinnam dostac @ wedlug najdluzszego cyklu,tylko te dolegliwosci ktore zanaczam na wykresie mnie dziwia...doszla bezsennosc,wczoraj zasnelam po 2 w nocy a dzis po 3.niby brzuch boli troche ale nic sie nie dzieje,a dzis czuje swoje piersi bardziej i zauwazylam takie sploty niebieskich zylek,do gina zapisana jestem na 25.02 umawialam sie jakies 2 tyg temu na cytologie.co myslicie,zerknicie na wykres,chcialam sie jeszcze zapytac jak to jest z szyjka macicy,ciezko mi rozpoznac jaka ona jest,dodam ze juz rodzilam prawie 8,5 roku temu,
Wybuchowa niczym Etna -
nick nieaktualny
-
Szotka no to nie jest źle u Ciebie
Leżeć i odpoczywać :)I będzie dobrze.
pociesze Cię ja od wczoraj walczę ze zębem znów tym razem z chirurgami bo coś mi nad zębem wyskoczylo i musieli nacinac do tego antybiotyk : augumentin (nie zaszkodzi dziecku ) i bol pół nocy po nacieciu
Nooo dziś się trochę denerwuje przed tą wizytą usg jak będzie córka to lecę kupić taka śliczna szaro - różowa sukienkę[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Co do walentynek to mój zrobił naleśniki i zjedliśmy lody obejrzeliśmy film i spać nic specjalnego
dostałam lancuszek z serduszkiem myślałam że będzie to pierścionek zareczynowy haha ale jemu nie tak spieszno chyba haha mi zreszta też aleee miałam nadzieję :ptaka ja, Szotka lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Szotka wrote:Ojej, biedna Ty jesteś z tym zębem współczuję, ale najważniejsze, ze jesteś pod opieką!
Uuu lody i naleśniki mniam mniam ja w głowie robię listę rzeczy, które zjem po porodzie hehe i lody tez tam są xD ale naleśnika tez bym zjadła..a dopiero co gardziłam hehe
My z mężem najpierw zaplanowaliśmy datę ślubu, wybraliśmy kościół, zaklepaliśmy salę i byłam przekonana, że juz zaręczyn nie będzie, bo w sumie po co, skoro wspólnie wszystko ustaliliśmy. Ale tym większe było moje zaskoczenie, jak się jednak po jakimś czasie oświadczył xD
Skoro dzidzia w drodze, to pewnie Twój ukochany rozmyśla moze oświadczy Ci sie na sali porodowej
Haha napewnooo pewnie coś planuje Ale kiedy i cooo to nie wiem
Właśnie powinniśmy najpierw ślub A potem dziecko Ale co tam ... myślę sobie jak będzie dziecko to wtedy będziemy myśleć
Szotka, taka ja lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyA tam dziewczyny nie ma co sie przejmowac chociaz moj maz oswiadczyl sie rok po urodzeniu naszej corki w tym roku w listopadzie bedzie 3 lata po slubie, jak narazie tylko cywilny bo wiadomo ile wesele kosztuje, a wolalam te pieniadze zainwestowac w remknt naszego mieszkania a i na wesele przykdzie czas hehe, a narazie przyszedl czas na 2 dziecko xD w piatek ide zobaczyc serduszko, bo tydzien temu nie bylo widac jakie bierzecie wiatminy dla ciezarnych? Ja w 1 ciazy bralam femibikn, teraz lekarz zapisal mi Prenalen uno