X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy od termometru. Ja miałam taki ze jak miałam normalną temperaturę to mi pokazywał nieco powyżej 35. A jak ostatnio miałam gorączkę to nim mierzyłam i temperatura w miare ok ale czułam że ją mam i na innym termometrze pokazywało 38.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • Cludi Koleżanka

Wysłany: 14 lutego 2016, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    To jest prawidlowa temperatura dla czlowieka, ja w tym tygodniu zmagalam aie z tempka od 37 do !38 , i to byl powod do zmartwien, ale 6 dzien biore antybiotyk i jest ok wszystko

chora jesgtem drugą dobę dopiero

5 nie udanych prób IUI - rok 2017
    20.12.2017 nieudana próba IVF/ ISCI
    1.05.2018 udana próba IVF/ ISCI
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Przytylam 4,5 kg narazie ale pewnie teraz polecę z wagą do przodu :)

Ania ciesz się, ja przytylam 15! A teraz trzeci trymestr to pewnie dojdzie jakies 5-6

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cludi wrote:
    chora jesgtem drugą dobę dopiero

Kochana pamietaj ze jesli jestes w ciazy badz podejrzewasz nie lecz przeziebienia na wlasna reke, tylko idz do lekarza, bo w 1 trymestrze goraczki katary i przeziebienie sa lub moga byc niebezpieczne dla rozwijajacefo sie malucha !

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Ania ciesz się, ja przytylam 15! A teraz trzeci trymestr to pewnie dojdzie jakies 5-6
    Noo ja myślę że pewnie teraz pójdę z wagą ostro do przodu :)
    15 kg - ladnieee :)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w 1 ciazy przez 9 miesiecy przytylam 14 kg ;)

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:

Książkowo :)

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    14 kg to że tak powiem akurat :)

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:

Ja tez duzo przytylam (14kg) :( az strach pomyslec co bedzie w ciagu ostatnich 2 mies

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • NatiB Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja stawiam ze bedzie 20-22kg na koniec. Ale podobno oprocz brzucha nie widac. Osobiscie widze ze mam szersze i grubsze ramiona, twarz okraglejszą i przynajmniej 2x grubsze nogi :p Ale sie ciesze, bo zawsze mi byly za chude:P

Bartuś❤️
    09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    No ja stawiam ze bedzie 20-22kg na koniec. Ale podobno oprocz brzucha nie widac. Osobiscie widze ze mam szersze i grubsze ramiona, twarz okraglejszą i przynajmniej 2x grubsze nogi :p Ale sie ciesze, bo zawsze mi byly za chude:P
    ja mam za to napewno większy biust :) I też w uda poszło troszkę i oczywiście widoczny brzuszek :)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki jutro ! Jutro o19.45 będziemy wiedzieć czy córka czy syn :) :D

taka ja lubi tę wiadomość

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Trzymajcie kciuki jutro ! Jutro o19.45 będziemy wiedzieć czy córka czy syn :) :D

To trzymam kciuki :)

ania181111 lubi tę wiadomość

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • wulkan86 Znajoma

Wysłany: 15 lutego 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś

Hej,od piatku wyczekuje @,cykle byly 27,30,28.dlaczego podalam 3 cykle,bo odkad przestalam brac plastry wlasnie tyle minelo,a w ostatnim biezacym cyklu ktory trwa a powinien sie skonczyc mam dziwne objawy,takie niby ciazowe,moze to moja wyobraznia dziala,a moze nie,robilam kilka dni temu test i byl negatywny,dzis teoretycznie powinnam dostac @ wedlug najdluzszego cyklu,tylko te dolegliwosci ktore zanaczam na wykresie mnie dziwia...doszla bezsennosc,wczoraj zasnelam po 2 w nocy a dzis po 3.niby brzuch boli troche ale nic sie nie dzieje,a dzis czuje swoje piersi bardziej i zauwazylam takie sploty niebieskich zylek,do gina zapisana jestem na 25.02 umawialam sie jakies 2 tyg temu na cytologie.co myslicie,zerknicie na wykres,chcialam sie jeszcze zapytac jak to jest z szyjka macicy,ciezko mi rozpoznac jaka ona jest,dodam ze juz rodzilam prawie 8,5 roku temu,

Wybuchowa niczym Etna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:31

ania181111 lubi tę wiadomość

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka no to nie jest źle u Ciebie ;)
    Leżeć i odpoczywać :)I będzie dobrze.
    pociesze Cię :P ja od wczoraj walczę ze zębem znów :( tym razem z chirurgami bo coś mi nad zębem wyskoczylo i musieli nacinac :/ do tego antybiotyk : augumentin (nie zaszkodzi dziecku ) i bol pół nocy po nacieciu :/
    Nooo dziś się trochę denerwuje przed tą wizytą usg :) jak będzie córka to lecę kupić taka śliczna szaro - różowa sukienkę :)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do walentynek to mój zrobił naleśniki i zjedliśmy lody :) obejrzeliśmy film i spać :) nic specjalnego ;)
    dostałam lancuszek z serduszkiem :) myślałam że będzie to pierścionek zareczynowy haha :P ale jemu nie tak spieszno chyba haha ;) mi zreszta też aleee miałam nadzieję :p

taka ja, Szotka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:31

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szotka wrote:
    Ojej, biedna Ty jesteś z tym zębem :( współczuję, ale najważniejsze, ze jesteś pod opieką!
    Uuu lody i naleśniki mniam mniam :) ja w głowie robię listę rzeczy, które zjem po porodzie hehe i lody tez tam są xD ale naleśnika tez bym zjadła..a dopiero co gardziłam hehe ;)

My z mężem najpierw zaplanowaliśmy datę ślubu, wybraliśmy kościół, zaklepaliśmy salę i byłam przekonana, że juz zaręczyn nie będzie, bo w sumie po co, skoro wspólnie wszystko ustaliliśmy. Ale tym większe było moje zaskoczenie, jak się jednak po jakimś czasie oświadczył xD
    Skoro dzidzia w drodze, to pewnie Twój ukochany rozmyśla :) moze oświadczy Ci sie na sali porodowej :D

Haha napewnooo :P pewnie coś planuje Ale kiedy i cooo to nie wiem :)
    Właśnie powinniśmy najpierw ślub A potem dziecko Ale co tam ... myślę sobie jak będzie dziecko to wtedy będziemy myśleć :)

Szotka, taka ja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam dziewczyny nie ma co sie przejmowac :) chociaz moj maz oswiadczyl sie rok po urodzeniu naszej corki w tym roku w listopadzie bedzie 3 lata po slubie, jak narazie tylko cywilny bo wiadomo ile wesele kosztuje, a wolalam te pieniadze zainwestowac w remknt naszego mieszkania a i na wesele przykdzie czas hehe, a narazie przyszedl czas na 2 dziecko xD w piatek ide zobaczyc serduszko, bo tydzien temu nie bylo widac ;) jakie bierzecie wiatminy dla ciezarnych? Ja w 1 ciazy bralam femibikn, teraz lekarz zapisal mi Prenalen uno

‹‹ 246 247 248 249 250 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ