Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
spokojnie 1 dziennie jest ok..ja potrafilam jesc caly dzien tylko banany..to byla przesada:P ale tak jakos bardzo mi smakowaly jablka sa rewelacyjne jako przekaska..niski indeks i posiadaja duzo blonnika wiec eliminuja zaparcia"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
I to się liczy, a reszta nie!
Szymon ur. 23.06.2015 / 23:57
zm. 25.06.2015 / 00:32
-
ja obecnie jestem na etapie "pomarancze" a z cieplych napojow mieta:) chociaz ostatnio zaczely za mna chodzic lody czekoladowe (z Szymkiem lody przyszly na koniec;P)"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
-
Ojjj lody też bym zjadła chyba dziś kupimy Ale sorbet truskawkowy:)
Wczoraj przeżyłam koszmar dziewczyny zaczął mnie boleć ząb który wcześniej był leczony pierwszy raz w życiu mnie ząb bolał
Byłam u3 stomatologów i każdy nie chciał się podjąć "kobiety w ciazy " w końcu z bólem wyladowalam w szpitalu dziś rano
Okazało się ze ząb martwy :/i potrzebne kanałowe leczenie z antybiotykiem na szczęście nie zaszkodzi dziecku
W szpitalu pomogli i już nie boli Ale było źle ;( w poniedziałek do dentysty znów
I kolejny raz byłam potraktowana przez "dewoty" siedzące na izbie przyjęć jak tredowata - gdzie naprawdę musiałam wejść jako pierwsza bo z bólu az mi słabo było nie wspomnę że nakrzyczaly na mnie ze są numerki i każdego ząb boli .... ja pierdziele nooo mówię Wam
Na szczęście Pani z rejestracji pomogła mi[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szotka typowo stomatologiczny szpital dobrze ze pomogli
Też chciałam sobie i dentysty wcześniej z Ty tydzien przed tym bólem chciałam żeby mi zrobił "przeglad" ząbków to nie miał czasu i powiedzieli żeby raczej powstrzymać się przed zabiegami iiii maszzzzz !!!! Długo nie musiałam czekać masakra ....
wy też tak macie z tym piciem ?
Jejjjj ja dziennie z 2 litry wody wypijam Tak mnie suszy całe dnie[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
ania181111 wrote:Szotka typowo stomatologiczny szpital dobrze ze pomogli
Też chciałam sobie i dentysty wcześniej z Ty tydzien przed tym bólem chciałam żeby mi zrobił "przeglad" ząbków to nie miał czasu i powiedzieli żeby raczej powstrzymać się przed zabiegami iiii maszzzzz !!!! Długo nie musiałam czekać masakra ....
wy też tak macie z tym piciem ?
Jejjjj ja dziennie z 2 litry wody wypijam Tak mnie suszy całe dnie
mnie tez ciagle suszy nie przejmuj sie, im blizej konca tym wiecej pije hehe -
oj suszy:( przy lozku stoi butelka z woda..a w ciagu dnia herbaty wody soki..ehhh...a pozniej czuje sie taka "napuchnieta"
taka ja lubi tę wiadomość
"Ważne, że jesteś..nie ważne gdzie!
-
nick nieaktualnymalllluuuchhh wrote:Ja ide na bete jutro rano, myslicie ze to dobry czas? Jutro planowana @ czyli 28dc.
CO o tym dziewczyny myslicie?
Mysle ze to jeszcze za szybko bo moze ci wskasac zbyt niski indeks i bd musiala powtarzac badanie. Na spokojnie poczekaj, mi zrob 2 tygodnie pk spodziewanej miesiaczce -
Ania ja też piję jak szalona, ciągle mnie suszy. Tez trzymam butelkę wody przy łóżku. Pije i sikam tylko.
A i tak najgorsze jest to ze jestem ciągle glodna. Przychodzi 1-2 w nocy a ja kuchnie okupuje. Sąsiedzi to już się chyba pokapowali ze w ciąży jestem. Zwłaszcza ten z lornetką.taka ja lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:Ania ja też piję jak szalona, ciągle mnie suszy. Tez trzymam butelkę wody przy łóżku. Pije i sikam tylko.
A i tak najgorsze jest to ze jestem ciągle glodna. Przychodzi 1-2 w nocy a ja kuchnie okupuje. Sąsiedzi to już się chyba pokapowali ze w ciąży jestem. Zwłaszcza ten z lornetką.
Też dużo jem ale w nocy to nie wstaje i nie jem;) za to w ciągu dnia nadrabiam[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyCludi wrote:No i mnie dopadło przeziebienie mega katar i zatoki obłęd. Temp trzyma sie miedzy 36,5 a 36.7 od tyg podbrzusze nadal jak na @
To jest prawidlowa temperatura dla czlowieka, ja w tym tygodniu zmagalam aie z tempka od 37 do !38 , i to byl powod do zmartwien, ale 6 dzien biore antybiotyk i jest ok wszystko